Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk anonymouslar gg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) yetkililerinin, internet sitelerine düzenlenecek siber saldırıdan önce Ankara Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunması üzerine

hosgeldin en ileri demokrasi.
Mesaj tarihi:
şaşırtmadı ki.

sadece internetten tanıştığı birisini gidip parası için öldüren bi ton sayko varken, ya da milyonlarca kredi kartı soygunluğu yapan insan varken,

15-20 tane 17 yaşındaki ergenin lamerliği için kalkıp araştırmalar gözaltılar falan çok komik.
Mesaj tarihi:
adamlar sözde hacker olmuşlar, üstüne bi de "anonim" diye isim almışlar, daha ip adreslerini gizlemekten acizler. gülsem mi ağlasam mı bilemedim. liseli ergenlerin elinde internet buna dönüşüyor işte.

Ha, yapılan eylemi destekliyorum, yasağa filtreye sonuna kadar karşıyım, ve tibe her aklıma geldiğinde bir araba küfür ediyorum o ayrı da, bişi yapmaya kalkacaksanız da düzgün yapın yani.
Mesaj tarihi:
site açılmıyor

adamlar da muhtemelen anonimin mantığını anlamamıştır bi site ddoslayıp sağda solda "ehiri ehiri bunu ben yaptımzz" diye artislik taslarsan öyle olur
Mesaj tarihi:
bi de yakalananlar muhtemelen vpn falan kullanmadan ve sosyal ağlarda kendini ifşa ederek yapmıştır bu işi.

Sonuç olarak, online olarak eylem yapmak da darp edilmek için yeterli artık. =) Teşekkürler AKP.
  • Yeni Oluştur...