Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 her oyunda olmaz steam preload, bunda da yok
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ObuzHapsever said: Esprikler falan iyi güzel de renkler çok göz yoruyor yav. Yarım saat oynadım epilepsi krizi geçirmeme ramak kaldı. Oyunun olayı o zaten.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 uff pis korsancılar gene oyun düşmeden bitirdi mmmmhhh
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 çekilişten düşen beleş orjumla yarıladım ben de mfps. buram buram predator, terminator, robocop kokuyo bin tane referans var la çok güzel
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 alex j murphy pistol sdfs çok var ya. müziklerden tut texturelere kadar. güzel espriler de var da iki espri iki referans arası gameplay bayık. fc3 gibi değil tam
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 blood dragon GMG'de voucher kod ile 10.2 dolar.
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 İnsanların göz ve akıl sağlığıyla oynayan oyunlar listesinde danmaku'ların ardından ikinci sırada yer alır kesinlikle oyun. Çok güzel ama çok yoruyor.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 blood dragon'da f spamleyim sürekli hareket çekmek çok zevkliymiş
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 jeneratörleri nasıl patlatıyoz, sürekli konsoldan disable ediyodum shieldi ama bi de generator gümleteyim dedim yetemedim
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 çabuk bitti oyun. iyi de oldu. üşendim vhsleri falan toplamaya, iki satır espri okucam diye. benim içim geçmiş
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 GMGden aldıydım capsule + uplay falan kastırdı of. hayır bari key'i direkt uplayden girseymişim, sıçayım kapsülüne GMG.
knox Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 super olmus dlc ya,bir ara sanki ME 1 oynuyormusum gibi geldi haha
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 steamden launch ediyosun uplay açılıyo sadece, oyun da açılmıyo otomatik hauehue. uplay oyununa ya para vermeyecen ya da direkt uplayden alcan
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 abi ben oyunu uplayden açamadım zaten o derece vahim durumum. klasörünü buldum oradan kısayol oluşturup girdim falan. 90larda daha kolay oyun kuruyorduk tarihi PClere lol
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Of lol ya, ilk görevden sonra sözde bize geçen bölgede devamlı düşman spawn olmaya başladı, şu Doktora git dediği noktada. Onlarla kapışıyorum, lootluyorum filan tam baymaya başladı, komodo ejderlerine yem oldum durduk yerde. Sinirlendim kapattım. Çatışmanın arasında üç tane komodo ejderi daldı ya la.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 senin elemanlar gelmedi mi mekana. bug var o zaman.
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LI9sYKfrFPI Bayıldım - tam benim sevdiğim tarz. Undetected olsun diye uğraşıyorum önce - baktım ki detect oldum YAKARIM LAN BEN BU OUTPOSTU moduna giriyorum. Videodaki helikopter sahnesine ise söyleyecek tek sözüm var: RESPECT!
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 on tane iğne yiyince pek de rambo gibi olmuyor
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 videoda bi olay var da ben mi göremedim. baya kötü fps oyuncusu gibi
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bune abi sakamisiniz? gayet deltaforce 1kivaminda
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 quixef said: Of lol ya, ilk görevden sonra sözde bize geçen bölgede devamlı düşman spawn olmaya başladı, şu Doktora git dediği noktada. Onlarla kapışıyorum, lootluyorum filan tam baymaya başladı, komodo ejderlerine yem oldum durduk yerde. Sinirlendim kapattım. Çatışmanın arasında üç tane komodo ejderi daldı ya la. Patchini yapmamissin oyunun, uplay autoupdate. Demek ki ilaclisin :)
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Goering said: quixef said: Of lol ya, ilk görevden sonra sözde bize geçen bölgede devamlı düşman spawn olmaya başladı, şu Doktora git dediği noktada. Onlarla kapışıyorum, lootluyorum filan tam baymaya başladı, komodo ejderlerine yem oldum durduk yerde. Sinirlendim kapattım. Çatışmanın arasında üç tane komodo ejderi daldı ya la. Patchini yapmamissin oyunun, uplay autoupdate. Demek ki ilaclisin :) Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin arkadaşlar. Ona rağmen, o ilk bölge etrafına halen jip dolusu adam geliyor ama artık yanlarında geçip kaçıyorum bende araçla, görev bölgesine gidiyorum. Ha, belki şu olabilir. Ben oyunu ilk açtığımda Uplay yetoluk yapmış ve daha patch i indirmemiş olabilir, ona bir şey diyemem. Açılmış oyunda düzelmiyor mu ki?
Öne çıkan mesajlar