Frantic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ahah gelmiş fetişçisi sayfa başı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 crocs kadar iğrenç bi ayak şeysi yok yalnız. giyen de ben kendime güveniyorum al işte bak pahalı ama çirkin şeyler giyebiliyorum önemli olan rahatım demek için giyiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 öyle demek için giymiyorum diyeni de tatava. ara sokakta bi esnaf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 crocs cidden çok çirkin, rahatlığını bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 rahatlığı batsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 hamsilipilav said: şunu giymeyinde ne giyerseniz giyin abi evde bunun aynisini giyiyorum rengine kadar. cok rahat. ayrica evde kedi varsa mesela hem ayagini koruyor hem de kedinin patilerine kazara basarsan cok acitmiyor. evde yururken ayagi bir yere vurursan hissetmiyorsun bile. sokakta da parmak arasi olarak gayet rahat tabani ve ayak ustunu iyi kavradigindan yururken ayaktan cikma problemi yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Hah şimdi gördüm sıçtın turuncusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 crocs tek kotu yani uzun sure giyip topraga basmazsan vucutta inanilmaz elektrik yukleniyor :) ayagin etrafi lastik kapli surekli sarj ediyorsun vucudu. bazen cikip bahcede yalin ayak yuruyunce bariz rahatliyor vucut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 lan party buluşmasına parmak arası ile gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 DynamicK said: hamsilipilav said: şunu giymeyinde ne giyerseniz giyin abi evde bunun aynisini giyiyorum rengine kadar. cok rahat. ayrica evde kedi varsa mesela hem ayagini koruyor hem de kedinin patilerine kazara basarsan cok acitmiyor. evde yururken ayagi bir yere vurursan hissetmiyorsun bile. sokakta da parmak arasi olarak gayet rahat tabani ve ayak ustunu iyi kavradigindan yururken ayaktan cikma problemi yok pek. DAYNA BI GIT GOZUM GORMESIN YA abi crocs cok cirkin bisi bide turist kizlar giyiyo sari saccclii mavii gozluuu dinini sarkisi gibi hatun ama aakta crocs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 LathspeLL said: lan party buluşmasına parmak arası ile gelicem. HARİKA! kovalarsanız kaçamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 said: dinini sarkisi gibi hatun ama Sen ne güzel bir insansın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 amet bunu yazanin sen olmasi beni hafif endiselendirmiyo desem yalan solemis olurum bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 arkadaşlar lütfen sandalet giymeyin. lütfen. bunun açıklaması filan yok, erkek ayağı sandalet için değil. 2+2=4 denize gidecekseniz parmak arası terlik giyebilirsiniz. bak bakkala filan çıkarken de olur ama terliğe ayakkabı muamelesi yapmayın. terlikle işe gitmeyin, partiye filan gitmeyin, lütfen. yapmayın bunu. crocs işine ise bişey diyemiyorum ben: reyizler konuşmuş, ağanın pohunun üstüne poh olmaz. ama yani o elektrik yüküyle insan sinirli olur, araba kapısından çarpılır filan. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 dasaaa said: LathspeLL said: lan party buluşmasına parmak arası ile gelicem. HARİKA! kovalarsanız kaçamaz. Millet beni niye kovalasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Koşun la lann party virgin buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ben korkmaya başladım, timberland botlarımla gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ama o botları oyun ortasında çıkarıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Lath'ın kirazı öyle bir patlatıcam ki kan gölü olacak adeks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 evde giyiyorum berkaycim. ikoncanlar gibi mi dolasiyosun sen evde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ahmet benim kirazı patlat. Ya her şehrin ve hatta her bölgenin rengi vardır, bağdat caddesinde millet eşofmanla gezer, parmak arası terlikle gezer. Sandalet giyerseniz orta yaşlısınızdır burda. Ama Kadıköy'de giyilmez, hatta renkli kıyafeti bile kaldırmaz kadıköy, karanlıktır, gri'dir çünkü rengi. Yerine göre giyineceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Cantanizda daima esorfman, beyaz gomlek, tshirt, kumas pantalon, sort, sandalet, spor ayakkabi, cizme vb olmasi lazim Istanbul'da sokaga cikiyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 rahatsızlık ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 LathspeLL said: Ya her şehrin ve hatta her bölgenin rengi vardır, bağdat caddesinde millet eşofmanla gezer, parmak arası terlikle gezer. Sandalet giyerseniz orta yaşlısınızdır burda. Ama Kadıköy'de giyilmez, hatta renkli kıyafeti bile kaldırmaz kadıköy, karanlıktır, gri'dir çünkü rengi. Yerine göre giyineceksin. ben bele gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bi nevi yılmaz morgül yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar