Marty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 balon said: İskender leş bi şey ne diyecegimi bilemedim. hani renkler ve zevkler tartisilmaz mi diyim, ne diyim. yemedin heralde dogru duzgun bi iskender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Normalde ciğer dışında hayvanın pek sakatatını yemeyen biri olarak, koç kestiğimizde kafa ayıklaması ne hikmetse bana kaldığından. Boynuzlarını balta ile kesip biraz bekleyip boynuzdan burnunu uzatan beyin rengindeki kurtçukları bol bol gördükten sonra hayvanın eti dışında hiçbir tarafına karışmam. Bu arada yazıyı okuyupta kasap zannetmeyin beni topu topu 10 hayvandır. Edit: bir mesaj yazana kadar araya kaç mesaj girmiş, sakatat yiyen arkadaşa hitaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 koçun boynuzunu yiyordur onlar beynini nye yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Qualance said: Normalde ciğer dışında hayvanın pek sakatatını yemeyen biri olarak, koç kestiğimizde kafa ayıklaması ne hikmetse bana kaldığından. Boynuzlarını balta ile kesip biraz bekleyip boynuzdan burnunu uzatan beyin rengindeki kurtçukları bol bol gördükten sonra hayvanın eti dışında hiçbir tarafına karışmam. Bu arada yazıyı okuyupta kasap zannetmeyin beni topu topu 10 hayvandır. Edit: bir mesaj yazana kadar araya kaç mesaj girmiş, sakatat yiyen arkadaşa hitaben. protein o senko said: ne inegin ne kuzunun hiçbitarini ziyan etmem ben, beyinden baslarim dil uykuluk şirdan işkembe derken götünden çıkarım hayvanin geni felan bilmem, kemigin iliği düşmezse kırarım o kemiği. karın-mumbar ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 balon said: Ya hepinizden sanırım iyi et kültürüne sahipimdir. O yüzden ne dediğinizi umursamam. 5 sene Antep'te yaşadım. Et nasıl güzel gider, nasıl terbiye edilir, nasıldır orjinal et yemekleri hani gurme derecesinde olmasam da gayet hakimim. Tartışmam bile bu kültürümü sizle yani. istersen ineğin kendisi ol, iskendere leş diyen bir insan düşünemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 balon said: Ya hepinizden sanırım iyi et kültürüne sahipimdir. O yüzden ne dediğinizi umursamam. 5 sene Antep'te yaşadım. Et nasıl güzel gider, nasıl terbiye edilir, nasıldır orjinal et yemekleri hani gurme derecesinde olmasam da gayet hakimim. Tartışmam bile bu kültürümü sizle yani. vedat milor döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 allah olsan eti ben yarattım desen yinede iskendere leş diyemezsin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 balon said: Ya hepinizden sanırım iyi et kültürüne sahipimdir. O yüzden ne dediğinizi umursamam. 5 sene Antep'te yaşadım. Et nasıl güzel gider, nasıl terbiye edilir, nasıldır orjinal et yemekleri hani gurme derecesinde olmasam da gayet hakimim. Tartışmam bile bu kültürümü sizle yani. Yahu iskendere leş diyerek zaten belli ettin et kültürünü, daha tartışma zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 istanbul'daki iskenderler leş diyeyim. Bir iki tane yerinde belki ağzıma alırım. Bursa için de aynı şey geçerli. Kiloluk et varken ne iskenderi? Sonradan görme herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 balon said: Bir de Kartal Sahil'de Meydanda yeni adı İntibaydı sanırım eski Meydan büfe. Dürüm şeklinde döneri tercih sebebidir. Tişküürler. hadi ya bende pahalı diye yemiyordum burdan bir deneyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 istanbulda hakiki et döner bulmak zor baya. hakiki et döner olmadıktan sonra köfte yemeli, bari köfteye döner parası vermemiş oluruz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 BonePART said: BoneC sole sacma bi konuda topik acmak dense direk aklima gelen insansin ya. Bravo abi turkiyede ki et doner piyasasini arastiran bi yazi. Ben de direk şunu düşündüm yani ne yalan söyliyim. Canın döner çektiyse git temiz görünen bi yerde ye, beğenirsen bi daha yersin işte, topik ne Bonec ya. Çiğ köftedeki et sağlık sebepleriyle yasa ile yasaklandı diye hatırlıyorum, fiyattan değil de. balon said: Ya hepinizden sanırım iyi et kültürüne sahipimdir. Şöyle ota boka "sanırım hepinizden iyi biliyorumdur ehueh" diyen adamlardan bir yol olmaz derdim her zaman, balon da bunu (sırf benim gördüğüm) 2. kez dediğine göre teorim doğrulanmış bu arada, teşekkürler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 topiklerin başında gerekli mi gereksiz mi diye memnuniyet anketi koyalım o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Aranızda 5 sene et kültürü olan bi yerde yaşamış varsa, benden daha iyi biliyordur Baggio. O ayrı. Onun dışında diğerleri cahil, sonradan görme tiplerdir böyle konularda. Doğal bi şey bu da , ters karşılamıyorum. 10 sene nerde kaldın Floransa'da mı güzelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 et kulturu degil seninkisi. yasadigin yerin kulturu. ornek, ozbekistanda da et cok ucuz ve cok daha lezzetli turkiyeye gore, her yemeklerinde et var. adamlar etsiz yemek yemiyolar ama et kulturu diye bisey yok. eti al, kizart/hasla bisey yap, ye. olay bundan ibaret. o etten mukemmel yemekler yapilabilecekken gidip en sade haliyle yedigin zaman et kulturu olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 en fazla didip didip koy şeklinde adamların et kültürü abi. daha ekstrem bi işlem yapamıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yahu antepte 5 sene kalmayı yemek kültürü abidesi ilan etmek nasıl bir saçmalıktır türkiyenin heryerine gittim.yemeğini kebabını çartını yemediğim şehrimiz 3-4 tanedir gavur ülkesi yemeğide gördük.e bu zor birşey değil çoğu insna yapıyor bunları. hani agzının tadı olan herkes kötü olan birşeyin kötü oldugunu anlar.bir tek senin damak tadın yok yani hahah herşey heryerde yenmez bunu bilmek için antepte 5 sene kalmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 DÜNYAYA BÜTÜN ETLER ANTEPTEN DAĞITILIYOMUŞ ÖNCE ARJANTİNE GÖNDERİLİYOMUŞ SONRA ORDAN İTHAL EDİLİYOMUŞ GERİ, UÇAKLA UÇAKLARIN KOLTUK KILIFLARINI YÜKSEK TEKSTİL MÜHENDİSİ BALON YAPIYOMUŞ, ALİ DEMİRDEN ALDIĞI NURLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 balon said: Aranızda 5 sene et kültürü olan bi yerde yaşamış varsa, benden daha iyi biliyordur Baggio. O ayrı. Onun dışında diğerleri cahil, sonradan görme tiplerdir böyle konularda. Doğal bi şey bu da , ters karşılamıyorum. 10 sene nerde kaldın Floransa'da mı güzelim ? ET ETE DEĞECEK AGA diyince et kültürü olmuyor ama, kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 uludağ dan 1.5 iskender patlatıcam birazdan canım çekti ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 goldbären said: DÜNYAYA BÜTÜN ETLER ANTEPTEN DAĞITILIYOMUŞ ÖNCE ARJANTİNE GÖNDERİLİYOMUŞ SONRA ORDAN İTHAL EDİLİYOMUŞ GERİ, UÇAKLA UÇAKLARIN KOLTUK KILIFLARINI YÜKSEK TEKSTİL MÜHENDİSİ BALON YAPIYOMUŞ, ALİ DEMİRDEN ALDIĞI NURLA AHAHHAAHAHAHHAHAHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 İskender yiyen cahildir, sonradan görmedir beyler. Leş bişey çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bu arada, "5 sene x'de kaldim, bu isleri hepinizden iyi biliyorum" diyene sonradan gorme denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bide antepte ne et kültürü lan? olsa olsa baharat kültürü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 aquila said: balon said: Hayatta dışarda güzelim etin üzerine iğrenç yağlı saçmasapan soslardan kullanıp, o etin tadını zehiretmem. Onu hissetmem lazım. Git direk inegin gotunu isir o zaman. Bence balon'a verilen en uygun yanıt bu ya, seviyesini göz önüne alınca. Fazla zaman harcamışız, tebrikler Şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar