moriQ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 said: When his mentor (Robert De Niro) is taken captive, a retired member of Britain's Elite Special Air Service (Jason Statham) is forced into action. His mission: kill three assassins dispatched by their cunning leader (Clive Owen). http://www.youtube.com/watch?v=8F1wrDsUqYc kadro (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 - O ne biçim bi bıyık abii? - yvonne canıms <3 - statham döver owenı afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 tırt olmaz işallah de niro biraz genç gozuktu ya adam coktuydu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 moriQ said: said: (Jason Statham) is forced into action. His mission: kill (Clive Owen). bana bole geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 statham filmiyse 6.5 - 7.5 arası bişey çıkar tabi crank 2 gibi olmaz umarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Klasik bir aksiyon filmi olur. Aksiyon dışında bir şey bekleyenler çok kötü filmdi diye gelip yazar burda, beklemeyenler çok güzeldi der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 owen abi bıyığı bırakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 daha bugün baktıydım ben de buna, yvone'cuğumdan gidip. sinemada boy göstericek diye sevinip. ama film direk "statham'a adam dövdürüyoruz sürekli bu sefer konulu olsun bari" denmiş izlenimi yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bu adamlar oturup okey oynasa bile tirt olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 KAS VAR JASON VAR TER VAR ama kız değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 based on a true story diyor bence güzel olur.ben true story filmlerini hep sevmişimdir stathamın son dönem filmleri kötü.fakat de niro ve clive abi var. 2 haftaya giriomuş vizyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 trailerdan hikayeyi çözdük sayılır..ama kadro icin izlenir tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 off based on a true story yalanı sandalye ile havada takla atan ajanlar var tabi tabi :P jason hep aynı tip aksiyon filmlerinde oynuo bıkmadan üşenmeden de çekiolar bu filmleri. Arz talep meselesi tabiii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Film ağır baydı beni.2.yarıya başlamadan çıkmak istedim arkadaşların hatırına kaldım.Bu kadro çok daha iyi bir film yapabilirdi.Ya da ben artık aynı aksiyon filmlerini izlemekten sıkıldım bilemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 İndiriyorum bakalım nasıl bişimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Jason Statham'in oynadigi filmlerin genel kalitesi dusunuldugunde bu film fena degil. Ama "fena degil"in otesinde bir sey beklemeyin. Bu arada filmin konusu ilk mesajda anlatilandan cok farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 said: When his mentor (Robert De Niro) is taken captive, a retired member of Britain's Elite Special Air Service (Jason Statham) is forced into action. His mission: kill three assassins dispatched by their cunning leader (Clive Owen). kadro (tu) Ahaha yalana bak yalnız.. 4/10 film. Evde arkadaşlarla izlemelik.. sinemaya para vermeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Laorx said: owen abi bıyığı bırakmış yeni izledim bluray rip de owenın her sahnede aklıma bu geldi asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 5 bilemedin 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 abi niye beğenmemiş kimse ya. beni bayaaa sardı, bildiğin strese girerek izledim. süper filmdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 hayatında ilk kez aksiyon filmi mi izledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar