Sothra Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Swtor.com'daki nickim erayozer Guildinize swtor sayfanızdan başvuruda bulundum. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 aa bi guild sayfamız vardı di mi ya, Allies VAY AK Adversaries The HUN Empire RIP lol. QAOSbringer hesabımla apply ettim ben de aklımdayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 swtor sitesindeki kısımdan ben de girdim frf'ye baya zaman önce :) yani o yetiyosa eyvallah, oyundaki ve sitedeki nick Novgorod, oyun içi farklı bir isim alabilirim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bone said: BlackRose said: içimizde gücü hissederek mi anlıyoruz bir sonraki adımı :D haha evet abi. valla ara sıra frf forumuna bakıyorum ama pek bişi yok görünürde. early release gelince kesinleşir sanırım ne yapıp yapmayacağımız. FrF social networking de bir numara hey masallah. Feysbuk da feci akiyoruz, bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 evet de foruma dönmek lazım bence, çok zor oluyor takip etmesi facebook'da. her şey her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Hayatımda gördüğüm en aktif facebook community sayfası valla dk başı mesaj geliyor. Ucu kaçıyor bir yerden sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Yahu iyi güzelde eski FRF'de yokuz diye komüne bizi niye almıyonuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 heyecanlanmayın yahu, şunu alalım bunu almayalım demiyoruz ki. şimdilik başka bir şey tartışılıyor, şu server işi kararlaşsın aralığın ilk haftasında üye alımlarını da halledicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ya alırsınız yada bir tırın arkasında illegal girerim! Siyasi mülteciyim ben. Emperyallerden kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ne hallere düştü Qui, yazık. Adamların kapısında yatıyor, alın beni içeri diye. İyi ki ayrılmışsın RIPden. Pis asi. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 haauha Qui'yi istenmeyen adam ilan etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Hiç ya hale bak rezalet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 -Deno- said: şimdilik başka bir şey tartışılıyor, şu server işi kararlaşsın aralığın ilk haftasında üye alımlarını da halledicez. server tartışmaları da iyice hareketlendi frf forumlarında. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 aynen, resmen kaliteli tartışma konusu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Pevepe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 pvp çıkmazsa kahrolucam zaten bildiğin. o kadar wall of text'ler yazdım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 deployment cuma son ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 evet, oylamayı ona göre açtık işte. yarın falan düzeltmeyi yapmamız lazım, şu an pvp gözüküyor. oylar da kafa kafaya. içime fenalık geldi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 pve çıkarsa sana her zaman yerimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 PvE serverında oynarsanız beni göremezsiniz. PvE serverında oynamak evrensel olarak pussy damgası yemiş bir müessese. Kendinize sorun. Am I a huge faggot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ohaha cok agir oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Pvp olsun pvp, 2-3 sith döveriz birlikte kasarken fena mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 pvp serverlarında oynarsak xunn mu katılcak guilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 kilit soruyu bone sordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar