nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 mına bile korlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dogmeat olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Title'ı önce anlamadım sonra gözlerimden yaşlar süzüldü. Ekşi'de deprem var lan resmen, efendisiz TÜM entrylerini silmiş ki adam birinci nesil yanlış bilmiyorsam. Herkes sokaklarda. İnanılmaz bir coşku inanılmaz bir kalabalık. Şu nefret denetimine İNNAILMAZ kılım zaten, bence kapansa da olur ekşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Cons said: Zegna said: Herkes kendi yazdıgından sorumludur arkadaslar, daha once de soylemistik bunu. o yuzden 2 kere dusunun abuk subuk hakaretler yazmadan once. sus lan malbebe yazsak mesela hapse girermiyiz yok bana etsen girmezsin orti en fazla ucarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ekşinin avukatı da direk satışlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 doğrudan şunu yazdım başlığa said: aslında yasalara göre bu bilgileri vermesi normal hani. sadece, ilginçtir ki artık ispiyonla tuşuna basıldığında altında "yüz üstü bırak", "bana ne de." gibi seçenekler çıkıyor. ben en çok 3. seçeneği sevdim "türksel taklidi yapmak için kafana sarı anten tak" yoksa tabii ki bu yazarların bilgileri istenildiğinde verilecek. ama yüz üstü bırakılmaları biraz garip duruyor. bu arada şikayet edilen yazar sayısı 35mi 50mi, kimler kimler konu ile ilgili net bir liste yok sanırım. veya ben bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 :) ilk mesajımdan sonra gördüm de ikinci mesaj da gitmiş bulunmuştu. Ama bu işin şakası olmaz valla :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=23766455 şöle nutella yorunmları kim yazıyor ya vote for ban 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Kalite acisindan Gif thread > pic thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dasaaa said: herkeş dikkatli olsun işte. işin kötü yanı bu adam televizyonlarda önüne gelene sövüp sayıyor, ama sen en ufak bir laf ettiğinde sinirlenip seni dava ediyor. bu yüzden herkes elinin altında 2-3 tane avukat bulundurmalı, cemaatten biri ansızın sizi tirsifleyebilir. internetteki siteler korkudan otosansür uyguluyorlar kullanıcılarına, buna da ileri demokrasi, çağdaş liberallik felan deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abi kafayi yicem laik bir devlette dine hakaret sebebiyle iceri adam alinir mi lan napiyo abi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bone said: internetteki siteler korkudan otosansür uyguluyorlar kullanıcılarına, buna da ileri demokrasi, çağdaş liberallik felan deniyor. oto sansürden çok "aman kendinize 'so called filtre' uygulayın ve bunu biraz katı yapın haaaa! yoksa öcüler alır sizi de ham yapar." diyormuşuz gibi geliyor. ben istediklerimi yazamıyorum, sizin de yazabildiğinizi hiç düşünmüyorum doğrusu.. bunun ne kadar garip ve eğreti hissettirdiğini anlatamam gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Penthesilea said: abi kafayi yicem laik bir devlette dine hakaret sebebiyle iceri adam alinir mi lan napiyo abi bunlar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Abi peki patiye üye alımını kapatsak, topaçları da sadece üyeler okuyabilse, o zaman da yazdıklarımızı şikayet edebilir mi insanlar? Yani ederler de, şikayet mercii bir şey diyebilir mi? Sonuçta bir medya aracı olmaktan çıkacak kahvehaneye dönüşecek forum ve insanları kahvede ona buna küfretti diye içeri almıyor kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Penthesilea said: abi kafayi yicem laik bir devlette dine hakaret sebebiyle iceri adam alinir mi lan napiyo abi bunlar ya bu olay şey mi, toplumun manevi değerlerine saygı göstermememk gibi bişey galiba. direk din denmiyor yasada benim anladığım. madem öyle biz de bi topluluk oluşturalım, saçma sapan manevi değer filan koyalım dava edelim. olmuyo mu böyle. sonra zaten hakim kartlarını kullanırlar aihme gideriz. sesli düşünüyorum yoksa uğraşmam böyle yorucu bişeyle. yazarken bile yoruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Penthesilea said: abi kafayi yicem laik bir devlette dine hakaret sebebiyle iceri adam alinir mi lan napiyo abi bunlar bıraktığın gibi değiliz abi fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 vay be neler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 deadwoll said: Abi peki patiye üye alımını kapatsak, topaçları da sadece üyeler okuyabilse, o zaman da yazdıklarımızı şikayet edebilir mi insanlar? abi aynını askerler denediler işte, kendi aramızda takılıyoduk öyle dediler, yemedi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 üye alımını ve topik okunmasını kapatsak bomba olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mühendislik fakültesi gibi oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Myshkin said: deadwoll said: Abi peki patiye üye alımını kapatsak, topaçları da sadece üyeler okuyabilse, o zaman da yazdıklarımızı şikayet edebilir mi insanlar? abi aynını askerler denediler işte, kendi aramızda takılıyoduk öyle dediler, yemedi ehehe HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 adnan hoca'nın yaptığı şey saçma sapan bir şey o açık ancak şurada bir sıkıntı var bence. Penthesilea said: abi kafayi yicem laik bir devlette dine her hangi bir değer yargısına hakaret sebebiyle iceri adam alinir mi lan napiyo abi bunlar laiklik =/= dinsizlik, dinlerin aşağılanmasına izin vermek. laiklik = her dine eşit mesafede olmak, onların haklarını korumak, onlara inanmayanların da haklarını korumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yine ve yine, ştokholm sendromu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar