Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Ahmet, sigara olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 sc2 bende varım gidip bari biraz hatırlayayim oyunu asdsadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bişey rica edicem ya battlefield desert combat oynayalım mı bikere şu U şeklinde ada olan, orda uçak helikopter savaşları falan çok zevkli hadi lütfen bikere =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Gangren said: Ahmet, sigara olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 oynarken sigara içilecekse gelmeyecek 10 adam var en azından, hallet bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 gerisi de oynarken sigara icilmeyecekse gelmeyecek adamlar diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 yok öle bişi. sigara icen sayısı az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ya oynarken icmemek problem olmaz benim icin de, icilecek bir kose olsun en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 sigara içenlerin oyuna ara verip sigara içme ihtimali var, içmeyenlerin bilgisayarı alıp 5 dakka kenarda oynama ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 e gidip tuvalette icersiniz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 sigara içilmeyecek denildiği zaman paketi yiyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Sigara içilecek yer var arkadaşlar. Bilgisayar başında sigara içenleri de kollarından tutup dışarı atacak değiliz. Sadece içmeyenler rahatsız olmasın diye, gidip bi kenarda içmenizi istiyoruz. Böyle postlar yazarken acı çekiyorum ben ya. Sigara içenleri hayalarından tavana asıyoruz ZAAAAAAA oh böyle daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 nargile icsek olurmu? sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ulan her lan partyde oynarken içtik. amma kastınız bu sefer be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 öyleyse hiç acımam küllüğümle geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Vuhu. Boylece gelmeyecegim kesinlesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Sigara icilirse pc basinda ben de gelmem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abi 2011'de sigara mı içiyonuz hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bu kadar içmeyen varsa ben gelmeyeyim direk daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Sigarayı başka odada için hepiniz gidin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ya bıde kullerınız klavyeye falan duşcek. eminim içenlerde rahatsız olacaktır aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 lan ben sigara icmeden duramayan adamim ben bile istemiyorum yanimdaki adam sigara icsin les gibi. Ayrica benim geldigim son 2 seferde gayet disari cikip ictik saatte bir sigara molasi verip falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 mola verilirse lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Vingthor said: lan ben sigara icmeden duramayan adamim ben bile istemiyorum yanimdaki adam sigara icsin les gibi. Ayrica benim geldigim son 2 seferde gayet disari cikip ictik saatte bir sigara molasi verip falan. abi saat 11e kadar kapıya çıkıp içtik ondan sonra kepenkler kapandı herkes oturduğu yerde içti. üst katta içeriz gidip işte ama bunun iznini alsın ahmet gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Lyvanna_Dolores said: mola verilirse lafım yok. Mola vermiycez, sigara içmek için bilgisayarın başından kalkınca yerine başkası oturacak gitmek zorunda kalacaksın. http://fc09.deviantart.net/fs12/i/2006/293/4/c/My_Little_EVIL_Pony_CLOSE_UP_by_Undead_Art.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar