Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 nereye kaçıyoruz, artık bunları konuşalım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Delyyyy said: abv çorlu, akp nerdeyse geçmiş lan, yazıklar olsun. aga çorlu doğudan falan aşırı göç aldı bildiğin bağcılar modunda oldu oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 chp %25 i gecicek gibi bu gidisle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bozuk said: Laraken said: abi eskişehir nasıl akp ya? aklım almıyor bildiğin. sörf reklamı gibi düşün aklın almaz, akp alır muk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ben otobüsü ayarlıyorum. 10 numara yağ yakıyor ama idare edin artık... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 of o balkon konuşmasında düşer inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Beyler ada alıyoduk 99 yıl kira falan dıyoduk noldu o işler? Patide chpye verenler olarak kaçsak başımıza çetini veya dasaaayı getirsek yeter sanırım küçük ütopya olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Sixoms said: chp %25 i gecicek gibi bu gidisle. %30 alsın başkla bişey istemiyorum ben açıkcası bir anda değişim yaramaz chp ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 neyse beyler moral bozmayın düşüyo hala artış var az dayanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://i54.tinypic.com/2d80v1c.JPG bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hayaldi gerçek oldu sdsdsdsd kılıçdar artık istifa eder,%26 yı geçemezsem istifa edicem dedi,hiç karşı tarafın %50 yi geçmesini konuşmıycak şimdi,bu hızla 2603 yılında belki koalisyon ortağı olabilir chp sdsdsdsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 paparnoz said: Hala diyorum Çanakkale,Artvin,Eskişehir çok saçma imkansıza yakın bu 3 ilden Akp'nin çıkması ya sandıkların yarısından azı açıldı ya da kötü kokular yükseliyor yani. çanakkaleden akp nasıl çıkıyor anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: Fistan said: gg no rmk yapcak bişey yok abi ben şöle bişi hatırlıyorum sen katar'a gidiyordun di mi? kalk gidelim sdfsdf Fas mas bi yere giderim bu bi yıl içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 this is how liberty dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: bu arada kütahya, artvin gibi yerlere bakıp "hmm sorunun ne olduğu görebiliyorum" diyebilirsiniz rahatlıkla. allah belasini versin bomba kurup kacicam agustosta o olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ShadowFury said: Bella said: bu seçimde 360 küsür alamaz.o net de. bir de 330 altına düşse, bari bu olsun lan. çok moralim bozuldu. BDP yle el ele 330 u her halükarda geçicekler zaten. Hatta -henüz erken ama- toplamda 367 yi geçmeleri de mümkün. 367 yapacağını sanmıyorum. ya cidden çok moralim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 eskişehir geçen seçimdede öyleydi secim2007.hurriyet.com.tr/ildetay.aspx?cid=26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mithat said: Beyler ada alıyoduk 99 yıl kira falan dıyoduk noldu o işler? Patide chpye verenler olarak kaçsak başımıza çetini veya dasaaayı getirsek yeter sanırım küçük ütopya olabiliriz. birleşip böyle bişeye girsek ne hoş olur halbükü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Abi 330 ile referanduma götürebiliyorlar zaten. Bu görüntüyle 330 a ulaşmaları zor değil. Rezalet tek başına iktidarlığı geçtik, 330 alabilir mi alamaz mı onu konuşuyoruz. of ki ne of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 O değil de günün kahramanı MHP resmen. Artık baraj altı kalma tehlikesi kalmadı sanırım. Barajı geçemeseydi feci patlıyodu ülke, AKP tek başına 367mv ni rahat geçerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya normal sonuç bu. eğer bişi dağıtlmakla iktidar olsa cem uzan %70 le olurdu.cem uzan kadar bişileri ucuzlatıp,bişi dağıtcaz diyen olmadı o bile %7 yi geçemedi. akp neyi vaadeddi: işte projeler,anaysa,yerli top tüfek,elektronik kitaplar chp neyi vaadeddi: para dağıtma,vergi düşürme,yurd yapma mhp neyi vaaddedddi: hilal kart hala sölüyorum kılıçdaroğlu önce izmirde belediye başkanı olup hizmet becerisini ispatlıcaktı önce adam etcekti izmiri sonra gelip chp ye başkan olcaktı. bildiğin önder sav denzi baykaldan kurtulmak için kılıçdaroğlunu harcadı.adam 1 yılda 2 seçim yenilgisi aldı ,yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 19 la basladi 23 e geldi chp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Valla MHP'ye helal, düşürmedi oylarını her şeye rağmen. Çok üstüne gidildi onların üstüne sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 fizban said: halk halinden memnun heralde. beter olsunlar o zaman, ne diyim. her 3. sayfada kadın öldürüldü haberi gördüğümde ZAAA çekicem rahatça. doğal seleksiyon nitekim. Yorum süper cidden. İstanbul bile Akp'li olmuş kime sorsam chp diyor milletmi yancı yoksa istanbulun görünmeyen yüzleridemi var anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Tunceli de CHP gecti insallah orda daha yeni acıolardır sandıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar