aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 kime ediyoruz, baska bolumde kistiralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 la noire'de arabayla giderken "adam kovalamaca ister misin?" diye soruyor. o görevleri yaparken adama ateş edip öldürdüm. normalde yapılacak bu muydu yoksa adam bize ateş ederken koşup yakasından yakalayıp kelepçe mi vurmamız gerekiyor? bir de benzeri bir araba kovalamaca şeysi var, onda arabayı napıcaz? tekerleğe felan mi ateş edicez yoksa duvarlara çarpa çarpa arabasına zarar mı verdircez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bone beğenmediyse güzel oyundur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 portal 2'yi beğenmiştim, kötü bir oyun mu oluyor o şimdi? aboo... beğenmeyim onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bir oyunu beğenip beğenmemekle aptal olunmuyor, "akpye oy veren aptaldır" gibi tamamen politik saldırıya dönüyor olay sonra. yine de herhangi bir oyun topiğinde x oynayan aptaldır gibi laflar görünce şikayet etmek yerine arkadaşa bait atmak daha hoş oluyor, yerse mj-popcorn.gif'lerimizi alıp geliyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 indiriyorum sırf o burdakilerin söylediklerinden dolayı :D YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA "gözlüğünü takar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 adamlar zaten sandbox ya da gta'nin dedektiflisi diye soylemediler ki bu oyun icin gfdgd. ne bekliyordunuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 noir bekliyordum onun yerine noire olmuş. bu arada sanırım Half-Life 2 motoru oyunlarından sonra gördüğüm en iyi mimik sistemi uygulanmış bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sourcedan bi 5 kat falan daha iyi la noire mimikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Oyunun optimizasyonu baya bi kötü sanki? Çok fazla takılma var bende, herşeyi düşüğe getirdim ama oynanacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 skidrow virusluymuş sitim indirim beklerim artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hadi be theta sürümü içinde öyle bişiler yazıldı ama sorunsuzdu yarıladımda skidin inmesini, hmm naapsam acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 valla bende de bitmek üzereydi.baktım demonoidden falan kaldırmışlar.bide bikaç tane ağlayan adam gördüm virus cart curt diye vazcaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 skidin yaması ve DLCleri olmasa hiç kasmam tekrardan onu edinmeye ama bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 axedice said: Oyunun optimizasyonu baya bi kötü sanki? Çok fazla takılma var bende, herşeyi düşüğe getirdim ama oynanacak gibi değil. eğer kastettiğin oyundaki takımlalarsa önceki sayfalarda onunla ilgili çözüm postları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 korsanla ilgili mesajları gizlesek de bizim sabıka kayıtlarına düşülüyor, polisiye başlığında ehliyetiniz alınmasın dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ağzını hayri aç, ed-209'u yollamasınlar... http://i.imgur.com/4Yc8J.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Launcher optionsda command line a -str yazmak takılma sorununu çözdü teşekkürler. Oyundaki bütün dialoglara motion capture mı yapmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Vice Desk'e geldim. Daha ilk görevden sonra Refeer Madness başladı ne iştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sonu epey hayalkırıklığı olmuş. Bu kadar sönük olmasını beklemezdim. Gta 4'ün sonu da böyleydi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 dün yükledim oyunu. iki sorum var halihazırda. ana ekranda Downloadable Content kısmına tıklayamıyorum. halbuki bütün dlc leri yükledim. oyun ilerledikçe mi unlock olacaklar? bir de incelenek şeylere geldin mi büyüteç işareti çıkıcak falan diyor daha ilk missionda. ama target cursor gibi bir şey yok ki zaten oyunda? yani elde fenerle gezerken diyorum. çok oynamadım da, daha ayakkabı tükanı önünde vurulan adamın olayındayım. ne yıldız aldım ne bir şey. ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 İncelenmesi gereken yerlerde müzik değişiyor, ayrıca bir eşyayı eline alıp sağa sola çevirirken de müzik ve zoomla belli ediyor kendini kanıt ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 oyun güzel ama işte konsol portu olmasından gelen kontrol sıkıntıları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 çok çok iyiymiş oyun ya, sorgu kısımları falan baya eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/242/048/c5c.jpg oyun hakikaten iyiymiş, cidden yazık olmuş team bundi'nin çıkarıp hemen ardından batması. rokkusıtar artık sao paulo'da geçirtir ikinci oyunu yapacak olursa devam. mimikler gördüğüm en iyi, daha iyi model ve dokuların üstüne tessellation'la koyulsa cidden ayırt edilmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar