Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cahillik

tinu

Öne çıkan mesajlar

hala neyin cahillik olmadığını savunuyor bazıları anlamıyorum.

Kemal Kılıçdaroğlu aylardır bağırdı yiyorsa karşıma çık canlı yayında diye, herif her seferinde dansöz gibi kıvırdı.

Bilinçli cahil olmayan demokrasinin sağlıklı işleyebileceği kadar gelişmiş bir toplumda bırakın bu herifin %50 almasını barajı geçmemesi gerekiyor sadece sırf bu nedenle.
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

Sam said:

"rejim oylanıyor" diye oy isteyen sol parti var mı dünyada, onu araştırmak lazım önce. (:P)

rakip partinin genel başkanı 10yıllarca ortalıkda hilafeti getircez,demokrasi bir tren diye gezen biri olunca normal bu yavru

ana muhalefet partisinin lideri icin "yahuv bu alevi zaten" deyip oy isteyen genel başkana bi lafın yok ama ?

babanın oğlu yok karşında, bu kadar samimi olduğumuzu da hatırlamıyorum. ona göre yaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer topikte de yazdım, şöyle bir şey var;

Ardeth said:

ben sam'in tartışmanın başındsa sahip olduğu fikri tartışmanın sonunda değiştirebilen kimse görmedim

Yani fazla yırtmayın kıçınızı ayıptır söylemesi.

Seçimler biter bitmez Sam'den Horizon'a bütün sleeper cell'lerin direk aktive olması priceless bu arada eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

8 seneye belki daha aydınlık günler görürüz.

resmen babalarımızın, annelerimizin kendi dönemlerinde çektiklerinin biraz daha ılımlaştırılmış versiyonlarını yaşıyoruz.

yoksa aynı tas, aynı hamam.

maalesef tayyip karizması olan bir adam. karizmadan kastım, adam ne yazık ki karşısındaki kitleyi (anadolu'dan bahsediyorum özellikle) nasıl etkileyeceğini daha iyi biliyor. cahil halkımız da çok güzel etkileniyor bundan.

kolay bir iş değil muhalefet olmak, karşındaki parti devlet. en son kuruşuna kadar sömürüyorlar devletin olanaklarını. bir de gelmiş kanal, köprü vs. diyorlar. zavallı halkım daha vergilerinin nereye gittiğinin farkında değil.

sonuç olarak her iki kişiden biri vs. vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...