Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

L.A. Noire (PC)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

la noire'de arabayla giderken "adam kovalamaca ister misin?" diye soruyor.
o görevleri yaparken adama ateş edip öldürdüm. normalde yapılacak bu muydu yoksa adam bize ateş ederken koşup yakasından yakalayıp kelepçe mi vurmamız gerekiyor?

bir de benzeri bir araba kovalamaca şeysi var, onda arabayı napıcaz? tekerleğe felan mi ateş edicez yoksa duvarlara çarpa çarpa arabasına zarar mı verdircez?
Sosyal ağlarda paylaş

bir oyunu beğenip beğenmemekle aptal olunmuyor, "akpye oy veren aptaldır" gibi tamamen politik saldırıya dönüyor olay sonra.

yine de herhangi bir oyun topiğinde x oynayan aptaldır gibi laflar görünce şikayet etmek yerine arkadaşa bait atmak daha hoş oluyor, yerse mj-popcorn.gif'lerimizi alıp geliyoruz:)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
dün yükledim oyunu. iki sorum var halihazırda.

ana ekranda Downloadable Content kısmına tıklayamıyorum. halbuki bütün dlc leri yükledim. oyun ilerledikçe mi unlock olacaklar?

bir de incelenek şeylere geldin mi büyüteç işareti çıkıcak falan diyor daha ilk missionda. ama target cursor gibi bir şey yok ki zaten oyunda? yani elde fenerle gezerken diyorum.

çok oynamadım da, daha ayakkabı tükanı önünde vurulan adamın olayındayım. ne yıldız aldım ne bir şey. ne diyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/242/048/c5c.jpg
oyun hakikaten iyiymiş, cidden yazık olmuş team bundi'nin çıkarıp hemen ardından batması. rokkusıtar artık sao paulo'da geçirtir ikinci oyunu yapacak olursa devam.

mimikler gördüğüm en iyi, daha iyi model ve dokuların üstüne tessellation'la koyulsa cidden ayırt edilmez yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...