Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Kuveyt’te daha önce parlamento seçimlerine katılmış kadın politikacı Selva el Mutari’den tartışma yaratacak bir öneri geldi. El Mutari ‘seks köleliği’nin yasallaşmasını önerdi. Kuveytli kadın poltikacı bu önerisine gerekçe olarak da seks kölesi satın alan Kuveytli erkeklerin zina yapmayacağını gösterdi. Mutari, Kuveytli yetkililerden, ev işlerine yardımcı elaman bulan şirketlere benzer, seks kölesi tedarik eden şirketlere de izin verilmesi çağrısını yaptı. Mutari, seks kölesinin nereden bulunacağı konusunda da bir önerisi var; diğer ülkelerdeki kadın mahkumlar. Kuveytli politikacıya göre “savaşların devam ettiği ülkelerdeki kadın mahkumlar için seks kölesi olmak açlıktan ölmekten daha iyi” http://www.ntvmsnbc.com/id/25221202/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Teoride güzel bi şeyler düşünmeye çalışmış da sevgili milletvili daha erkekleri tanıyamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hayatımda bu kadar aptalca bir fikir görmedim. din adına çıkmasına da şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 arkadaşlar gerçek islam bu değil, bizim dinimiz en güzel din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://www.likecool.com/Gear/Pic/Lego%20SM/big/Lego-SM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 e normal kadinlarin durumu daha kotu olur ki seks kolesinden. seks kolesi sirf seks yapip yan gelip yatarken adamin nikahli karisi hem seks yapicak hem ev islerine bakicak hem cocuk dogurucak ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Aluriel said: arkadaşlar gerçek islam bu değil, bizim dinimiz en güzel dine değil tabi bu ortadoğulu gerizekalıların her yaptığını dinle bağdaştırsak şimdi hepimiz ateist olmuştuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 olmadik mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 e dörde kadar yolu var dediydiler ama bize kapıda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bu ülkede müslüman var mı? b%99 a hiç değinmeyeceğim. anlatsam muhabbet kuşu bile gülecek te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ÇABUK BENİ DE KÖLE YAPIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bizim belediyeye danışmanlık yapan kadınla birleşip voltronu oluşturma ihtimalleri yok değil. Çok tehlikeli şeyler doğabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hmmm maklubenin kafa yapma ihtimali nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UYOUYw6P0_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 manowar kuveytliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://theboobsla.com/blog/wp-content/uploads/2011/01/bitch-fight.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 şimdi seks kölesi alırsak kontenjandan yiyo mu o da önemli. 4 eş hakkımızdan yiyecekse başka, federasyon 4+2 falan gibi bi sisteme izin verecekse, 4 karı + x sayıda seks kölesiyle takılacaksak başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 araplar da bi bug abuse var onunla alakalı bu. Şimdi bu heriflerde 3 eş olayı şöle, eğer senin üzerine kuma gelirse senin maddi açıdan bayaaaaa bi avantajın oluyor. Yani atıyorum kendi üzerine kuma geldi işte ağırlınca felan altın alıosun işte hakların artıor bşanmış gibi oluosun vs vs ( salladım işte böle şeler ). Bir arkadaşım, arabistanda bir kadının gelip ona yalvardığını, benim bey süperdir felan dediğini duyunca şaşırmış tabi, işin aslını sonra öğrenmiş. bu durumla alakalı olabilir, çirkin erkeklerimiz hatun alsın üstümüze biz zengin olalım. :s kaldı ki, fazladan eşin dinle pek bi alakası yok. Ha sünnetir, acırsın bakılacak hali vardır ve bulunduğun toplumda ki erkeklerin düşünce yapısı " dul " kadın tarzında ise, geçirirsin hanene aşırı saf bi herifsen. Onun dışında yok öle bişe, ama lol arabz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Padişahımız da geride kalmasın, hemen bu yasayı geçirsin, mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi hepiniz no-lifersınız. internetten başka köle bulacağınız yok. seks kültürünüz de yok. en seksmişleriniz bile sorsan ara sokaktaki bir pavyona gitmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Gittim ama az kalsın ben köle oluyordum cebimde biraz daha az para olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://www.komikim.com/komikfilm/thumbs/sahan_samuel.jpg herşey seksmi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 cok merak ediyorum. hani ülkemizde illaki vardir 4 esli adam imam nikahli ve arap ülkerinde zaten var. Haci bunlar grup sex felan mi yapiyorlar gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Seks kölesi var seks kölesi var. Arap 110 kilo çarşaflı hatunu verip al bu seks kölen diyorlarsa aman eksik kalsın. Parası neyse verip megan foxtan hallice hatun alıyorsak sorun yok o zaman yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar