xunn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Xaenin said: Gercek mevsim kistir. Yaz kiz cocugu mevsimi. Direk doğru. Winter is coming ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yaz sahil kenarında sakin bi yerde yaşıyosan güzeldir. öyle bi imkanımız olmadığından sıkıcı geçebiliyor şehirde. kış her türlü güzel kar falan var yağmur var evde oturursun vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sinirsiz kavun ve karpuz zamani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 mevsimlerin bile anına koyduğumuz için yaz kış pek farketmiyor artık. 29 haziranda hava serinledi diye camı kapadığımı gerçekten hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Frantic said: sinirsiz kavun ve karpuz zamani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://zaytung.com/mags/Zaytung-Yaz-s1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 KÖMÖŞ GİBİ UZANAN ÜNLÜLER HAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 -Deno- said: mevsimlerin bile anına koyduğumuz için yaz kış pek farketmiyor artık. 29 haziranda hava serinledi diye camı kapadığımı gerçekten hatırlamıyorum. gerçekten öyle abi, dün iyiydi, bugün soğuk. kalkıp tropik adalara falan taşınalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 az önce kahvaltıda karpuz-peynir-ekmek yedim, yaz güzelmiş lan avfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar