Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rewendor said: Siyanürlü Kütahya'dan sosyolojik tepki %65 Şampiyonluklarının çalındığını düşünen Trabzon net konuştu %59 Protestocu öğretmenin öldürüldüğü Hopa'dan ibreklik mesaj %46 Üniversitelerini kuranlara Zonguldak'tan vefa %47.5 Sinop'tan nükleer santrale veryansin %55 Fındıklarını düşük fiyat verildiği icin sokağa döken Ordu mağdur %61 Heykeli yıkılan Kars'tan sanata tam destek %44 abi bu çok iyi bi post ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 emekli sayısı yaklaşık 8 milyon işçi sayısı yaklaşık 7 milyon şifre kurbanı öğrenci sayısı 1.7 milyon bunların hala akp ye oy veriyor olması priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 tinu said: Rewendor said: Siyanürlü Kütahya'dan sosyolojik tepki %65 Şampiyonluklarının çalındığını düşünen Trabzon net konuştu %59 Protestocu öğretmenin öldürüldüğü Hopa'dan ibreklik mesaj %46 Üniversitelerini kuranlara Zonguldak'tan vefa %47.5 Sinop'tan nükleer santrale veryansin %55 Fındıklarını düşük fiyat verildiği icin sokağa döken Ordu mağdur %61 Heykeli yıkılan Kars'tan sanata tam destek %44 gayet normal dediğim gibi türkiyede siyaset din üzerine kurulmuş , ekonomi ticaret tarım vs.. bunlar bir şey ifade etmiyor bu oy verenler için , onlar dinlerine oy veriyor verecekler. onlar örf ve adetlerine göre yaşam biçimlerine göre oy veriyorlar, nükleer santraller fındık hayvancılık sağlık sorunları işsizlik bütün bunlar allah isterse düzelir zaten, hem bu kadar dindar bir parti düzeltemeyecek de bunları solcu dinsizlermi düzelticek, tabiki akp alacak oyları.. hatta şu yazdığıma bir örnek vereyim, eşimin ailesi marmara adasında yaşamış büyümüş okumamış din bilgileride sadece dedelerinden gelen bilgiye kalmış insanlar, benim bahsettiğim şekilde cahiller yani, eşimin babası boynunda çıkan kitlenin ne olduğunu öğrenmek için 3 ay hastaneler sıra bekledi, ve sonuç olarak kanser olduğu ortaya çıktı, tam 3 ay !! tomografi çekmek için 15 gun onun sonucu almak için 15 gün biyopsi için 15 gün sonucu almak için 15 gün vs tabi bunlar için saatlerce beklenen sıralarda var.. ve dün kemoterapiden sonra koşa koşa geri döndüler akpye oy atmak için, bak sağlık sistemi ne halde neden seni bu şekilde süründüren bir yönetime oy atıyorsun dedim, onlar dindar parti bu bozuklukları anca onlar düzeltir onlarda düzeltemiyorsa allahtan dedi, e şimdi sen bu insanın oyunu nasıl alabilirsin ki ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Sparkcaster said: aga cahillik üniversite ile giden bişey değil abi cahil adamlar değiller.hani harbiden ailecek baya kültürlü mantıklı görmüş bilen insanlar fakat işte demek akp hukumetinde bizlerin göremediği birşey olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi din ne kötü bişey ya. bi dolu insanı bu sayede sürükleyebiliyor peşinden rte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 e deiller iste. kotu olan din deigl, gerizekalilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 suan faceukta tartışmayı takip ediyorum diğer cocuk yolsuzluklar yapılanlar saglık eğitim bilmemneden bahsediyor ötekiler hemen yok din bilmemne ne dinmiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rewendor said: Siyanürlü Kütahya'dan sosyolojik tepki %65 Şampiyonluklarının çalındığını düşünen Trabzon net konuştu %59 Protestocu öğretmenin öldürüldüğü Hopa'dan ibreklik mesaj %46 Üniversitelerini kuranlara Zonguldak'tan vefa %47.5 Sinop'tan nükleer santrale veryansin %55 Fındıklarını düşük fiyat verildiği icin sokağa döken Ordu mağdur %61 Heykeli yıkılan Kars'tan sanata tam destek %44 Hayran kaldim buna, caliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ben izin almadan çaldım valla, sori :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 o mesaj hakkaten iyi.sen mi yazdın rew alıntı mı trabzon oylarını görünce bende noldu lan attınız tuttunuz dedim.sonra üşendim yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 seçimin sonucunu "they love to be fu..d" şeklinde değerlendiriyorum her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ilk önce şunu ekleyeyim Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder. Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Böyle bir seçimle iktidara gelenler, düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir! 2 gün önce 5 günlüğüne taksmdeydim ve chp, tkp, heparlıların tanıtımını yapan kişilerle oturup konuştum. hatta şöförlerle falan konuştum. Şöförlerin 4'ü milletin nasıl olur da hala akp'yi seçtiğini anlayamadğını söyledi ve saydırdı akp'ye. Trafik sorunu var, işsizlik sorunu var, aşırı insan var diye saydırıyorlardı. Bunlardan tek bir tanesi "abi ben ekmek partiliyim, bana ekmeğimi verecek olana oyumu veririm. parti falan tutmam" dedi. Ulan dedim bu kadar kişi sövmüş saymış belli ki millet AKP'den vaz geçmiş. Otel resepsiyonuna döndüm bir MHP'li vardı bir de CHP'li onlarla da konuştum durum aynı. Herkes AKP gitsin reziller falan diyor. Dedim ki ha demek ki bişeyler değişecek.Bir havayla izlemeye başladım seçimleri, akp yine alıyor %50'yi. valla bilemiycem ama bu adamlar bu kadar oy alıyorsa ya millet öküz ya da bu adamlar gerçekten bişeyler başarmış. TKP'lilerle uzun uzun görüşdüm amacınız ne işiniz ne. Onlar bir umut emekciler devrim yapacağına inanıyorlar. Liseliler falan hep TKP tshirtlü. Yazık onlar da inanmışlar böyle bişeye. Tabi CHP yeni CHP olunca TKP diğer secimde aldığı oydan daha az oy aldı. Halbuki hedefleri 500.000'di. TKP'liler coğu genç kafa dengi cok güldük ama sonuç ortada. TKP kötü de çevresi iyi diyeyim ben. HEPARlıyla da konuştum. Siz %3-4 alırsanız cok iyi bişey. Barajı geçeceğinize inanıyormusunuz falan dedim "abi bak dedi şimdi 1 milyon üyemiz var hede hödö bunlardan herkes 3 kişi getirse bak sadece 3 kişi diyorum ya, meclisteyiz işte" diyor. Tamam deidm de siz partiyi kurduğunuz 1 milyon başvuru olmuştu şimdi 3 yıl geçti herkesin fikri değişmiştir dedim "eh gececeğiz büyük ihtimal" dedi. Tamam dedim eğer geçemesseniz ne olacak, bir düşün Pamukoğlu o kadar inanmış ki.. hele insanlara garanti %10 diyorsunuz seçilmezseniz başta pamukoğlu yandı dedim. Ne şeref kalır ne yüz ne diyecek millete diye sordum, adam "abi onu bırak biz %5 bile oy alamazsak ben cevreme ne diyeceğim, millete o kadar söyledik oy kullandırtacağız çevremize" dedi. Bu seçimlerde hepar patladı resmen. Partide herkes Pamukoğlunun ağzından çıkanlara bakıyordu. %7 garanti oyumuz var dedikce millet inandı. Bu gazla millet seçim çalışması falan yaptı. Sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Facebooka çaktım bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bende çalayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 "kendisine ve müritlerine bir çift lafım var: "bir paket makarnaya, 20 torba kömüre oylarını, geleceklerini ve şereflerini satıyorlar" diyerek ahlaksızca eleştirdiğin, aptal ve koyun olmakla suçlayıp "cahil" diyerek arsızca saldırdığın bir halkın demokratik hakkı olan oyunu "yattığın yerden her ay 600tl maaş" vaadiyle dahi satın alamamışsan, başını ellerinin arasına alıp "ben ne halt ettim?" diye sorman gerekir. aklı başında bir insan, mutlaka bunu yapmalıdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 liberal said: Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder. Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Böyle bir seçimle iktidara gelenler, düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Benim tek anlayamadığım, CHP ye oy vermeyen herkes niye cahillikle itham ediliyor? Nasıl bir bakış açısıdır bu, benim tuttuğum partiye oy vermeyen cahildir? Demokrasi bunun neresinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ağzınıza yapıştı cahil toplum cahil toplum başka birşey söylemiyorsunuz vallahi. Cahilse cahil arkadaş cehalet mutluluktur demiş özhakikikoç atalarımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rewendor said: Siyanürlü Kütahya'dan sosyolojik tepki %65 Şampiyonluklarının çalındığını düşünen Trabzon net konuştu %59 Protestocu öğretmenin öldürüldüğü Hopa'dan ibreklik mesaj %46 Üniversitelerini kuranlara Zonguldak'tan vefa %47.5 Sinop'tan nükleer santrale veryansin %55 Fındıklarını düşük fiyat verildiği icin sokağa döken Ordu mağdur %61 Heykeli yıkılan Kars'tan sanata tam destek %44 şurdan hopa ve kütahya dışındakileri eleyerek başlayın "ama öldü efendim" bence bu baya çok etkiledi son dakika da cahil deniliyor ya bir püskevite mhp barajda kaldı akp yüzde 50 değil geri kalanlar yetersiz önceden dsp, anap vs. filan vardı akp yaptıklarının karşılığı ve onların çoğunu geri kalanlar chp, hiç birine uymayan alternatif olarak da mhp kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bu değil abi işte. Yanlış yapıyorsunuz. 3 seçim oldu, cahil demek, mal demek bir şey ÇÖZMÜYOR. Ötekileştirmeye son hız devam ediyorsunuz. Ülkenin hali ortada. Evet %90 cahil, mal, gerizekalı ve eğitimsiz olabilir sizin deyişinize göre, madem öyle, ona göre konuşacaksınız. Sen Aziz Nesin diye başladığın an zaten bitiyor olay. CHP'nin sorunu da bu, al işte, bir arpa boyu yol ilerleyebildi mi 3 seçimdir? Sıfır. Genel başkanından kadrosuna kadar her şey değişti de, ne değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=192969749905&oid=179640923673&comments eğitmezsen böyle mallar yetişir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 herkes değil de esas farkı yaratan kısmı diyelim. Bir de cahil yanlış kullanılan bir kalıp, bilinçsiz denmesi daha doğru. bu arada chp'ye oy vermemek gibi bir şart yok, chpye oy verenler arasında da gayet bilinçsiz, kalıplaşmış dogmalarla hareket edenler, daha önce de dediğim gibi Atatürkçülüğü facebooka Atatürk profil resmi koymak sananlar var. ama daha önce dediğim gibi cahil demek bi işe yaramıyor. aksine adam iyice soğuyor senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 niye cahil olsunlar. niye bu elite yaklasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 senelerce özallar demireller çillerler bu ülkenin insanını sömürdü sömürdü sömürdü şimdi iki köprü dikti diye seviniyor millet. kafası çalışmıyor adamların ne yapsınlar seviniyorlar 3 yaşında çocuğa oyuncak verilmişcesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bürokratik dönem game over olmuştur. Yeni anayasa ve Kürt sorunuyla ilgili en kritik dönem başlamıştır. Bakalım başbakan başarabilecek mi? Hayırlı uğurlu olsun vatanımız milletimiz için. Ne boğaz, ne kanal, ne hızlı tren beklentim var başbakan, yeni anayasayı çıkart, başka da bir şey istemeyiz. Gerisi gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar