Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik ahalisi, PS3 alacağım yardım edin

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Vakti zamanında ben bizimkilerden çok istemiştim de konsol almamışlardı. Ben şimdi kardeşime alayım bari

Türk evladının içinde kalan, patlayan diyeyim en büyük istektir şu sanırım.

Ne zaman ki ellerine para geçsin, ne bilim maaş alsınlar falan, çok büyük kısmı gidip ilk iş olarak bir konsol alır.

Kendimden biliyorum,
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Vakti zamanında ben bizimkilerden çok istemiştim de konsol almamışlardı. Ben şimdi kardeşime alayım bari

Türk evladının içinde kalan, patlayan diyeyim en büyük istektir şu sanırım.

Ne zaman ki ellerine para geçsin, ne bilim maaş alsınlar falan, çok büyük kısmı gidip ilk iş olarak bir konsol alır.

Kendimden biliyorum,

babam 2 sene evvel torununa akülü araba aldı. ben 27 yaşındayım abim 35-36 yaşında oturup ağlıyorduk resmen. abim kendi oğlunu ben öz yeğenimi kıskandı o gün. tüm sülale toplanmıştı bide o gün. "ay canım nekadar güzel biniyor arabaya" diye seviyorlar biz bi köşede kuduruyorduk.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

babam 2 sene evvel torununa akülü araba aldı. ben 27 yaşındayım abim 35-36 yaşında oturup ağlıyorduk resmen. abim kendi oğlunu ben öz yeğenimi kıskandı o gün. tüm sülale toplanmıştı bide o gün. "ay canım nekadar güzel biniyor arabaya" diye seviyorlar biz bi köşede kuduruyorduk.

abi evet, akülü araba benim gençliğimde de bir travmadır.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

mani said:

abi evet, akülü araba benim gençliğimde de bir travmadır.

abi bana almadılar gittiler kardeşime aldılar zamanında. delirmiştim. alıp ben kullanıodum arada asdsadsa
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

akülü araba hakkaten bende çok istiyordum.bana taş devri arabası almıslardı.ayaklarınla gidiyordun arabanın altı açıktı sdfs

ahaha amma istedim hakkaten bana da almadılar. hatta aynı o arabadan aldılar. pedalı vardı ama ben pedalına yetişemiyodum doğru düzgün, fred gibi gidiyodum işte. sonra biraz büyüyünce de içine sığamadım zaten
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

Red said:

akülü araba hakkaten bende çok istiyordum.bana taş devri arabası almıslardı.ayaklarınla gidiyordun arabanın altı açıktı sdfs

ahaha amma istedim hakkaten bana da almadılar. hatta aynı o arabadan aldılar. pedalı vardı ama ben pedalına yetişemiyodum doğru düzgün, fred gibi gidiyodum işte. sonra biraz büyüyünce de içine sığamadım zaten

ahahaha

bende istemistim tabiki alinmamisti

lego korsan gemisi istedim (ki 90 larin absinda cocuklugu gecipte sunu bilmeyen yoktur heralde adsf) almamislardi, pirates cove diye bisi vardi korsanlarin hazine yigidigi kale, onu aldilar gemi yerine

konsol apayri bi aciydi, ilk konsolum takoz gameboydu daha okula gitmiyordum bile, seneyi tam hatirlamiyorum ama sovyetler daha yeni cokmustu cunki surekli gorbi vardi televziyonda filan. Ingiltereye gitmsitik, annemin isyerinden arkadasi thy ingiltere ofisinde calisiyordu, onlarda kalmistik onun oglunun vardi bi megadrive ile SNES i, SNES e daha o zaman yeni cikmis ve ben direk asik olmustum o yasimda. SF atiyorduk filan, hala ne oldugunu bulamadigim cok zevkli bi helikopterli oyun vardi filan. Londrada gezerken 2 hafta kafalarinin etini yedim NINTENDO ISTERUUUUM diye, GIJoe alalim diyolar istemiyorum, lego alalim diyorlar ihh illa nintendo

sonra donduk eve bi kac ay sonra turkiyeye geldi bizimkileri narkadaslari, bak supriz dediler koca paket ZAA NINTENDO diye daldimmm...

icinden mega drive cikti -_-

bide ustuen olmadi bizim tv ye, senelerce gardrop sutunde durdu sonra annem kurtuldu bi ara ondan

ha istekler konusunda gelismeyi anca 97 de sagladim, param vardi birikmis, annem inatla bisiklet almiyordu araba carpar paranoyasi ile, dedim ben paten alicam gidiyorum, tkaildi pesime bakti ciddiyim pateni deniyorum ALMA, IZIN VERMEM HAYIR filan, dedim bisiklet yoksa paten

o aksam ilk bisikletime kavustum lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...