Gangren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Ahmet'in yine banı gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Yok ya, PvP'im geldi asıl çok fena, WoW arenada eskiden bu rage'i atıyorduk şimdi substitute yok. Şaka bir yana, şu oyunun pvp'sini iyi yapsalar da aksak. İzledigim videolarda korkunctu mesela. Herhangi bir movement göremedim, fake falan zaten yok. Cast, cast, cast. Skill bas, skill bas, skill bas. Herkes çok çelişkili şeyler söylüyor denemeden göremeyeceğiz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 sen hele bir başla da, denersin. you will trrrryyyyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theradon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Sanırım en geç çarşamba perşembe oyunda olucaz. Server hala belli değil heralde guild için ? Benim asıl derdim hem üniversite okuyup hem çalıştığım için oyunu oynamak için sınırlı zamanım var açıkçası öyle her class ı açıp keyfini çıkara çıkara oynamak yerine tek bi class ta uzmanlaşmayı düşünüyorum. Commando ile Sage arasında gidip geliyorum. Bi fikir belirtin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 sipidicim, server'ı early access başlamadan bilemeyiz zaten. bize bir server assign edilecek, herkes orada açacak karakterini. ya da server'ı beğenmezsek başka bir server'da kendimiz kurucaz falan. server tipini soruyorsan pvp olacağı kesinleşti geçen hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theradon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Anladım teşekkür ederim Deno. Yanlız dediğim gibi hem üniversite okuyup hem çalıştığım için oyunu oynamak için sınırlı zamanım var açıkçası öyle her class ı açıp keyfini çıkara çıkara oynamak yerine tek bi class ta uzmanlaşmayı düşünüyorum. Commando ile Sage arasında beta oynayanlar fikir belirtebilir mi rica etsem ? Daha çok pvp ve solo pve için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Sage daha güçlü commando daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 -Deno- said: sen hele bir başla da, denersin. you will trrrryyyyyy. Bunun Ergenkin için nasıl sonuçlandıgını hatırlıyoruz hepimiz inşallah. Sadece bacakları kaptırarak kurtulabileceğini sanmıyorum, say goodbye to your dignity. I mean what's left of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=S8KOcgS4c4Y&feature=g-all BOOOOOOOOOOOYAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Dorn said: Çok zaman geçti sw galaxies üzerinden, karakterimin adını bile zor hatırlıyorum. Eclipse serverında Dark Legion guildinden Raj'Asta Krinn ben. Buralarda kaldıysa eğer tüm eski dostlara selamlar. Şimdi nuclear'dan verdik 2 adet deluxe siparişi, eşimle geliyoruz. Frf hangi serverda olacak, ne yapacak belli oldu mu? Sw:G maceramız kısa sürmüştü. Bu sefer yatıya geliyoruz :) ooo dorn da geliyor ha şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theradon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 SAnrım bugun guild deploymentlar belli olucak öyle bir söylenti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Tweet said: Eager to find out what server your #SWTOR Guild will be placed on? Your Guild HQ update is coming on Monday! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 hadi bakalım, heyecanlıyız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Hangi serverdasınız? Du bi dakka size daha bilgisi gelmemişti dimi? ... HAHAHAHAHAHAHAHA merak etmeyin bizimle aynı serverdaysanız adı Ahto City ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 geldi sevgili yetersiz burak. hayır bir de yukarıdaki topic'e mesaj atmışsın yani. Assigned to Server: Legions of Lettow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Nereden görüyorsunuz bunu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 guild kısmında çıkıyor official sitede. ama 10 kere bakarsan 1'inde çıkıyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 guildin swtor.com sayfasında gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ben ulaşamıyorum o sayfaya. Şöyle olacak böyle olacak diye bir metin çıkıyor. Edit: Ulaştım, gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Guild liderlerine mail gelecek diyorlardı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Hayır herkese diyorlardı hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 herkese aynı anda gelecek anlaşılan, birkaç saati varmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 şu frf headquartersın tam linki varmı varsa özelden filan yollayabilirmisiniz tamam haloldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ben de var ama oradan açılmıyor. spam'le guild ekranını. koyayım gene de; http://www.swtor.com/guilds/111013/freedom-fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 teşekkürler sonunda görebildim tırstım bir an salladılarmı beni diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar