axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Kes lan top er. ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yani allahtan senin gibi denyo uzun dönemler de yok ha burada, demek ki küçümsediğiniz 15 ay yapanların hepsi sizden olgun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 zaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 vay ezik vay direk çavuş gidiyormuş yalanın batsın ayrıca yaptım akerliğimi senin gibi bi kaçtane poşetin hafızasında çok iyi yer ettim hayatı boyunca unutamayacağı senin şu tavırlarını görünce keyf oldum o günler geldi aklıma ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 haa 15 yapmışsın anlaşıldı. kompleksini yerim ben senin. hayatının fazladan 10 ayını harcayıp da ASKERLİĞİ BİZ YAPIOZ OLM tribine giren uzun dönemlerin hastasıyım. imza: üniversite mezunu, senden 10 ay az çöpe atmış ezik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Şafağın kadar konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Beygir said: senin gibi bi kaçtane poşetin hafızasında çok iyi yer ettim hayatı boyunca unutamayacağı Şu adamlara kızamıyorum ben. Çünkü bildiğin ON AY daha fazla askerlik yapıyorlar senden. Yazık lan. Yani cidden yazık, ben çıkarken tek üzüldüğüm şey arkamda kalan insanlardı heralde. Suçun aynı ama biri 15 ay yatıyor öbürü 5 ay. Meh baya korkunç Evet beygir evet, çok harika yaptın askerliğini ve biz de poşettik evet. Öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 x^2+(y-sqrt(x^2))^2=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 toper çok iyi soy isimmiş asker için lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Değil? Forgivera hitaben yazdım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Üniversite okumayı beceremeyenlerin üstünlük kurma çabalarının meyve verdiği yer: TESEKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ya poşet ne demek? dede filan var bi de sanırım torun filan. böyle komikli komikli şeyler dimi. yazık lan. koca koca insanlar yaptıkları muhabbetlere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ahahah beygire bak, nick cuk diye oturur mu bi adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 uzay keki, sen ne güldürüyorsundur şimdi bütün tertiplerini he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 askere gidilir mi yae onalr gelince bile sıkılıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 axedice said: Kes lan top er. ZAAAAA ZAAAAAAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 adam er degil ki testisin kralini gecsinler dfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Xaenin said: Üniversite okumayı beceremeyenlerin üstünlük kurma çabalarının meyve verdiği yer: TESEKA Hayır polis teşkilatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 benim ismimle senelerce dalga geçtiniz şimdi sıra bende toper mi one lan ahaha askerde bide ahahahha ben olsam gördüğüm yerde gülerim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 orcan kaybol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 orcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ahahaha düşünsenize gece nöbetinde komutan bunun yanına geliyo nasılsın asker falan adam yıkılıyo oraya gögüsdeki soyadınmı görünce ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yok bu olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Oha Orcan mı?.. .... Olm yazık lan. Escapele bundan sonra dalga geçmemeye karar verdim ben. Düşene vurmak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bilgisayar kullanabilen bi pokemon 3. gelişmişi bi üstü düşünebilen ve bilgisayar kullanabilen bi pokemon olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar