BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 200! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Xaenin'a yine sıkıntı çıktı anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 14sfda neler oldu bilmiyorum ama danone--->pms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 FRANSIZ MALLARINA BOYKOT çerçevesinde Yörsan olsun, Sütaş olsun, Pınar olsun türk mallarına yöneldim ben şahsen. Niye danone alayım ki zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Şu ayran imba arkadaş, http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41782_39117188084_6672_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 milliyetçilikten değil de danonenin yoğurdu falan leş. pudingleri mehh. ev yapımı pudingin tadını vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Danone'nin yoğurdunu maya olarak kullanıp yoğurt mayaladığında bildiğin lastik oluyo. O görüntü bile yememek için yeter. Tabi bunun PR'la alakası yok. PR kapsamında çıkabilecek ders, insanlar yoğurdun içinde çok fazla katkı maddesi olduğuna inanıyorlar/görüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mach said: BonePART said: eker ayran diyorum http://www.perakende.org/images/runtime/haberon/1239/eker_1239785378.JPG siseyle alip iciyorum o kadar guzel bi ayran normal evde kendimde yapiyorum ama nerdeyse 3 yogurt 1 su koyuyorum ayran dedigin koyu olaca yane yogurdun icilebileni olacak sirf şu eker ayranı yıllardır şeker ayran olarak algiladim da gecen biyerde icerken dikkatli bakınca dogru okudum ancak. tadı gercekten güzel bu ayranın. Eker ayran tam boyle ev kivaminda, digerleri cok sulandirilmis geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 eker viral botları mısınız kardeş ? evet biliyoruz eker SÜPER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 küçük paketlerde satılıyor olması benim 2 yaşındaki kız iki kaşıkta bitiriyor gerisi yokmu diye bakıp duru :D kardeşim o kabı.kibrit kutusu gibi türkiye gardaş burası azıcık büyültsünler kapları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 sadece tatlıya yönelsinler yoğurt ayran vs bıraksınlar tatlıları büyük ve ucuz sürsünler gereksiz reklamlara boşa para harcamasınlar herkes bol bol yesin diye danone bilmem ne sadece 50 kuruş diye versinler reklamı halkın yarısından fazlası fakir kapış kapış gider bi süre sonra patlar satışlar zammı basarlar ara ara sonra tekrar oturur bi konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 HocaEfendi said: küçük paketlerde satılıyor olması benim 2 yaşındaki kız iki kaşıkta bitiriyor gerisi yokmu diye bakıp duru :D kardeşim o kabı.kibrit kutusu gibi türkiye gardaş burası azıcık büyültsünler kapları.. Bu sorunu çözmüşler, büyük kapta danette var. 500 gr mı ne işte, bayağı iyi. (küçük kaplarda yemek cidden eziyetti. Zaten azıcık puding var, bi kaşıkta yarısı bitiyo 2. kaşıkta kabın kıvrımlarını kazımak gerekiyodu. Puding yemek bu kadar büyük bi işgence olmamalı) Ama üstüne aile boyu yazmasınlar, komik oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ya bu tür süt ve süt ürünlerinde Türk insanı daha bir yerel markalara yöneliyor bence. Yani muhafazakar milletiz ama bu ürünler söz konusu olunca bu muhafazakar damarımız tutuyor. Ben vatan haini sayılırım, ben bile yoğur süt alırken lokal markaları alıyorum farkında olmadan. Şeyden kaynaklanıyor da olabilir, bu ürünler böyle hep eskilerde kapı kapı dolaşan sütçülerden veya yoğurt pazardan esnafdan falan alındığı ve insanlardaki imajı bu olduğu için lokal markalar daha güven teşkil ediyor olabilir. bu da benim tespitimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 tazeliğide önemli olduğundan yerel rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bence olay tamamen mcdonalds ketçap yerine kan koyuyo, dominos çalışanları pizzayı kıçına sürüyo gibi anti kapitalist yaklaşımların getirdiği traditional bi bilinçaltı. Dünyaca ünlü firmalar böyle böyle yapıyor hanım, sen git bildiğin mahalle bakkalından al mantığı yani. Tabi bir de sipeysin söylediği gibi hepimiz annemizin "ben pazara çıkıyorum, sütçü gelince kaçırma tencereyle tülbent orda" tembihiyle çocukluk geçirmiş insanlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 o mahalle mahalle satılan sütler hiç bozulmazdı marketten alınanın aksine,neden düşündünüz mü hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 o sütçüler noldu ya.bozacılar falan devamda sütçiler kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 eskisi kadar verimli sağım yapamıyolar, gez sat mantığında ulaşım giderleri çok, artık talep çok az, adım başı mini de olsa süpermarket. düşük ambalajlama maliyeti sebebiyle ev sütü fiyatına yakın hazır sütler. ambalajların daha saklanabilir olması. edit: kooperatif sisteminin köylü için tekel olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 kimya müh. den bir hocamın anısı adam sütün raf ömrünü gelistirmek üzere ünlü bir süt şirketiyle calısıyor,o sırada yaklasık 20 senedir kapısına süt getiren sütcünün kapı kapı saatlerce o acık sütle dolaşıp sütünün bozulmadıgını görüyor,adamı köşeye cekiyor hacım ne iş diye,adam cahilligin verdigi cesaretle sanki cok güzel bir buluş yapmış gibi cebinden ufak bir şişe cıkarıyor,sütü sakladıgı yere göz damlası ile her gün 1 damla klorak attıgını,bunun mikrobunu kırdıgını söylüyor. tabi sütün asit derişimini dolayısıyla ph oranını degıstırdıgı icin bakteri üretimi duruyor,tabi sütü icenlerin midesinin asit derişimini arttırarak. yav biz sokaktan süt icerdik bir şey olmazdı,bak iciyorum olmuyor demek pek saglıklı bir yorum olmasa gerek,ne de olsa protein yapısı bozulması,kanserli doku oluşu 1 günde olmuyor,50-55 yasına gelince mide kanseri tehşisi konulunca mukadderat deyip genc yaşta icilen o sütler pek akla gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 market sütünü yogurt yapmak isterseniz yada market yogurdunu damızlık kullanırsanız olmuyor. Böyle sacma sapan bir sey oluyor. Suana kadar sadece dost sütün sütüyle yogurt yapılabildigini gördüm o da normalden biraz sulu oluyor süzmen gerekiyor.Bir de SEK in yogurdu damızlık olarak kullanılabiliyor ama onun da performası dusuk yedigim en dandik yogurt da danone ile baska bir firma vardı ama adı aklıma bir türlü gelmiyor görünce hatırlıyorum not:evet silifkeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 uht denen hededen ötürü oluyor o. uht ile sütü çok yüksek ısılara çıkartıyorlar. normalde sütün çıkamayacağı bu ısılara ise ısıtma işlemini basınç altında yaparak ulaşabiliyorlar. sütün içinde sütten başka ne varsa bir anda yok oluyor. geriye kalan şeyden ise yoğurt yapılamıyor malesef. o uht yapılarak önümüze konan şey süt değil. başka bir şey o. işin garip tarafı ise kimsenin umurunda olmaması bu durumun. süt dediğimiz şey sevsek de sevmesek de içindeki mikroorganizmalarla önümüze gelen bir şey. onu o içindeki mikroorganizmalardan ne kadar sıyırırsak o kadar az süt oluyor işte. bakın amerikan halkı yeryüzünde en çok süt tüketen ülkelerden biri ama en çok kadınlarda kemik erimesi görülen ülkelerden de biri. çünkü içtikleri şey milk değil malk. http://api.ning.com/files/HsSUIqg4PW0h-YS1U*Rs3TBLsxFg4DmdXJgToYAmpkdm2IYBmWinZKdyagPDcNCFpABRxAcQetY6PRzmfVzHDQ__/malk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Kojiroh said: Normal yoğurdu efsaneydi Danone'nin, sonradan bozdu tadını, daha bi tatlı oldu sanki. Ben mesela ondan almayı bıraktım, bi de fiyat faktörü var tabii. Danone ile girdiğim tek ilişki bu benim de. Aynı şekilde bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar