mono Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Kadro baya enteresan (hatta saglam), guzel bir ajan filmine benziyor hehe, istanbul gogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Fragmanı güzel, başrol oyuncusu Gary Oldman olan bi film. I'M SOLD Edit: Başrol oyuncusu diilmiş, başrollerden biriymiş. Diğer başroller de Tom Hardy ve Mark Strong. Naptınız abi siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Colin firth de cabasi ehu, trailer kalitesi sinema cekimi gibi geldi, ama zaten bugun dusmus yutuba..bakalim merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 oha istanbul dedi lan diye bi karikatür vardı =) bide çok sağlam duruyo film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bu elemanlardan bi tanesi sherlock dizisindeki sherlock değil mi? ben mi benzettim yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 evt o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 çok güzel duruyor, ne zaman gelecekmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ilk bölüm düştü her bir yerlere. değişik bir çekim şekli var dizide ve tempo düşük gidecek gibi ama ben baya beğendim ilk bölümü. hatta hissediyorum, efsane bir dizi çıkabilir bundan. izleyin, izletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 film diil miydi bu ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Hah buradaymış, arama çalışmadıgı için görmemişim. Benimkini kitlesin biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 alenen dizinin başlığını ninjalamaya çalıştın şimdi neler diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 aa istanbul dedi hehehe. dizi mi bu, yeni farkettim, soğuk savaş dönemi hede hödö güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 lan film değil miydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Baya iyi olucak bu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 abi film mi dizi mi ne lan bu bi karar verelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 filmmiş http://www.imdb.com/title/tt1340800/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 filmin istanbulda geçen kısmı marmara haydarpaşa kampüsünde çekilmiş diye bir dedikodu atıyorum ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 r5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Blueray beklicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Demin izledim. Özellikle bu tarz filmlerden hoşlanmıyorsanız baya sıkabilir. Dur izleyeyim zaman geçirmek için tarzı bir film değil pek. Çok yavaş ilerleyen ve bazen kafa karıştıran bir anlatımı var. Hafiften de aceleye getirilmiş gibi duruyor sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 kitabını zamanında baya sevmiş biri olarak uyarlamanın gayet başarılı kotarıldığını düşünüyorum. bazı değişiklikler var kitaptan ama genel olarak tutarlı bir şekilde aktarılmış. oyuncu kadrosu zaten olağanüstü, gary oldman mükemmel canlandırmış george smiley'i. bi de filmde istanbulu görünce baya şaşırdım, kitapta lizbonda geçiyordu ynalış hatırlamıyorsam ricki tarrın irina ile olan hikayesi. ama istanbul görüntüleri gayet güzeldi filmde, olumlu bir değişiklik olmuş. arkadan geçen yeni vapura da dikkat etselermiş fena olmazmış tabi sdfs ben oldukça beğendim, 9 veririm filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 20.dksında uyudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 film the american, drive gibi durgun karakter psikolojisi filmiyse büyük beklentiyle izleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 durgunun durgunu film.en azından tom hardy olaya dahil olana kadar sabretmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar