Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abi cogunuz no lifersiniz... meme exploitable

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

buraya da koyayım

Lyvanna_Dolores said:

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok denecek kadar az. Her aktiviteyi buradan Graverobberla yapıyosunuz. Oyun kültürünüz yok. fps tanıma kültürünüz yok. L4d i tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, infected çeşitliliğine hazır değilsiniz. Şimdi ben charge yapıcam deno kussun lath atlasın lyvanna tüpürsün tank bota geçti diyeniniz de tatava.Witchi başlatalım diyo, ara sokakta bir esnaf kaldırımına çökmüş witchi başlatmamıştır mesela. Anca smoker çekmiştir.

tsısısısı
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz.meme kültürünüz yok. meme'yi tanıma kültürünüz yok. Vucut tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, meme çeşitliliğine hazır değilsiniz.elledim diyeniz de tatava. meme'nin her yerini elledim diyo, ara sokakta bir esnaf keranesine uğramamıştır mesela. Duyulmuş memeleri görmüştür.

ahaha esnaf keranesi sdshgdhdj
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz.Hon kültürünüz yok. Hon'u tanıma kültürünüz yok. High level maç izleme kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, hero çeşitliliğine hazır değilsiniz.ben her oyun baska hero oynarım diyen de tatava. bir oyun başka heroyla oynuyonuz sonra hep scout , 1800+ maç oynayanınız yoktur mesela. Hepiniz duyulmuş maçları görmüştür.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

bu kadar memesini yaptınız da

bunun orjinali son derece doğru bi tespit onu da gözardı etmemek lazım

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Deniz kültürünüz yok. Yüzme tanıma kültürünüz yok. Sahil tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, karaya vurma çeşitliliğine hazır değilsiniz. Karaya vurdum diyeniz de tatava. Sahilin her yerini gezdim denizin tamamını yüzdüm diyo, ara sokakta bir esnaf dubasına kulaç atmamıştır mesela. Duyulmuş, yüzülmüş dubaları görmüştür.
Sosyal ağlarda paylaş

Leopar said:

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Sakirtlik kültürünüz yok. Cemaat'i tanıma kültürünüz yok. Hocaefendimizi tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, inanc çeşitliliğine hazır değilsiniz. Sohbetlere katildim diyeniz de tatava. Abilerle hos sohbetli maklube yedim diyo, ara sokakta bir esnaf isik evine uğramamıştır mesela. Duyulmuş FEM'leri görmüştür.

Ohah.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Zindan kültürünüz yok. Boss tanıma kültürünüz yok. Taktik okuma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, tank çeşitliliğine hazır değilsiniz. Bence druid tanklar abi diyeniz de tatava. Grove of the Ancients'ın her yerini ezberledim tüm druidlerle kankayım diyo, ara sokakta bir esnaf grove'una uğramamıştır mesela. Duyulmuş Moonglade grovelarını görmüştür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...