Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12.06.2011 genel seçim sonuçları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler ada alıyoduk 99 yıl kira falan dıyoduk noldu o işler? Patide chpye verenler olarak kaçsak başımıza çetini veya dasaaayı getirsek yeter sanırım küçük ütopya olabiliriz.
Mesaj tarihi:
hayaldi gerçek oldu sdsdsdsd kılıçdar artık istifa eder,%26 yı geçemezsem istifa edicem dedi,hiç karşı tarafın %50 yi geçmesini konuşmıycak şimdi,bu hızla 2603 yılında belki koalisyon ortağı olabilir chp sdsdsdsdsd
Mesaj tarihi:
paparnoz said:

Hala diyorum Çanakkale,Artvin,Eskişehir çok saçma imkansıza yakın bu 3 ilden Akp'nin çıkması ya sandıkların yarısından azı açıldı ya da kötü kokular yükseliyor yani.

çanakkaleden akp nasıl çıkıyor anlayamıyorum
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

Fistan said:

gg no rmk

yapcak bişey yok

abi ben şöle bişi hatırlıyorum sen katar'a gidiyordun di mi?

kalk gidelim sdfsdf

Fas mas bi yere giderim bu bi yıl içinde
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

bu arada kütahya, artvin gibi yerlere bakıp "hmm sorunun ne olduğu görebiliyorum" diyebilirsiniz rahatlıkla.

allah belasini versin bomba kurup kacicam agustosta o olacak
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

Bella said:

bu seçimde 360 küsür alamaz.o net de.
bir de 330 altına düşse, bari bu olsun lan.

çok moralim bozuldu.

BDP yle el ele 330 u her halükarda geçicekler zaten.

Hatta -henüz erken ama- toplamda 367 yi geçmeleri de mümkün.

367 yapacağını sanmıyorum.
ya cidden çok moralim bozuldu
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Beyler ada alıyoduk 99 yıl kira falan dıyoduk noldu o işler? Patide chpye verenler olarak kaçsak başımıza çetini veya dasaaayı getirsek yeter sanırım küçük ütopya olabiliriz.

birleşip böyle bişeye girsek ne hoş olur halbükü
Mesaj tarihi:
Abi 330 ile referanduma götürebiliyorlar zaten. Bu görüntüyle 330 a ulaşmaları zor değil.

Rezalet tek başına iktidarlığı geçtik, 330 alabilir mi alamaz mı onu konuşuyoruz. of ki ne of.
Mesaj tarihi:
ya normal sonuç bu. eğer bişi dağıtlmakla iktidar olsa cem uzan %70 le olurdu.cem uzan kadar bişileri ucuzlatıp,bişi dağıtcaz diyen olmadı o bile %7 yi geçemedi.

akp neyi vaadeddi: işte projeler,anaysa,yerli top tüfek,elektronik kitaplar
chp neyi vaadeddi: para dağıtma,vergi düşürme,yurd yapma
mhp neyi vaaddedddi: hilal kart

hala sölüyorum kılıçdaroğlu önce izmirde belediye başkanı olup hizmet becerisini ispatlıcaktı önce adam etcekti izmiri sonra gelip chp ye başkan olcaktı. bildiğin önder sav denzi baykaldan kurtulmak için kılıçdaroğlunu harcadı.adam 1 yılda 2 seçim yenilgisi aldı ,yazık oldu
Mesaj tarihi:
fizban said:

halk halinden memnun heralde. beter olsunlar o zaman, ne diyim. her 3. sayfada kadın öldürüldü haberi gördüğümde ZAAA çekicem rahatça. doğal seleksiyon nitekim.

Yorum süper cidden. İstanbul bile Akp'li olmuş kime sorsam chp diyor milletmi yancı yoksa istanbulun görünmeyen yüzleridemi var anlamış değilim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...