yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 elbette öyle olur yoksa allahın emri zaten gol krallığı bu sene sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 GS-FB-BJK-TS playoff u olursa Burak gol atamaz zaten playoffta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Sezon bitene kadar Trabzon'a en az 5 penaltı daha çalınır, ordan 5 tane golü kafadan var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Vay GB-MİY maçı şifresiz yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ben izledim ilk yarıyı iki tarafta hucumda o kadar beceriksiz ki kapattım direk dağlara taşlara vuruyorlar bomboş pozisyonlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Manisa-Bursa maçının güzel geçeceğini biliyordum, 1-1, serdar aziz in golüde güzeldi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Orduspor taraftarı 6 dakika boyunca Gençliğe Hitabeyi okumuş, Lig Tv sesi kısmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Ordu ender mavi şehirlerden okur, Orduspor da oyuncu vizyonu olarak birkaç adam hariç (Gosso, Culio vs ) toplama Bank Asya'dan gelmiş takım görünümünde olsa da tercih edilen hoca ve başkanları itibariyle lig için bence bir kazanç. Play-off yaparlar umarım 4-8 arasına girip. Maça baktım kahvaltıda biraz, hitabeyi okurken taraftar sesi kısmadılar, ha bence sesi daha da açmalılardı ama gaza gelmemek lazım Lig Tv rörörö diye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Bu Hüseyin Göçek tam bir gerizekalı ne faul görür, verir, birde tacı başka adam kullansın diye bırakan adama gelir sarı kart gösterir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 BulletRide said: Ordu ender mavi şehirlerden okur, Orduspor da oyuncu vizyonu olarak birkaç adam hariç (Gosso, Culio vs ) toplama Bank Asya'dan gelmiş takım görünümünde olsa da tercih edilen hoca ve başkanları itibariyle lig için bence bir kazanç. Play-off yaparlar umarım 4-8 arasına girip. Maça baktım kahvaltıda biraz, hitabeyi okurken taraftar sesi kısmadılar, ha bence sesi daha da açmalılardı ama gaza gelmemek lazım Lig Tv rörörö diye ya ama... aması 90 dakilalık oynamıyorlar hala, kaç kez farklı öne geçip maçın sonunu koltukları ısırarak bitirdiğimizi hatırlıyorum, hem geçen sene hem bu sene... yine aynısı oldu, antalya gibi önceki hafta GS ile berabere kalıp geçen hafta "anlı şanlı şampiyonumuz" TS u yenen takıma 3 tane atmışsın ve maçın sonunu zor getiriyosun... mavi-kırmızı meselesine gelince, bakmayın siz mavi olduğuna, genel seçimde trabzondan rizeden fazla oy çıktı kırmızıya ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Hasan Kabze Ordu'daymış ya yeni farkettim. Helal Kabze'ye severim. Yurtdışına gidişini hep takdir etmiştim. Geldiği gibi gollerini atmaya başlamış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Hasan Kabze Anadolu takımları için çok ideal forvet. Keza Culio ve Stancu Orduspor standartlarının üstünde adamlar. Bunun yanında Fildişi'nde banko ilk 11 oynayan bir Gosso gerçeği var. Adı aklıma gelmeyen daha oyuncuları da var ama asıl en önemlisi kötü gidişin ardından küme düşme potasına kadar indikten sonra Hikmet Karaman, Yılmaz Vural, Mesut Bakkal vb. adamlar düşünmek yerine direk Cuper'i getirmeleri oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Aha pazartesi gecesi futboluna Sabri çıktı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 said: Haluk Ilıcan'ın dün basın toplantısında belirttiği "Ankaragücü'nün logosuna haciz koydular" lafı Gökçek'lerin yeni Ankaragücü planı olduğu ortaya çıktı. Melih Gökçek'in "Ankaragücü ile ilgili planlarım var. Ancak bu Ankaragücü bitti, yeni Ankaragücü ile olacak" söylemi Ankaragücü A.Ş ile değil Ankaragücü'nün logosuna el koyarak olacağı ortaya çktı. Ankaragücü'nü ciddi bir borcun altına sokan Gökçek yönetimi, kendi yönetimlerinde iken kulübü icraya veren ilk yönetim olmak ile kalmadı bu sefer de Ankaragücü logosunu haczetmek için işlemlere başladı. Ayhan Atalay'ın abisi Şahin Atalay'a ait Elif Kağıtçılığın yeni Ankaragücü projesine logosunu haciz etmekle başladılar. Tehlike büyük. Logo satılabilir...6800.000 TL'lik alacağı karşılığında koydurulduğu öğrenilen hacizin detaylarını sizin için araştırdık. Ankaragücü'nün tescil edilmiş logosu üzerine daha önce Infinity Tur'un hacizi bulunduğu, bu borcun ödenmesinden sonra Şahin Kağıtçılığın icra işlemi başlattığı öğrenildi. Ankaragücü yönetimi borcu ödemediği taktirde Şahin Kağıtçılık logonun satışını her an talep edebileceği ve açık arttırma ile logonun satışa çıkabileceği öğrenildi. Satış gerçekleşirse alan kişinin Ankaragücü Spor Kulübünün bu logoyu kullanmasını engelleyebileceği öğrendildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 cok uzuluyorum gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bu adamın amacı ne ki anlamış değilim.ne istiyor lan ankaragücünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 önceden ankaragücü'nü borçlandırıp tamamen hakimiyet kurmak istediler. Böyle %100 hakimiyet sağlanamayınca kulüp ismini ve logosunu kendi hakimiyetindeki bir takıma taşıyıp, tamamen kontrolü ele geçirme kafasına girdiler. Ankaragücü'nün düştüğü şu halde birçok kişinin üstün çalışması var fakat Melih Gökçek ve oğlunun çalışmaları sağlam koydu. Gerçi bilinçli yaptılar bunları artık onlar ortaya çıkıyorda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/429152_348645125175397_144107172295861_1077356_1166775093_n.jpg said: Takımımızın başarılı Teknik Direktörü Hector Cuper, antrenman sonrası tesislere ayakkabısını çıkartarak giriyor. Sahada ayakkabısı çamurlanan Cuper, temizlik görevlilerine daha çok iş çıkmaması için önce ayakkabılarını kendisi çamurdan temizliyor, ardından ise ayağından çıkartarak bizzat kendisi yine çorapları ile tesislere giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 e o zaman Yılmaz Özdil'in Cuper hakkındaki yazısını da ben koyayım -düşmenin en büyük adayı orduspor diyen arkadaşlara inat ;) http://www.fanatik.com.tr/Y%C4%B1lmaz-Ozdil-yaz%C4%B1yor_3_Detail_88_253048.htm yazının üçüncü bölümünde ilginç bir noktaya parmak basmış Y.Ö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Kayseri-Trabzon başladı. Maç başlar başlamaz Amrabat süper kesti Kujovic attı. Herifçioğlu döndüğünden beri Kayseri iyi top oynuyor, sonuç da alırlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 BlackRose said: e o zaman Yılmaz Özdil'in Cuper hakkındaki yazısını da ben koyayım -düşmenin en büyük adayı orduspor diyen arkadaşlara inat ;) http://www.fanatik.com.tr/Y%C4%B1lmaz-Ozdil-yaz%C4%B1yor_3_Detail_88_253048.htm yazının üçüncü bölümünde ilginç bir noktaya parmak basmış Y.Ö. :S Nası yani, Yılmaz Özdil spor yazarlığı mı yapıyor yahu? Ne zamandan beri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Su Orduspor nasil gol atamaz Gaziantepspor,a? Hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Trabzon-Kayseri maçları her zaman güzel olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 GOL! Eren attı. Kayserispor 2-0 Trabzonspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Akşam da gençler yenerse bi rakibimiz fener kalıyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar