mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 orta seviyede 64sn hadi bakalım herkes yazsın karşılaştıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 acemide 4 saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 hardda 68sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 acemide ilk tıkladığım yerde patladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Dünyanın en sıkıcı oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Archangel_ said: acemide ilk tıkladığım yerde patladım. pizza hut yiyip içinden tornavida çıktığı oldu mu sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ben bitirdiğimi hatırlamıyorum ki süresini tutayım heh. al işte gene denedim gene aynı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bitiremedim asla hiçbir seviyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Dartanian said: Dünyanın en sıkıcı oyunu. what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 6 saat 18 dakika 17 saniye en zorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 64 sn imkansız demin 60sn'de yarısına geldim kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Archangel_ said: acemide ilk tıkladığım yerde patladım. bana da oldu hem de bir çok kez. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ileride 267 s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 acemi de 3 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 5 dakika 20 saniye http://www.youtube.com/watch?v=6cgAjfSY-n4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 64 saniye banada imkansız geldi ya epik bi şans lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ilk tıkladın yerde mayın çıkmaz ya çünkü benim bildigim ilk bir kareye bastıktan sonra mayınlar yerleştiriliyor. Gerçi hiç acemi denemedim belki onda farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 az önce yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Borastus said: ilk tıkladın yerde mayın çıkmaz ya çünkü benim bildigim ilk bir kareye bastıktan sonra mayınlar yerleştiriliyor. Gerçi hiç acemi denemedim belki onda farklıdır. çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Acemi 8 Deneyimli 50 Uzman 216 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Borastus said: ilk tıkladın yerde mayın çıkmaz ya çünkü benim bildigim ilk bir kareye bastıktan sonra mayınlar yerleştiriliyor. Gerçi hiç acemi denemedim belki onda farklıdır. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 barbu said: Borastus said: ilk tıkladın yerde mayın çıkmaz ya çünkü benim bildigim ilk bir kareye bastıktan sonra mayınlar yerleştiriliyor. Gerçi hiç acemi denemedim belki onda farklıdır. çıkıyor. ilk seferde hiç bir zaman çıkmaz. aynı dediği gibi bastığın yere göre geliyor mayınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Eskiden ilkinde de çıkardı, değiştirmişlerdir. Başıma geldiğini hatırlıyorum yani, muhtemelen 7'de değişmiştir, dizayn falan değişmiş baya. edik: Günahınızı almışım 7'ciler, Vista'da olmuş dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ben bir ara deli gibi oynardım mayın tarlasını hep 99 mayınlık olanla oynadım. ilk bastıgımda mayın olmadı hiç hatta bir şekilde abuse edebilir miyim diye düşünmüştüm böyle en baştan bayrak dikiyordum basacagım yerin çevresine falan. en iyi başlama noktası herhalde o ortadaki kafanın hemen altı olsa gerek. en sonda 2 tane mayın kalıp rastgele sallamak zorunda bırakıyordu bazen uyuz olurum ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar