Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Afrika'dan bi ülkeyi satın alır veya paralı askerlerimle ele geçirirdim, sonra da orda uyuşturucu üretip daha da sınırsız para yapardım, öyle öyle Afrika'nın yarısını alırdım, arada iyi sporcu falan çıkarsa ülkelerimden onun satışından da ekstra kar gelirdi oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 cigara dendi özendirme var. ahah tatar hırsına hayran kaldım, sınırsız paran var hala para kazanmayı düşünüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Firefly'ın devamını çektirirdim Whedon'a. Castle'ı filan satın alıp iptal eder, tüm oyuncuları toplardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sahilde kafam güzel oturmıycamda nerde otırcam arkadaşım param varsa tabiki huzurlu, keyifli olmak için yaşıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 "Tatar Ramazan" said: Afrika'dan bi ülkeyi satın alır veya paralı askerlerimle ele geçirirdim, sonra da orda uyuşturucu üretip daha da sınırsız para yapardım, öyle öyle Afrika'nın yarısını alırdım, arada iyi sporcu falan çıkarsa ülkelerimden onun satışından da ekstra kar gelirdi oh mis sınırsız paran var tüm dünya senin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ben de geliyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kafa dinlemekten bahsediyorum annem babam geldi 1 senedir görmemişim 3 gün zor tahamül edebildim. belki bi sevdiceğim olsa yanımda hayır demezdimde napayım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sevdicek bulurum ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://www.kaliteliresimler.com/data/media/73/Tropik_Ada_2.jpg şöyle bişi of hergn keyiflisin lan şurda rahatsız eden yok, gelen yok giden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Valla ada fikri akıllıca böceği yılanı falanda olmaz olsada bi temizlikle atarsın hepsini geri gelemezlerde. Bi helikopter sahası yaptırıp 1de deniz uçağı aldın mı ulaşım sorunu da kalmaz. Çılgın bi yeraltı malikanesi ve yukarda da resimdeki gibi basit bi ev olacak harika olur. Tek sorun köpekbalığı vardır orda geniş bi alanı çelik telle çevirmek lazım. Tsunami veya dev kasırga zamanı yer altına inersin vsvs harika olur be sonra somalili korsanlar gelip 40 gün 40 gece sana tecavüz ederler kimsenin ruhu duymaz. Bu son kısım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Taksime gidemezsin oradan yaa, gitsen de dönüşü dert, erken kaçman gerekir tadına varamazsın. Bi de asosyal olursun arkadaşlardan uzakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Fistan said: "Tatar Ramazan" said: Afrika'dan bi ülkeyi satın alır veya paralı askerlerimle ele geçirirdim, sonra da orda uyuşturucu üretip daha da sınırsız para yapardım, öyle öyle Afrika'nın yarısını alırdım, arada iyi sporcu falan çıkarsa ülkelerimden onun satışından da ekstra kar gelirdi oh mis sınırsız paran var tüm dünya senin zaten O zaman Türk birliği kurardım, Atilla gibi Çin'den Paris'e kadar tank koştururdum ordumlan. Amerika'ya da ambargo koyardım gıcıklığına açlıktan birbirlerini yerlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Kendimi ekonomiye adardım, eğlence olsun diye bütün borsalarda yüklüce para yatırır sonra tam herşey düzelicek gibi olurken bütün parayı çeker ekonomiyi bulandırırdım. Her gün ayrı bi kriz, her gün ayrı bi heyecan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Absolut said: sonra somalili korsanlar gelip 40 gün 40 gece sana tecavüz ederler kimsenin ruhu duymaz. Bu son kısım olmadı. şu neden abi ? nasıl bi kafadaydın bunu yazarken hayır zaten sınırsız param var savunma sistemi koyardım bi şekilde benim menzilime girince elektrik çarpsın kömür olsunlar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ne düşünce fakiri adamsınız ya, hala ada mada alıcam diyen var. ben kendi yüzen adamı yaptırrım, fakye. http://cdn.bintulu.org/uploads/2010/08/MostExpensive.jpg http://4billion.net/wp-content/uploads/2011/04/Yahta21.jpg http://blog.themavenreport.com/wp-content/uploads/2008/03/wally_yacht575.jpg sınırsız param var diyeninizde tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 fakir fukaraya verirdim hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 paran sınırsız kardeş. fakirlere dağıtıp onlarıda zengin ettikten sonra nolcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Çok büyük gemi gereksiz denizden uzaklaşıyorsun yani güzel bi yat alırım ama yolcu gemisi gibi bişi almam. 25-35 metrelik süper bişi alırım yüzen bina tiplerini sevmiyorum yatların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 rüzgar tüneli yaptırırım havada dururum şahitlerim olur. uzay turisti olurum. kesinlikle intihar falan etmem salak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Absolut said: Çok büyük gemi gereksiz denizden uzaklaşıyorsun yani güzel bi yat alırım ama yolcu gemisi gibi bişi almam. 25-35 metrelik süper bişi alırım yüzen bina tiplerini sevmiyorum yatların. al benden de o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Kendimi klonlatırım 10 tane falan ama kilitli bi yerde dursunlar hehe. İleride bi organ falan iflas ederse ondan keser biçer alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 rusya'yı eve getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 uzaklara balık çiftlikleri kurup denizde ekosistemi kurtarmaya çalışırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Absolut said: Çok büyük gemi gereksiz denizden uzaklaşıyorsun yani güzel bi yat alırım ama yolcu gemisi gibi bişi almam. 25-35 metrelik süper bişi alırım yüzen bina tiplerini sevmiyorum yatların. sınırsız paran oldugu için almazsın öyle bişeyi dünyanın en iyi mühendislerini toplar yeni bir fabrika inşaa ettirir isteklerine göre yaptırtırsın hatta 1 hafta sonra istiyorum dersin 150 metre gemi çıkartırsın tersaneden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Türkiye'yi A'dan Z'ye öküz gibi kalkındırırdım, öyleki çok yiyen Roma devrindeki gibi kusma havuzları gerekirdi halka. Sonra ülkeyi davete gelen AB yetkililerinin boyunlarını vurdurup sepette geri yollardım, "kapınızda yattığımız 50 yılı unutmadık ula, alayınız birleşip gelin ben tekim lan" diye de not eklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar