Frantic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 bu arada forum kızlarından jaffa'ya support gelmediğine göre şu an en güzel kız o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Ahahaha 9 tane şikayet gelmiş beyaz şövalyelerden gerçekten inanılmaz. Paticik açları namuslarını korumakta öncü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 isim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Vallahi sildim, ama bir tanesi inat edip 2 kere şikayet etmişti o derece inanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 inat eden benim tabiki de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 aha ucmus mesajlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Yok senin dışında da vardı, gizledim zaten şikayet edilen mesajı ama kusura bakmayın cezaya koşmuyorum şimdilik çoğu insandan daha samimi diye puanını verdim. Ama ayıp, onu kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 abi paticikin klasiği kıza cirkinsin dotumsun gibi diyip sonra ozel mesajla ya asluında guzelsin ama insanlar rahatsiz etmesin seni felan diye ole dedim diye mesaj atmak gixzli sovalye templar loncası modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 bu arada albumden resim silmek ayıptır ben ilk actıgımda album olayını ilk kural oydu oraya koydun mu resim bence halk malı olur ole ay olmadı kaldırın simdi ayıp P.S: bulamadım resmi ondan olta atıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 paticik meriçler yuvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 çirkin kızın güzel arkadaşı olur oysaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 jaffa tanisalim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 bir sürü güzel arkadaşım var ;) evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Xaenin said: Yok senin dışında da vardı, gizledim zaten şikayet edilen mesajı ama kusura bakmayın cezaya koşmuyorum şimdilik çoğu insandan daha samimi diye puanını verdim. Ama ayıp, onu kabul ediyorum. abi samimiyet bu mu özelden de ben sana demedim üstüne alındın ilgi istiyosun hödöhödö yapmış sdfd ne komik insanlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Silinen postlar hak ve özgürlüğümüzü kısıtlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 artık meriçler olarak özerklik lazım size. yoksa özerklik de mi size yetmeyecektir?! O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 en beyaz şövalye benim, ilk ben şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 meriç title'ı dağıtılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 jaffa said: ;) evet.gulucuge odaklanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 0ne said: madem diş doktorları burda bi soru sorayım yaklaşık 25 yılda sadece 1 kez diş doktoruna gittim onun sebebide dişimi kendim çekemediğim içindi ama bugüne kadar herhangi bi sorunda çekmedim, ne kırık oldu ne çürük bazı insanlar iyi bişey değil git görün diyolar, bazılarıda madem bişeyin yok o halde gerenk yok diyolar diş hekimleri ne diyor? bi sinyal al da ağzını yıka, çeyrek altın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 bazi insanlarin agiz salgilarinda dis curumesine sebep olarak bakterilerin uremesine mahal birakmayan bir bilesen olabiliyor diye biliyorum. belki ondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Bende ondan varmış, inci gibi dişlerim bembeyaz gülüşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 jaffa said: Xaenin said: Yok senin dışında da vardı, gizledim zaten şikayet edilen mesajı ama kusura bakmayın cezaya koşmuyorum şimdilik çoğu insandan daha samimi diye puanını verdim. Ama ayıp, onu kabul ediyorum. abi samimiyet bu mu özelden de ben sana demedim üstüne alındın ilgi istiyosun hödöhödö yapmış sdfd ne komik insanlar var ya. Bak senin de komiğine gitmiş işte daha ne istiyorsun. Çok rahatsız olduysan tekrar gözden geçiririz ama bence çok ciddiye alınacak bir durum yok ortada yeani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 NolaxThensbane said: xunna rakip çıktı Hangi konuda abi? 10 sayfa okutma lütfen. Jaffa vanille'in alnı uçak pisti olmayanı gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 parlaklık konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar