Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seks köleliği


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Kuveyt’te daha önce parlamento seçimlerine katılmış kadın politikacı Selva el Mutari’den tartışma yaratacak bir öneri geldi.

El Mutari ‘seks köleliği’nin yasallaşmasını önerdi. Kuveytli kadın poltikacı bu önerisine gerekçe olarak da seks kölesi satın alan Kuveytli erkeklerin zina yapmayacağını gösterdi. Mutari, Kuveytli yetkililerden, ev işlerine yardımcı elaman bulan şirketlere benzer, seks kölesi tedarik eden şirketlere de izin verilmesi çağrısını yaptı.

Mutari, seks kölesinin nereden bulunacağı konusunda da bir önerisi var; diğer ülkelerdeki kadın mahkumlar. Kuveytli politikacıya göre “savaşların devam ettiği ülkelerdeki kadın mahkumlar için seks kölesi olmak açlıktan ölmekten daha iyi”

http://www.ntvmsnbc.com/id/25221202/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

araplar da bi bug abuse var onunla alakalı bu.
Şimdi bu heriflerde 3 eş olayı şöle, eğer senin üzerine kuma gelirse senin maddi açıdan bayaaaaa bi avantajın oluyor. Yani atıyorum kendi üzerine kuma geldi işte ağırlınca felan altın alıosun işte hakların artıor bşanmış gibi oluosun vs vs ( salladım işte böle şeler ).
Bir arkadaşım, arabistanda bir kadının gelip ona yalvardığını, benim bey süperdir felan dediğini duyunca şaşırmış tabi, işin aslını sonra öğrenmiş.

bu durumla alakalı olabilir, çirkin erkeklerimiz hatun alsın üstümüze biz zengin olalım.

:s

kaldı ki, fazladan eşin dinle pek bi alakası yok. Ha sünnetir, acırsın bakılacak hali vardır ve bulunduğun toplumda ki erkeklerin düşünce yapısı " dul " kadın tarzında ise, geçirirsin hanene aşırı saf bi herifsen.
Onun dışında yok öle bişe, ama lol arabz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...