Raze Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hastanelerde randevu alip siramizi kapacaklardi!!!!!1 o deil de su asiri doz cccCCccc yi cikartsan; salya sumugu silsen, beylik laflari kaldirip, isimleri toparlasan su ayyildiz .org daki yazinin mantikli oldugu yerler de var. Dynamick ornek verdi ya bi tane kiz kardese saldiran sapik seyi; onu az degistir kiz kardes-sapik degil duzensiz isleyen kurum= yaramaz kucuk kardes yap; disardan birisinin dovmesine izin vermezsin aga, ben doverim ayri sen dokunamazsin ama. yakarim orayi, YIKARIM birader; akilli olacak hepsi; olurum bu yolda dokandirtmam cccCCCccc, oho oho he? noldu nerdeyim, karardi birden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Oyle degil sonuçta bunlar gerçek birilerinin ip adresleri Saldıranları buldular verdiler demiyorum elbette rastgele vermiş olsalar bile saldırılara katılmayan yaşlı bir amcanın esnaf dükkanında ki internetine ulaşsa bile sonuç bir şekilde birileri rahatsız olucak bu da hoş degil demeye çalıştım. Ben katılmadım bile milyonlar girer gerek yok mastercardda katıldım da anlamadım dıye burda bısı yapmiim dedim duruma gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 TAMER ŞAHİNE LAF YOK en azından mehter marşı falan koymuyodu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 DynamicK said: ABD'nin Turkiye'yi siber saldiri icin denemesi ise Anonymous saldirilari neden Anonymous ABD kurumu olan Mastercard'i tonla $ zarara soktu saldirarak? ABD hukumeti ekonomimiz abarti iyi az kotulestirelim istegi ile mi yapti bunu? Sony'nin ABD ofisi neden saldiri aldi Anonymous tarafindan? Çalışmadığı yerden sormuşsun. olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yarım saat önce uyandım burayı okurken arada bir yeniledim tib.gov.tr yi açmadı hiç. sayfa zaman aşımına uğradı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 burası niye uçtu lan aahaha http://www.ntvmsnbc.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 neyse bu saldirilardan akilda kalan tek sey anonimaus, anonnimouz, anonimoguz... anonymous yazilisini ogrenmis olacak ingilizce bilmeyen birisi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ch4r said: AtlaraFisildayan said: Ch4r said: Anonymous bir çok sitesi özellikle irclerinde tarafımdan lag çukuruna gönderilmiştir bir kaç saat sonra tasmalarını serbest bırakırız o zaman rahatca girersiniz :) Dipnot: Ayyıldız denen grubla alakamız yok ki hiç bir gruba dahil değilim kendi başıma bir bireyim :) yaptığın şeyin amacı ne, amacını biliyormusun. kaslarınımı gösterdiğini sanyon millete bu nasıl bir mastürbasyon çeşidi lan. abi sizin düşünme yetiniz yokmu, hayvandan farkınızı kanıtlayın lan bana. ülkü ocağında 365 gün an ve an kavgaya hazır gençler gibi davranmayın lan. Ulan deve bir defa ben ülkücü değilim ha bir boktan anlamıyorsunuz bu saldırı başlı başına bir denemeydi anasını satim Anonymous`çuların işi gücü kalmadı senin filtreni protesto edecekler ulan gerizekalılar yeni dünya düzeninde abd syber saldırıların karşılığında nükler ile cevap vereceğini dünyaya ilan ediyor siz bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. ve bu saldırı sadece tib.gov.tr`ye yapılmayacaktı.. Kocalindeki Bilişim suçları üssü Tib`e bağlıdır. Tib çökmüş olsaydı akabinde başka kurumlara saldırıların devamı yapılacaktı çünkü Devletin Syberde savunma gücü kocaelindeki Bilişim üssünden resmi olarak bertaraf ediliyor, savunmasız kalan bir ülkeye syber saldırı yapacak bir çok düşmanımız var. ufak beyninizden çıkarmayın bunu.. hadi yaa... baba büyüksün, türkiyeyi savaşın eşiğinden döndürdün. sana madalya vermeleri lazım. DynamicK said: neyse bu saldirilardan akilda kalan tek sey anonimaus, anonnimouz, anonimoguz... anonymous yazilisini ogrenmis olacak ingilizce bilmeyen birisi bile. sdfgklk böyle böyle sökecez işte abi ingilizceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 tib acilmiyor su an bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 az önce ntv'de haber yaptılar. saldırdılar deyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 index2 12 saatte filan zor bela açılıyor gibi oluyor,sanırım oraya da inandilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 tib gitti şuan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 biraz zorlanmaya başladı ama hala direniyor arkadaş sdfg düş ulan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ahah efsane tib.gov.tr/index.server953.html TIB beklenmedik anda kalesinde gordugu gol sonrasi yedek oyunculari bir kenara birakip amigo recebi oyuna sokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sozlukten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 adamlar iyi dayanıyor ama haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 4chan threadde anonlar atarlanmaya başladı not your personal army diye. inci mi bıktırdı bunları bu kadar acaba? öyleydi böyleydi derken operationturkey epic fail'e koşuyor sayın seyirciler. türkün gücü vs. pırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 tib modemin fişini 5dk çekip geri takmış sanırım olan arada sgk ya oldu KK mı yaptı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Tib'in sitesini Telekom NMS'ine taşımışlar sanırım. Bu kadar dayanması o nedenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Tib ttnet müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almış diyorlar saldırılara karşı önlem için. -lütfen modeminizin fişini 5dk çekin sonra takın. - bilgisayarınızda virüs var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 DynamicK said: neyse bu saldirilardan akilda kalan tek sey anonimaus, anonnimouz, anonimoguz... anonymous yazilisini ogrenmis olacak ingilizce bilmeyen birisi bile. http://www.youtube.com/watch?v=fh5y7aFAUhM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bu sitelerde bi anormallik var, tikladığın an çat diye açılıyor hedeflenen gov siteleri, cacheden yükleniyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 TIB indi tamamen. It's not just you! http://tib.gov.tr looks down from here. http://www.downforeveryoneorjustme.com/tib.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 adamlar cidden yurt dısına kapamış siteleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 1452. index açılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar