Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakan şükür ve temsil!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, "Hatip Dicle’nin milletvekilliğinin düşürülmesi ve BDP’li milletvekillerinin Meclis’e gitmeme kararı almasını" nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine "Gündemi takip edemedim. Bunun değerlendirmesini bizim büyüklerimiz, bakanlarımız, tecrübeli büyüklerimiz yapıyordur" dedi.

http://siyaset.milliyet.com.tr/-gundemi-takip-edemedim-/siyaset/siyasetdetay/23.06.2011/1405944/default.htm

Hadi takip etmiyordur, yorum da yapmak istemiyordurda bold ile belirtiğim yer beni çok düşündürdü.
Mesaj tarihi:
Abi eskidende Şabandı ama artık dokunulmaz Şaban.
Gündemi takip etmedim nedir ya senin işin ne be güzel kardeşim biz seni neden seçtik dese keşke başbakan bu şabana.
Mesaj tarihi:
ne dusundurttu ki? meclisin yarisi boyle. abileri/buyukleri evet diyoruz beyler diyo. ne oldugunu bile bilmeden evet diyolar. onun disinda haberleri yok dunyadan.

ha zaten onlari secen halk da onlar gibi oldugu icin gayet normal.

cok mu klise oldu?
Mesaj tarihi:
Marty said:

ne dusundurttu ki? meclisin yarisi boyle. abileri/buyukleri evet diyoruz beyler diyo. ne oldugunu bile bilmeden evet diyolar. onun disinda haberleri yok dunyadan.

ha zaten onlari secen halk da onlar gibi oldugu icin gayet normal.

cok mu klise oldu?

+1
Mesaj tarihi:
Seçmen kitlesini gayet güzel iyi temsil ediyo işte, daha ne istiyosunuz? Aynı soruyu bunu seçenlere sorsanız birebir aynı cevabı alırsınız. Kendisi halktan biri, halkın sesini meclise taşıyo adeta!!!

Çok iyide oldu çok güzel iyi oldu tamam mı demediğine şükredin geçin işte. Meclisteki tek boş adam şaban değil yani, sürüsüyle siyasetle alakası olmayıp ta dokunulmazlık, rant, çıkar hedehödö için milletvekili olan tiplerle dolu meclis.

vid related

http://www.youtube.com/watch?v=0pk9OCAwRz8

Mesaj tarihi:
Ya takip etse ne olur gündemi, gündem on numara, sıkıntı yok. Hakan Şükür gol atan adam, spor camiasında da milletvekili olarak yeni goller atacak inşallahü teala
  • Yeni Oluştur...