Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meriç Wins !!!

cihant

Öne çıkan mesajlar

Sevgili patiler öncelikle kaçıranları veya tekrar gözatmak isteyenleri şuraya alıyorum.

Şimdiii normalde bunu daha önce açıcaktım ama bu aralar çok yoğundum internete rahat giremedim.Malumunuz bu kız mevzusunu daha önce anlatmıştım.O konu geçtikten sonra ilişki rayına oturur gibi oldu,canım cicim ayları fln tam gaz gidiyoruz.Bahar şenliğinde kollarımda,çok güzel,ufak tefek trip atıyo,olucak artık o kadar kız evi naz evi diyorum.Bahar şenliği geçiyor finallerin başlayacağı haftasonu bunu kütüphanede görüyorum.Biraz durgun suskun üstüne gitmiyorum fln,arkadaşla ders çalışıcaz diyo 'ii tmm ben çıkıyorum' diyorum ve çıkınca yolda meriçi görüyorum kütüphane tarafına dogru yürüyor.Benim sinir katsayısı yükseliyor tabi ama ders çalışıcaklar nerdeyse bütün dersleri ortak diyip kendimi yatıştırıyorum,akşamki şampiyonlar ligi finalini arkadaşlarla pubda izlicektik,onu düşününce keyfim hemen yerine geldi tabii =)

Ertesi gün gene kütüphanede görüyorum.Ders çalışıyor, tadı tuzu yok.Ben gene erken çıkıyorum.Daha sonra da msj atıyorum 'dersin bitince bişeyler yapalım,keyifsiz görünüyorsun'diyorum o da çok yorgunum,keyifsiz değil stresliyim daha sonra yaparız diyor.Bütün hafta bunun keyfi yerine gelsin diye ilgi göstermeye çalışıyorum, ki benim son dönemim okul bitti biticek(ki bitmedi amk).Ondan sonraki günlerde yavaş yavaş bişeyleri farketmeye başladım.Attığı mesajların içerikleri değişmeye başladı,diğer arkadaşlarıyla iletişimine bakıyorum onlara karşı hiçbir değişiklik yok.Ben gene iyi niyetimle belki ben etrafındayken konsantre olamıyordur şu finaller bi geçsin modundayım.İlk haftanın sonunda bundan not alıcaktım, msj attım cmts cevap atmadı pazar aradım açmadı.Abim ablam geldi yogunum tandansında bi cevap geldi.E notları getir bi ara fotokopi çektireyim dedim.2 saat sonra 'arkadaşla kütüphanedeyiz benimkiler kayıp arkadaştan çektirirsin'diye cevap attı ki ben te istanbulun diğer tarafına gidip başka bi arkadaştan notları almışım zaten.O gün de geçince msj da atmamaya başladım.Okulda bi iki kere ayaküstü denk geldiğimizde de kaçar gibi konuştu.

En son finallerin bittiği, benim bitirmeye mülakata gireceğim gün kantinde ben hiç yokmuşum gibi görmezden gelip yan masadaki meriçin yanına gidip konuşup dışarıda bi masaya oturdular.Akşam 'bi ara konuşalım' diye msj attım ki artık bu soytarılık bitsin diye.Şöyle yogunum böyle meşgulüm diye cevap attı.Agzıma geleni söyleyip feysden msnden telefondan fln silicektim, ondan sonra düşündüm vazgeçtim.Bunu ciddiye almaya bile değmez ki bunları yapmak adam yerine koymak olucak.Ne hali varsa görsün artık benden uzak dursun yeter ki.

Tabi önceki eskişehir muhabbetinde meriçin yanında oldugu da kesin gibi bişey artık.

Atış serbest.Sana bana ona istediğiniz gibi giydirin,trollün dibine vurun.Anlık bişey olmadıgı 2 haftadır bu süreç oldugu için artık içimde üzgünlük veya kırgınlık bile kalmadı.Biraz acı bi tecrübe oldu tabii,salladı ama neyse ki yıkamadı =)
Sosyal ağlarda paylaş

hiç elleme, hiç kızma, hiç ipleme, yokmuş gibi davran.

merak edecek. neden böyle yapıyorsun diye düşünecek, acaba beni hiç umursamadı mı diyecek, bu çocuk neden mutlu bu kadar diyecek, içi içini yiyecek o gelecek yanına daha sonra.

ne o ahmetle dogru dürüst bişey yaşayabilecek aklında bu şüpheler varken, ne de seni tam unutabilecek.

bunu yapması zor ama kesin çözüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Meriçlenmişsen iyi kurtulmuşsun diyorum.

Gerçekten kızın karaktersizliği, ha senin de önüne öyler olylar zinciri çıksa sen otuz kere aldatacak bir tipe benziyorsun gerçi.

Üşenmedim okudum, o kızdan cacık olmaz. Düşündüm de kızlardan cacık olmaz, yaşın başını almış git kadın kovala. o ne öyle.

Çekilmiyor angst insanları.
Sosyal ağlarda paylaş

çok yakın bir olayı universite 1 de yaşadım

hiç umrunda olmasın arayıp sorma veya konuşursan sallamiomuş gibi yap hayatın çok ii miş gibi davran

çat die işleri tersine çevirebilirsin.

ama tamamen kaybetme şansın da var

yine de üstüne gidip konuşursan nie böle ypaiosun veya haklıo lduunu kanıtlamaya çalışıp bik bik edersen HER TÜRLÜ yalan olacaksın

o yüzden ilk metodu dene geri kazanma şansın olabilir

ama o tavırı alırken herhangi bir geri adımda tekrar yalan olursun.

haydi challenge başlasın
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Meriçlenmişsen iyi kurtulmuşsun diyorum.

Gerçekten kızın karaktersizliği, ha senin de önüne öyler olylar zinciri çıksa sen otuz kere aldatacak bir tipe benziyorsun gerçi.

Üşenmedim okudum, o kızdan cacık olmaz. Düşündüm de kızlardan cacık olmaz, yaşın başını almış git kadın kovala. o ne öyle.

Çekilmiyor angst insanları.

ben bu kızla konuşmadan önce 2 ay gözlemledim,dikkat ettim düzgün biri olsun,gidip elin leşine kaşarına yazmiyim diye.insan sarrafıymışım ki okulun en kaşarının yapmayacağı şeyleri yapanını bulmuşum.beni de çok yanlış tanımışsın,aldatıcak olsam bu tarz birine yazmazdım gider düşürmelik hatun kovalardım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...