Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 buraya da koyayım Lyvanna_Dolores said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok denecek kadar az. Her aktiviteyi buradan Graverobberla yapıyosunuz. Oyun kültürünüz yok. fps tanıma kültürünüz yok. L4d i tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, infected çeşitliliğine hazır değilsiniz. Şimdi ben charge yapıcam deno kussun lath atlasın lyvanna tüpürsün tank bota geçti diyeniniz de tatava.Witchi başlatalım diyo, ara sokakta bir esnaf kaldırımına çökmüş witchi başlatmamıştır mesela. Anca smoker çekmiştir. tsısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Fistan said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz.meme kültürünüz yok. meme'yi tanıma kültürünüz yok. Vucut tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, meme çeşitliliğine hazır değilsiniz.elledim diyeniz de tatava. meme'nin her yerini elledim diyo, ara sokakta bir esnaf keranesine uğramamıştır mesela. Duyulmuş memeleri görmüştür. ahaha esnaf keranesi sdshgdhdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz.Hon kültürünüz yok. Hon'u tanıma kültürünüz yok. High level maç izleme kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, hero çeşitliliğine hazır değilsiniz.ben her oyun baska hero oynarım diyen de tatava. bir oyun başka heroyla oynuyonuz sonra hep scout , 1800+ maç oynayanınız yoktur mesela. Hepiniz duyulmuş maçları görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bu kadar memesini yaptınız da bunun orjinali son derece doğru bi tespit onu da gözardı etmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 kim kim no-liferız abi onun da tespiti yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Ben no-lifer'ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 fede said: bu kadar memesini yaptınız da bunun orjinali son derece doğru bi tespit onu da gözardı etmemek lazım Nesi doğru tespit lan, sana da meme yapmak lazım o zaman ama biraz daha uzun saçmalasana, çok kısa bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 tl; dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 fede said: bu kadar memesini yaptınız da bunun orjinali son derece doğru bi tespit onu da gözardı etmemek lazım Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Deniz kültürünüz yok. Yüzme tanıma kültürünüz yok. Sahil tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, karaya vurma çeşitliliğine hazır değilsiniz. Karaya vurdum diyeniz de tatava. Sahilin her yerini gezdim denizin tamamını yüzdüm diyo, ara sokakta bir esnaf dubasına kulaç atmamıştır mesela. Duyulmuş, yüzülmüş dubaları görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Leopar said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Sakirtlik kültürünüz yok. Cemaat'i tanıma kültürünüz yok. Hocaefendimizi tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, inanc çeşitliliğine hazır değilsiniz. Sohbetlere katildim diyeniz de tatava. Abilerle hos sohbetli maklube yedim diyo, ara sokakta bir esnaf isik evine uğramamıştır mesela. Duyulmuş FEM'leri görmüştür. Ohah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 balon said: tl; drAAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 balon said: tl; dr Sizde çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 de ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 or da değil canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 da birleşik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Fin said: de ayri mi ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Zindan kültürünüz yok. Boss tanıma kültürünüz yok. Taktik okuma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, tank çeşitliliğine hazır değilsiniz. Bence druid tanklar abi diyeniz de tatava. Grove of the Ancients'ın her yerini ezberledim tüm druidlerle kankayım diyo, ara sokakta bir esnaf grove'una uğramamıştır mesela. Duyulmuş Moonglade grovelarını görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 of olm tek okumayan ben miyim şu postları artık. sdf. -abi çoğu... -meeh. *sonraki postu okur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ve boku cikar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mr_Hand said: of olm tek okumayan ben miyim şu postları artık. sdf. -abi çoğu... -meeh. *sonraki postu okur* (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 hala çok komik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mr_Hand said: of olm tek okumayan ben miyim şu postları artık. sdf. -abi çoğu... -meeh. *sonraki postu okur* hemen benim mesajımdan sonra şunu yazdığın için bundan sonra tüm postlarına abik gubik ayarlar vereceğim sayın el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 o kadar kötüydü ki seninki insanlar memeden sogudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bence hayatın içinden çok hoş bir memeydi, her wow oynayan o mesajımı okuyup "tıh!" diye hafifçe gülmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar