Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Sega says 1.3 million users affected by cyber attack http://www.reuters.com/article/2011/06/19/us-sega-hackers-idUSL3E7HJ01520110619 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Birilerinin Japon oyun firmalarıyla derdi var asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 harbi he ne iş :D hackerlar her yere saldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 olm sega öldü bitti zaten yazık günah ellemesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 dasaaa said: SEGA said: Dear Dasaaa, As you may be aware, the SEGA Pass system has been offline since yesterday, Thursday 16 June. Over the last 24 hours we have identified that unauthorised entry was gained to our SEGA Pass database. We immediately took the appropriate action to protect our consumers’ data and isolate the location of the breach. We have launched an investigation into the extent of the breach of our public systems. We have identified that a subset of SEGA Pass members emails addresses, dates of birth and encrypted passwords were obtained. To stress, none of the passwords obtained were stored in plain text. Please note that no personal payment information was stored by SEGA as we use external payment providers, meaning your payment details were not at risk from this intrusion. If you use the same login information for other websites and/or services as you do for SEGA Pass, you should change that information immediately. We have also reset your password and all access to SEGA Pass has been temporarily suspended. Additionally we recommend you please take extra caution if you should receive suspicious emails that ask for personal or sensitive information. Therefore please do not attempt to login to SEGA Pass at present, we will communicate when the service becomes available. We sincerely apologise for this incident and regret any inconvenience caused. We are contacting all our members with these recommendations. If you have any further questions please contact SEGA customer support on [email protected] ya sokayım sizin bilmem neyinize arkadaş... ne şifre girdiğimi hatırlıyorum, ne de ne bilgi girdiğimi.. hay sega'na senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bu ergen hackerlar ne ayak ya şunları yakalayamıyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Abi sega iyidir :( ellemeyin onlara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Red said: bu ergen hackerlar ne ayak ya şunları yakalayamıyorlar mı ergenden ote olsalar gerek sega, sony, codemasters, eidos, bethesda, eve online, minecreaft, vs de vs, son iki haftadir eziyet icindeler. basarili bir grup yapanlar. cezasiz kalmayacak seyler bunlar ve yakalanirlarsa zaten 10 sene falan yatarlar. lulzsec diye bir grup arkasindaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Ergen derken yaptıklarının gereksizliğinden bahsediyordu bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 segayı lulz yapmamış, yapanı indireceklermiş sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 hee benim de fm live yüzünden sega pass dolayısıyla dandik sitelerde kullandığım bi şifre vardı o gg oldu sabahtan beri şifre değiştirmeyle uğraştım. o yüzden yapanlara ben de kırgınım, inşallah lulz reyis öldürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Silphatos said: segayı lulz yapmamış, yapanı indireceklermiş sdfsd LULZ SEGANIN ARKASINDADIR! hacking for the lulz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 dasaaa said: ya sokayım sizin bilmem neyinize arkadaş... ne şifre girdiğimi hatırlıyorum, ne de ne bilgi girdiğimi.. hay sega'na senin maili görünce aynen bu tepkiyi verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bana da geldi mail. Sega ile tek alakam Total War olabilir. Ya Total War forumlari ya da Shogun 2 multiplayeri icin account acmisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 abi Sega Sammy Holdings Inc 6460.T ¥1,559 -19.00-1.20% borsanında içine ediyo bu olaylar yanlız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar