Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 çanakkale 41-40 dundun dundun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Pipet said: HEPAR'cılar nerde ? TEK BAŞLARINA İKTİDARA YÜRÜYORLAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 adaya beni de yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 AKP, CHP'yi denize döktü ! asdasd 2009 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bozuk said: olm madem gidiyosunuz gayrimenkulleri de çıkarsanıza elden adamların zihniyet bu abi.. ona buna maydonoz işte. eahuahuahuahuhauhauhauha süper örnek oldu ama adam. mahalle baskısının, insanların özgürlüğünü kısıtlamanın, "dedüüümüzü yapacahsuuun" düşüncesinin kralları. herkesi takipçi, şakirt olmaya zorluyorlar. seviyorum lan sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 said: axedice Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Seçim kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Seçim sonuçlarını bilirim diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasında seçim muhabbeti yapmamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. said: MelvinUdall Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Kınayt kültürünüz yok. Loreunu tanıma kültürünüz yok. Irklarını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, oyun çeşitliliğine hazır değilsiniz. Oynuyorum diyeniz de tatava. Haritanın her yerini gezdim diyo, Moradon'da bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dusuncelihayvan said: aynı sudan içmişiz biz, aynı ski tutmuşuz biz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kaede said: çanakkale 41-40 dundun dundun 41.4 - 40.04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=w-AO1pWaZWQ şu adamın partisi 28.500+ oy aldı lan AHMET REİZ çok garip gerçekten. Adam konuşamıyorda hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rotweiler said: 11 oldu. Kalan kontenjan 9. Hangi adayı alacağımıza sonra karar veriyoruz beyler. Empty your pockets modelinden yola çıkıcaz. empty your pockets modeliyle anca herkese birer minecraft alır, kumdan kale yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ne diyorsunuz olm siz AKP COMBO çekti FATALİTY de koydu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Pipet said: HEPAR'cılar nerde ? agliolardir asdffs bide bana diolardi hello kitty olcan diye, kim hello kitty oldu gorduk eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 AKP kendisini denize döksün bu seçimde lol. Oranlara, grafiklere takılmayın. AKP rahat 15 vekil kaybetti, chp'nin halhazırda 24 koltuk daha fazla aldı bu seçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bay Kemal tahtından düşebilir, büyük savaş çıkar baykalcılarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ARARIM, ARARIM, ARARIM SENİ HERYERDE! SORARIM, ISSIZ GECELERDE; HEPARIM NERDE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Abi inşallah şu adam bizi pişman eder söylediklerimize. En iyimser bunu dileyebiliyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Yalnz said: AKP kendisini denize döksün bu seçimde lol. Oranlara, grafiklere takılmayın. AKP rahat 15 vekil kaybetti, chp'nin halhazırda 24 koltuk daha fazla aldı bu seçimde. vay be iktidarada geldi chp artık yaşam tarzımızı da değiştirir ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Çanakkale kalan 20k oyun 3/5ini alırsa geçecektir anca. Yoksa tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 chp de hiç bi sorun olmaz. baykalcılar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 heparla dalga geçiyozda sanki durum çok iyi ama yine geçelim bittabi ararım.... sorarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 pinkporing said: Yalnz said: AKP kendisini denize döksün bu seçimde lol. Oranlara, grafiklere takılmayın. AKP rahat 15 vekil kaybetti, chp'nin halhazırda 24 koltuk daha fazla aldı bu seçimde. vay be iktidarada geldi chp artık yaşam tarzımızı da değiştirir ahahahahaha seninle sevişmek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Hacılar bak adayı almıosak Amsterdama gidicem ben ona göre. Amsterdama gidersem ama size kredi açrım. :D Bide bu aydın niye böyle birader. Her seçim bir heyecan bi gidip gelmeler filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 @rot. beni yazdin mi? yazmadiysan ek kontenjan talep ediyorum. 5 yillik kalkinma plani bile hazirladim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Yalnz said: pinkporing said: Yalnz said: AKP kendisini denize döksün bu seçimde lol. Oranlara, grafiklere takılmayın. AKP rahat 15 vekil kaybetti, chp'nin halhazırda 24 koltuk daha fazla aldı bu seçimde. vay be iktidarada geldi chp artık yaşam tarzımızı da değiştirir ahahahahaha seninle sevişmek istiyorum :) her zaman reis cCc AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahmet abiye noldu lan harcadılar adamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar