onthere Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bir çılgın proje daha mı yoksa DİYARBAKIIIR???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ahahahahaha elde üç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Anonymous? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Longshanks said: Masquerade said: http://inciswf.com/1302651148.swf ban çok sakat vra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Ama beni duymuyorlar :((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hamsilipilav said: "Tatar Ramazan" said: http://www.t24.com.tr/media/saxx.jpg bu da mı gol değil hakim bey tayyipte ecevitin omurgasının onda biri var mı acaba ben bu fotoyu anlamıyorum, hadi ecevit ingilizce biliyo da konuusyo clintonla. recep ne diyoki obamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 obama türkçe biliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ooo adeta emperyalizmin beiği olmuşuz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Silphatos said: obama türkçe biliyo tayyip öğretmiş hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sipeyskeyk said: tabi siz günde 2-3 miting yapıp günün çoğunu bağırmakla geri kalanını seyahat etmekle geçirseniz kesin hiç şaşırmazsınız. Yaşadığı stresi, danışmanlarla saatler süren toplantılarını falan saymıyorum. not: AKP'li değilim. not2: baya komiksiniz. bu nasil akpli olmamak anlamiyorum ki, donup arada yazdiklarina bak bence. Burda 100% akp ile tsak gecen tipler bile anlasilir , olabilir insanlik hali diye post atmislar. Gayet soft yaklasilmis olaya hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Ahaha çok güldüm gece gece, "ama ses vermiyorlar kiii" Bi de küççük Emrah modunda söylese süfer olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 GEd said: bu nasil akpli olmamak anlamiyorum ki, donup arada yazdiklarina bak bence. akp'li olmanın birinci kuralı, akp'li olmadığını söylemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Cuce said: hamsilipilav said: "Tatar Ramazan" said: http://www.t24.com.tr/media/saxx.jpg bu da mı gol değil hakim bey tayyipte ecevitin omurgasının onda biri var mı acaba ben bu fotoyu anlamıyorum, hadi ecevit ingilizce biliyo da konuusyo clintonla. recep ne diyoki obamaya? bildiğim kadarıyla rte bir miktar ingilizce biliyor, ama iyi derecede olmadığı için demeç falan vermiyor. yani orada tarzanca bişeyler anlatıyor olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 diyarbakır demek yasaklanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 GEd said: sipeyskeyk said: tabi siz günde 2-3 miting yapıp günün çoğunu bağırmakla geri kalanını seyahat etmekle geçirseniz kesin hiç şaşırmazsınız. Yaşadığı stresi, danışmanlarla saatler süren toplantılarını falan saymıyorum. not: AKP'li değilim. not2: baya komiksiniz. bu nasil akpli olmamak anlamiyorum ki, donup arada yazdiklarina bak bence. Burda 100% akp ile tsak gecen tipler bile anlasilir , olabilir insanlik hali diye post atmislar. Gayet soft yaklasilmis olaya hatta. RTE kalitesini belli etmiş. Adım gibi eminim oranın daha neresi olduğunu bile bilmiyordu. Prompterden öyle geçilmiş, muhtemelen CP yapıldığı için. Bu adamın halkına verdiği değer bu kadar, beceremiyorsa yapmasın 2-3 miting. Osman Paşa da Tüm türkiyeyi kendi aracıyla ilçe ilçe dolaşıyor, o böyle mallıklar yapmıyor. RTEye rahat batmış rahat, devlet parasıyla o uçaktan inip diğerine biniyo, hazır konuşmaları okuyo geçiyor daha ne dediğinden haberi yok. Sempati bakımından püskevitle bir değil bu. RTEye oy verenlere acıyorum. Dinci adamlar diye oylarını inanılmaz kalitesiz birine veriyolar. HAS'a filan verseler gam yemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 DeathWarrioR said: RTE kalitesini belli etmiş. Adım gibi eminim oranın daha neresi olduğunu bile bilmiyordu. Prompterden öyle geçilmiş, muhtemelen CP yapıldığı için. Bu adamın halkına verdiği değer bu kadar, beceremiyorsa yapmasın 2-3 miting. konusma yapmayi becerememesine halka verdigi deger bu kadar demek olmamis. hani rte'yi elestirebilcek milyon sey var zaten, gidip toplu igne kadar olan yerden tutup yerden yere vurmak komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bone said: GEd said: bu nasil akpli olmamak anlamiyorum ki, donup arada yazdiklarina bak bence. akp'li olmanın birinci kuralı, akp'li olmadığını söylemektir. o kadar kötüsün ki, baya kötüsün. 10 yıldır bu forumda beyinsizlik yapıyorsun, hala doymadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Frantic said: DeathWarrioR said: RTE kalitesini belli etmiş. Adım gibi eminim oranın daha neresi olduğunu bile bilmiyordu. Prompterden öyle geçilmiş, muhtemelen CP yapıldığı için. Bu adamın halkına verdiği değer bu kadar, beceremiyorsa yapmasın 2-3 miting. konusma yapmayi becerememesine halka verdigi deger bu kadar demek olmamis. hani rte'yi elestirebilcek milyon sey var zaten, gidip toplu igne kadar olan yerden tutup yerden yere vurmak komik. Halkına değer veriyorsa, hadi konuştuğu kitleyi bilmesini geçtim, çok yerde konuşuyor bilemeyebilir, en azından nerede konuştuğunu bilmesi gerekir. Halkı sadece oy olarak görmese bunu yapmaz. Yanlış mıyım? Prompterden diyarbakır diye geçmiş, o da öyle okumuş. Adam nerede olduğunu bilmiyor daha, ama oy toplamaya gelmiş. Bu mudur samimiyet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ya şaşırmıştır adam. allah allah ya, kalitesiz siyasete kalitesiz halk işte. Tartışmanızın saçmalığı nirvanaya ulaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Valla ben parti ayırt etmeksizin hepsine gülerim komik olan şeye niye gülmeyelim. Fakat kimse de Tayyip gibi camdan okumuyor yazıları o da işin ayrı bir boyutu. Ayrıca adamın üstünde çok yük var, vatanı satan bir organizasyonu tek başına sırtlamak kolay iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sipeyskeyk said: Yahu şaşırmıştır adam. Allah Allah yahu, kalitesiz siyasete kalitesiz halk işte. Tartışmanızın saçmalığı Nirvana'ya ulaştı. "Politically correct" olacagim diye ne kastin sende yahu. Adamin beyincagizi sasirmis, on saniye kadar nerede oldugunu unutmus, "Ama duymuyosunuzki yahu" diye sinirlenmis bile... Vukuatin kendisi komik, beyefendinin politik durusuyla alakasi yok. Puskevit olayinda da senin gibi biri ciktmisti "Ayy ne adisiniz, bilmemnesiniz" diye. Edik: Yogun istek uzerine de'ler ayrildi, yazim hatalari duzeltildi. Allah hepimizi argumansizliktan korusun, dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 de ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 püskevit olayında ortaya çıkanlardan biri bendim de o olay ayrı bu ayrı. o olayda adamın aksanıyla dalga geçiliyordu, burada adamın yaptığı aptallıkla dalga geçiliyor. içerik olarak saçma bir şey söylemek ayrı, aksanlı konuşmak ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Püskevit dalga geçilecek bir konu değil kanımca. Zaten Sayın Bahçeli gereken cevabı verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar