Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 mani said: film başladı, daha bismillah ilk diyalog sırasında çıtısssss yanımda oturan denyo kolasını açtı. la havle. Zencilerin her kırbaçlandığı, dövüldüğü sahnede çık çık çık vah vah vah. Belgesel mi ulan bu ayı film izliyorsun vah vah vah ne. Her laf sokma sonrası wow auv falan. yanında kız arkadaşın var koca adamsın çakacam ağzının ortasına diye düşünürken çıtıssss 2. kola. pet şişe alaydın bari. 2. yarısı başladı filmin bu denyo başladı bacağını sallamaya. Ulan sinema koltuğunda oturuyorsun tüm sıra birbirine bağlı hepimiz sallanıyoruz. Zaten olur olmadık yerde gülmeler, heheheler havada uçuşuyor. Yanımda oturan 10 yaşındaki velet de çıkarmasın mı babasının ona aldığı ayfonu. şak şak şak sıralı çekiyor hayvanoğlu hayvan fotoğrafları flaş patlıyor. Yetmez gibi rahat ederim oh mis kimse yok diye internetten aldığım en arka sıra koltuğunun bana film boyunca makara sesini dinleteceği aklıma gelmemişti. Ondan sonra neden Türkiye'de sinema izleyicisi sayısı az. Az olur tabi çamur gibi görüntü, leş gibi sinema, kültürsüz izleyici, 5 para etmez sinema sahipleri. Mars'a kafam girsin. Film'e gelirsek 10 numara. blu-ray'i çıksın adam gibi izleyeyim bu nedir arkadaş valla hayattan soğudum bir gecede. aaa sen miydin o hacı kusura bakma kolayla iyi gidiyo yeaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bu filmi beğenmeyen ya kovboyculuklu film bilmiyordur ya tarantino bilmiyordur. veya ikisini de bilmiyordur. ikisini de bilmeyip sevmek de bir şey olabilir yaa. çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Film mukemmeldi. Ne zamandir bu kadar guzel film izlememistim. Tarantinonun da oyuncularin da ellerine saglik. Filmden once cuzdanimi kaybettigimi dusunuyordum , ve sinirlerim bozulmustu ama film aldi goturdu beni cuzdan falan gelmedi aklima hic . Sonra da evde cikti zaten , win win oldu^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Sonunda gittim, gayet upbeat hoppidi hoppidi eglenceli Tarantio filmi. Full eglence yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 mani said: film başladı, daha bismillah ilk diyalog sırasında çıtısssss yanımda oturan denyo kolasını açtı. la havle. Zencilerin her kırbaçlandığı, dövüldüğü sahnede çık çık çık vah vah vah. Belgesel mi ulan bu ayı film izliyorsun vah vah vah ne. Her laf sokma sonrası wow auv falan. yanında kız arkadaşın var koca adamsın çakacam ağzının ortasına diye düşünürken çıtıssss 2. kola. pet şişe alaydın bari. 2. yarısı başladı filmin bu denyo başladı bacağını sallamaya. Ulan sinema koltuğunda oturuyorsun tüm sıra birbirine bağlı hepimiz sallanıyoruz. Zaten olur olmadık yerde gülmeler, heheheler havada uçuşuyor. Yanımda oturan 10 yaşındaki velet de çıkarmasın mı babasının ona aldığı ayfonu. şak şak şak sıralı çekiyor hayvanoğlu hayvan fotoğrafları flaş patlıyor. Yetmez gibi rahat ederim oh mis kimse yok diye internetten aldığım en arka sıra koltuğunun bana film boyunca makara sesini dinleteceği aklıma gelmemişti. Ondan sonra neden Türkiye'de sinema izleyicisi sayısı az. Az olur tabi çamur gibi görüntü, leş gibi sinema, kültürsüz izleyici, 5 para etmez sinema sahipleri. Mars'a kafam girsin. Film'e gelirsek 10 numara. blu-ray'i çıksın adam gibi izleyeyim bu nedir arkadaş valla hayattan soğudum bir gecede. abi 5 kişinin altında bir sayıyla sinemaya mı gidiyorsunuz siz. alınmayın ama haketmişsiniz kuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Benzer sebeplerle 3 4 senedir sinemaya gitmiyorum. Böyle öküz seyirci var mıdır acep başka yerde meraktayım. Iphone ve benzeri tüm telefonlar illa açılıyor, mesajlar çekiliyor. Ulan karanlık işte nerenle kapatırsan kapat eşşek gibi beyaz ışık veriyor, göz alıyor. Hadi mısır geçtim haşır huşur cips yemeler, kola içmeler, nescafe dökmeler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ordu gibi gidince çıkışta adam mı dövüyoruz nedir ? değişiyor mu seyirci profili. o adam gene rahatsız edecek. illa birinin yanına oturacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ordu gibi gidince o da o hayvanlıkları yapıyordur belki. paso arkadaşıyla konuşuyordur. gülüyordur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Sırf film başlarken çıstak sesini çıkartmak için içecek aldığım oluyo benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 5 kişinin altında sinemaya gitmemek nedir ya, ayrıca çevrenizde bunlar olurken siz ne yapıyorsunuz, az alpha olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 sinema solo bi konsept, fazla insanla gidince bisey degismiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 film başladıktan sonra perde önünden geçtim ben bir kaç kez. http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/971/Sohardcore.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Xeph said: mani said: film başladı, daha bismillah ilk diyalog sırasında çıtısssss yanımda oturan denyo kolasını açtı. la havle. Zencilerin her kırbaçlandığı, dövüldüğü sahnede çık çık çık vah vah vah. Belgesel mi ulan bu ayı film izliyorsun vah vah vah ne. Her laf sokma sonrası wow auv falan. yanında kız arkadaşın var koca adamsın çakacam ağzının ortasına diye düşünürken çıtıssss 2. kola. pet şişe alaydın bari. 2. yarısı başladı filmin bu denyo başladı bacağını sallamaya. Ulan sinema koltuğunda oturuyorsun tüm sıra birbirine bağlı hepimiz sallanıyoruz. Zaten olur olmadık yerde gülmeler, heheheler havada uçuşuyor. Yanımda oturan 10 yaşındaki velet de çıkarmasın mı babasının ona aldığı ayfonu. şak şak şak sıralı çekiyor hayvanoğlu hayvan fotoğrafları flaş patlıyor. Yetmez gibi rahat ederim oh mis kimse yok diye internetten aldığım en arka sıra koltuğunun bana film boyunca makara sesini dinleteceği aklıma gelmemişti. Ondan sonra neden Türkiye'de sinema izleyicisi sayısı az. Az olur tabi çamur gibi görüntü, leş gibi sinema, kültürsüz izleyici, 5 para etmez sinema sahipleri. Mars'a kafam girsin. Film'e gelirsek 10 numara. blu-ray'i çıksın adam gibi izleyeyim bu nedir arkadaş valla hayattan soğudum bir gecede. abi 5 kişinin altında bir sayıyla sinemaya mı gidiyorsunuz siz. alınmayın ama haketmişsiniz kuzum. 5 kişi olunca etraftaki olayların değişeceğini ummak fail sayıya güvenip kendini rahat hissetmek fail fail fail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 CENGOOOO yarın marın bi daha gidicem, hem haftaiçi daha boş olur ooh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Abi hepiniz niye üstüme atladınız şimdi. Foreveralone musunuz, hiç mi arkadaşınız yok, niye alındınız lan. 5-6 kişi olunca film bahanesiyle hergün görüştüğünüz çevrenin dışındaki arkadaşlarınızla bir araya gelmek, çıkışta filmin muhabbetini yapmak, o günün anısının olması vs şeklinde oldu benim için hep. Şu film de tam bu olayın filmi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 xeph boş konuşmuş. manide betaymış. filme dönebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 beyler sinemaya +1 lazım gelecek var mı. 4 kişiyiz bekliyoruz. no riki no oç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 şu dünyada bi coen kardeşlere bir de bu adama tapıyorum ya. Film harikaydı, en sevdiğim western şarkılarından birinin çalması da ayrı bir ihya etti 8.7/10 http://www.youtube.com/watch?v=N6WQRe1PVJU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bu şarkı çıktığında salonu terkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ben de, sonra salonun kapisinda bekleyen atimin sirtina atladim ve gun batimina dogru dort nala gittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 CENGOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 film çok iyiydi ya. müthişti cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 hatunla gidilir mi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Tarantino bu çizgiyi hiç bozmasın lütfen, kendini fazla ciddiye almayan, aşırı eglenceli upbeat filmlere devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Esnaf said: o maskeli karıdada kesin bişi vardıda kesmişlerdir.blu-ray felan çıkınca görürüz muhtemelen. O kadın Death Proof'da da oynayan Zoe Bell(hani kaputun üzerine çıkan). İlk başta o karakterin daha ayrıntılı bir hikayesi olması düşünülüyormuş, ama sonra vazgeçilmiş ve o sahneler de hiç çekilmemiş. Aşağıdaki linkte filmin orijinal senaryosu var. Bazı sahneler, özellikle filmin sonu, senaryonun son halinden epey farklı. http://twcguilds.com/assets/screenplay/django/screenplay.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar