Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Killer Elite

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
When his mentor (Robert De Niro) is taken captive, a retired member of Britain's Elite Special Air Service (Jason Statham) is forced into action. His mission: kill three assassins dispatched by their cunning leader (Clive Owen).

http://www.youtube.com/watch?v=8F1wrDsUqYc

kadro (tu)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Klasik bir aksiyon filmi olur. Aksiyon dışında bir şey bekleyenler çok kötü filmdi diye gelip yazar burda, beklemeyenler çok güzeldi der.
Mesaj tarihi:
daha bugün baktıydım ben de buna, yvone'cuğumdan gidip. sinemada boy göstericek diye sevinip. ama film direk "statham'a adam dövdürüyoruz sürekli bu sefer konulu olsun bari" denmiş izlenimi yarattı.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
based on a true story diyor bence güzel olur.ben true story filmlerini hep sevmişimdir

stathamın son dönem filmleri kötü.fakat de niro ve clive abi var.

2 haftaya giriomuş vizyona
Mesaj tarihi:
off based on a true story yalanı sandalye ile havada takla atan ajanlar var tabi tabi :P

jason hep aynı tip aksiyon filmlerinde oynuo bıkmadan üşenmeden de çekiolar bu filmleri. Arz talep meselesi tabiii :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Film ağır baydı beni.2.yarıya başlamadan çıkmak istedim arkadaşların hatırına kaldım.Bu kadro çok daha iyi bir film yapabilirdi.Ya da ben artık aynı aksiyon filmlerini izlemekten sıkıldım bilemicem :)
Mesaj tarihi:
Jason Statham'in oynadigi filmlerin genel kalitesi dusunuldugunde bu film fena degil. Ama "fena degil"in otesinde bir sey beklemeyin.

Bu arada filmin konusu ilk mesajda anlatilandan cok farkli.
Mesaj tarihi:
said:
When his mentor (Robert De Niro) is taken captive, a retired member of Britain's Elite Special Air Service (Jason Statham) is forced into action. His mission: kill three assassins dispatched by their cunning leader (Clive Owen).

kadro (tu)

Ahaha yalana bak yalnız..

4/10 film. Evde arkadaşlarla izlemelik.. sinemaya para vermeye değmez.
  • 3 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...