Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Vakti zamanında ben bizimkilerden çok istemiştim de konsol almamışlardı. Ben şimdi kardeşime alayım bari Türk evladının içinde kalan, patlayan diyeyim en büyük istektir şu sanırım. Ne zaman ki ellerine para geçsin, ne bilim maaş alsınlar falan, çok büyük kısmı gidip ilk iş olarak bir konsol alır. Kendimden biliyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ahahaha ama öyle abi sadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 DarkRider o nasıl bi mesaj abi gözlerim doldu ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hani o konsolla eve gelip, GİRDİ Mİ? GİRDİ Mİ!!!!, havalarıyla kutuyu aileye göstermek, paha biçilemez birşey var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 selam biz eskiden fakirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 konu dapılmadan sorayım güzel bir paket var ps3+ little big planetli. 1 tanede kol alırım. Oyunları daha çok nerden alıyorsunuz onu sorayim dedim (sitede olabilir dükkanda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 gittigidiyor prensesstore shopto.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 guzel pakedi nerede gordun? ben de tv + ps3 kombinasyonu patlatıcam da, yaz ortasına dogru dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 morfare'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 DarKRideR said: Vakti zamanında ben bizimkilerden çok istemiştim de konsol almamışlardı. Ben şimdi kardeşime alayım bari Türk evladının içinde kalan, patlayan diyeyim en büyük istektir şu sanırım. Ne zaman ki ellerine para geçsin, ne bilim maaş alsınlar falan, çok büyük kısmı gidip ilk iş olarak bir konsol alır. Kendimden biliyorum, babam 2 sene evvel torununa akülü araba aldı. ben 27 yaşındayım abim 35-36 yaşında oturup ağlıyorduk resmen. abim kendi oğlunu ben öz yeğenimi kıskandı o gün. tüm sülale toplanmıştı bide o gün. "ay canım nekadar güzel biniyor arabaya" diye seviyorlar biz bi köşede kuduruyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 move orda 170 dışarda da 140 30 lira dert değilse ordan alırsın :) bu arada benim tv eskidi.şu sonynin 3d bundle ı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 move şimdilik başka bahara little big planet 2 bundle'ı + kırmızı kol (asdfasdfsf) alacağım herhalde. sonra bir ara move alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 mani said: babam 2 sene evvel torununa akülü araba aldı. ben 27 yaşındayım abim 35-36 yaşında oturup ağlıyorduk resmen. abim kendi oğlunu ben öz yeğenimi kıskandı o gün. tüm sülale toplanmıştı bide o gün. "ay canım nekadar güzel biniyor arabaya" diye seviyorlar biz bi köşede kuduruyorduk. abi evet, akülü araba benim gençliğimde de bir travmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 akülü araba hakkaten bende çok istiyordum.bana taş devri arabası almıslardı.ayaklarınla gidiyordun arabanın altı açıktı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bende hazır boyle bir topak acılmısken sorayımi bu guitar hero icin tek bateri bulurmuyum ankarada varsa nerden alırkm bu cakmalara guven olurmu varmı kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 "roket adam" said: mani said: babam 2 sene evvel torununa akülü araba aldı. ben 27 yaşındayım abim 35-36 yaşında oturup ağlıyorduk resmen. abim kendi oğlunu ben öz yeğenimi kıskandı o gün. tüm sülale toplanmıştı bide o gün. "ay canım nekadar güzel biniyor arabaya" diye seviyorlar biz bi köşede kuduruyorduk. abi evet, akülü araba benim gençliğimde de bir travmadır. abi bana almadılar gittiler kardeşime aldılar zamanında. delirmiştim. alıp ben kullanıodum arada asdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Red said: akülü araba hakkaten bende çok istiyordum.bana taş devri arabası almıslardı.ayaklarınla gidiyordun arabanın altı açıktı sdfs ahaha amma istedim hakkaten bana da almadılar. hatta aynı o arabadan aldılar. pedalı vardı ama ben pedalına yetişemiyodum doğru düzgün, fred gibi gidiyodum işte. sonra biraz büyüyünce de içine sığamadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ankaradamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 silver bana soruyorsan istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hmm anladım ankara olsaydın burda ps3 satıyorum yardımcı olurdum ama neyse kısmet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 PrudenT said: Red said: akülü araba hakkaten bende çok istiyordum.bana taş devri arabası almıslardı.ayaklarınla gidiyordun arabanın altı açıktı sdfs ahaha amma istedim hakkaten bana da almadılar. hatta aynı o arabadan aldılar. pedalı vardı ama ben pedalına yetişemiyodum doğru düzgün, fred gibi gidiyodum işte. sonra biraz büyüyünce de içine sığamadım zaten ahahaha bende istemistim tabiki alinmamisti lego korsan gemisi istedim (ki 90 larin absinda cocuklugu gecipte sunu bilmeyen yoktur heralde adsf) almamislardi, pirates cove diye bisi vardi korsanlarin hazine yigidigi kale, onu aldilar gemi yerine konsol apayri bi aciydi, ilk konsolum takoz gameboydu daha okula gitmiyordum bile, seneyi tam hatirlamiyorum ama sovyetler daha yeni cokmustu cunki surekli gorbi vardi televziyonda filan. Ingiltereye gitmsitik, annemin isyerinden arkadasi thy ingiltere ofisinde calisiyordu, onlarda kalmistik onun oglunun vardi bi megadrive ile SNES i, SNES e daha o zaman yeni cikmis ve ben direk asik olmustum o yasimda. SF atiyorduk filan, hala ne oldugunu bulamadigim cok zevkli bi helikopterli oyun vardi filan. Londrada gezerken 2 hafta kafalarinin etini yedim NINTENDO ISTERUUUUM diye, GIJoe alalim diyolar istemiyorum, lego alalim diyorlar ihh illa nintendo sonra donduk eve bi kac ay sonra turkiyeye geldi bizimkileri narkadaslari, bak supriz dediler koca paket ZAA NINTENDO diye daldimmm... icinden mega drive cikti -_- bide ustuen olmadi bizim tv ye, senelerce gardrop sutunde durdu sonra annem kurtuldu bi ara ondan ha istekler konusunda gelismeyi anca 97 de sagladim, param vardi birikmis, annem inatla bisiklet almiyordu araba carpar paranoyasi ile, dedim ben paten alicam gidiyorum, tkaildi pesime bakti ciddiyim pateni deniyorum ALMA, IZIN VERMEM HAYIR filan, dedim bisiklet yoksa paten o aksam ilk bisikletime kavustum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi abi korsan gemisi. anılarım canlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 http://www.toplessrobot.com/barracuda.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Bende vardi lan bundan. Cok arasam cikar bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar