balon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 6 senedir buradayım, 6 senedir troll oluyorum, sen de normal oluyosun. Bursa'lı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bel altı vurma ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 nileppezdel said: ayrıca İslam sanatı hakkında da 100 tane kitap var ama İslam sanatı dediğin bir nevi primitif grafiti. Resim yok, müzik desen belli bir zamandan sonra çoğu türü günah kabul edilmiş, e heykel falan da yok malum her heykel tapılabilitesi olan bir put adamların gözlerinde.. Kağıdın çevresini ilkokuldaki kızların defterlerinin çevresine çiçek çizdikleri gibi süsler çizip, normal yazı yazmak varken grafiti gibi yazıp sonra bunlara sanat demişler. Al sana İslam sanatı, lol. Dünyanın en önemli ve en çok satan sanat tarihi kitabında 20-30 sayfa falan ayrılmış sadece. Bu yani İslam sanatı Ahahah adam hat'a primitif grafiti dedi. Peki ege. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 balon said: Bursa'lı işte İnsanların kontrolü dışında olan kusurları yüzlerine vurmak ayıp ve günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 tabutta rövöşata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Baggio said: balon said: Bursa'lı işte İnsanların kontrolü dışında olan kusurları yüzlerine vurmak ayıp ve günahtır. Ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 balon said: nileppezdel said: ayrıca İslam sanatı hakkında da 100 tane kitap var ama İslam sanatı dediğin bir nevi primitif grafiti. Resim yok, müzik desen belli bir zamandan sonra çoğu türü günah kabul edilmiş, e heykel falan da yok malum her heykel tapılabilitesi olan bir put adamların gözlerinde.. Kağıdın çevresini ilkokuldaki kızların defterlerinin çevresine çiçek çizdikleri gibi süsler çizip, normal yazı yazmak varken grafiti gibi yazıp sonra bunlara sanat demişler. Al sana İslam sanatı, lol. Dünyanın en önemli ve en çok satan sanat tarihi kitabında 20-30 sayfa falan ayrılmış sadece. Bu yani İslam sanatı Ahahah adam hat'a primitif grafiti dedi. Peki ege. resim çizmenin, heykel yapmanın günah olduğu toplumda ne sanat yapsan primitif damgasını alır zaten, toplumun kafa yapısı primitif çünkü. Açıklama yapsam ırkçılıktan ban falan yerim de hani Arap'ların neye zaafı varsa günah olmuş, öyle bir kitabınız var işte, bi de mantıklı falan diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 öfff nilep basmış topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 öff okuma o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 nileppezdel said: bel altı vurma ayıp bursalı sayılırım ama mal gibi gurur yapacak degilim 5 yas seviyesi counterlara, birak eglensin cocuk ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Yoldayım yapacak bişi yok diye okuyayım dedim ama, dışarı baksaydım daha iyiydi ya baya kötü tartışıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 tartışacak bişey mi var bunda ben onu anlamadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sdhfdh ortaokul kavgasi gibi. beyenmiosan okuma, ben paramla seni satin alirim! zateeen hic espri yapamiyo! ben senden önce burdaydim pati üstüme insa edildi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 nileppezdel said: İslam sanatı dediğin bir nevi primitif grafiti. ben bunu imza yapıyorum müsadenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 nileppezdel said: balon said: nileppezdel said: ayrıca İslam sanatı hakkında da 100 tane kitap var ama İslam sanatı dediğin bir nevi primitif grafiti. Resim yok, müzik desen belli bir zamandan sonra çoğu türü günah kabul edilmiş, e heykel falan da yok malum her heykel tapılabilitesi olan bir put adamların gözlerinde.. Kağıdın çevresini ilkokuldaki kızların defterlerinin çevresine çiçek çizdikleri gibi süsler çizip, normal yazı yazmak varken grafiti gibi yazıp sonra bunlara sanat demişler. Al sana İslam sanatı, lol. Dünyanın en önemli ve en çok satan sanat tarihi kitabında 20-30 sayfa falan ayrılmış sadece. Bu yani İslam sanatı Ahahah adam hat'a primitif grafiti dedi. Peki ege. resim çizmenin, heykel yapmanın günah olduğu toplumda ne sanat yapsan primitif damgasını alır zaten, toplumun kafa yapısı primitif çünkü. Açıklama yapsam ırkçılıktan ban falan yerim de hani Arap'ların neye zaafı varsa günah olmuş, öyle bir kitabınız var işte, bi de mantıklı falan diyorsunuzyine islamofobi tavan yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bi nilep var bide mithat var cidden düşüncelerinden dolayı onlar adına üzüldüğüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 hat sanatının bugün geldiği nokta yeni evlenecek muhafazakar çiftlere hediyelik tabağa isim yazmaktan ibarettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 adam iyi trollemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 hedehodohop said: bi nilep var bide mithat var cidden düşüncelerinden dolayı onlar adına üzüldüğüm sen üzülmeye devam et, ben de şu hat saçmalığına sanat diyenlere üzülüyorum ne yapalım. Tabi sanatın tanımı da herkese göre değiştğinden normal böyle kavgalar. Ha ben de görüşlerimden dolayı kendime üzülüyorum, keşke cahil ve aptal olsaydım da padişahım çok yaşa diyip, hiçbir şeye kafayı takmayıp, ölünce de cennete gideriz kanka diye takılsaydım. Şimdi bir kaç babası belirsiz gelip "zaten cahil ve aptalsın muahahauha" diyecekler, canları sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 nilep balon ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 nileppezdel ne biçim adama benziyo la ergenliğini bitirememiş ego patlaması yaşayan, herşeyi ben biliyorum siz aptalsınız diyen etten bir yaratık gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 yaw bu konu nerelere gelmiş, oyumu verip geçmiştim geçen gün, şimdi gözüme çarptı bu kadar sayfa ne tartıştınız dasaaanın espirilerini diye bakayım dedim, bilime islama kültüre falan kaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 goldbären said: hat sanatının bugün geldiği nokta yeni evlenecek muhafazakar çiftlere hediyelik tabağa isim yazmaktan ibarettir. sanatın geldiği nokta da ucubeler mi desek ne desek, konuyu mu alevlendirsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 dasaaa > bella vs balon > din > yunanlı filozoflar > hat sanatı tamamdır thread taşıyabileceği konu kapasitesine ulaştı yakında ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar