Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 blazkowicz said: cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı. hadi şimdi trolleyin, zaten birazdan moskovaya uçmak üzere ayrılıyorum 1 haftalığına. cya losers. Bu atardan iyisi henüz gelmedi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ekmak arası dönerden bu kadar efsane şeyler çıkacağını hangimiz tahmin edebilirdik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?31,5033834,5033853#msg-5033853 abi çok iyiymiş ya ahahahhahhahaahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 clash of atar titans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ferrasini satan hiyar miydi bu? oyle biri var miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 paragrafın ortalarında senkron bozulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi patron oğlu atarları çok leziz ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 konuların önüne geçen atarlardan bi topik açılsın ya, muhteşem şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kaçak et kesin beyler ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 balon said: Cons said: bide antepte ne et kültürü lan? olsa olsa baharat kültürü olur bu mesela. NAPTIN SEN CONS!?!? NAPTIN SEN!?!? Bir Antepli olarak kınadım seni. Hıığk piüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 doğru demiş antepin et kültürü ne lan sdfklsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 koyun etli lahmacun yesinler anca. nasıl da ağır kokar ıııyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Pasta said: doğru demiş antepin et kültürü ne lan sdfklsd has et kültürü odur yalnız. hiçbirşey koymadan kesip yemek. ben ona da varım. etin her türlüsüne varım. (penis hariç XDXD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Has et kültürü Afrika savanalarında, koşan ceylanın götünden kapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Rotweiler said: balon said: Cons said: bide antepte ne et kültürü lan? olsa olsa baharat kültürü olur bu mesela. NAPTIN SEN CONS!?!? NAPTIN SEN!?!? Bir Antepli olarak kınadım seni. Hıığk piüüü ya onu demiyorum ben. hani et derken löp et vs. antepte orda burda etsiz yemek yenmemesinden dolayı adamlar kötü eti bile baharatla bilmemneyle güzelleştirmeyi biliyor. yoksa antepliler mcdonalds yiyolar demiyorum.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Kıvır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 e adam doğru söylüyo olay eti pişirmekte değilki içine koyduğun baharatta yada malzemede bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 3-4 sene önce 1.5 tl ye et döner yemen pek olası değildi. Sirkeci de vardı pasasj altında bir yer ucuz satan, duyduk ki alkollü yemleri martıya atıp kafası güzel olan martılar düşünce onları toplayı döner yapıyorlarmış. Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kermit said: e adam doğru söylüyo olay eti pişirmekte değilki içine koyduğun baharatta yada malzemede bitiyo et var et var şimdi. kekik tarlasında yetişmiş bir süt danasından mesela üzerine tuz bile atmana gerek yok harika ızgara da çıkar, yemek de çıkar. yani ben bu yemeği yenilmez yapayım diye yola çıkmadıysan, ne koysan içine yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 orasıda varda şimdi kim kekik tarlasında süt danası yetiştiriyoki allaseersen var ama çok nadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 huun said: kermit said: e adam doğru söylüyo olay eti pişirmekte değilki içine koyduğun baharatta yada malzemede bitiyo et var et var şimdi. kekik tarlasında yetişmiş bir süt danasından mesela üzerine tuz bile atmana gerek yok harika ızgara da çıkar, yemek de çıkar. yani ben bu yemeği yenilmez yapayım diye yola çıkmadıysan, ne koysan içine yenir. hah bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kermit said: orasıda varda şimdi kim kekik tarlasında süt danası yetiştiriyoki allaseersen var ama çok nadir anan tarlasında yetiştiriyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 saçma konu falan deniyordu 22. sayfaya hoş geldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 birde bazı yerler çok pişiriyor kıtır kıtır oluyor. hafif pembe kalmalı et. zaten türkler eti geleneksel olarak az pişmiş yermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bugün hamburger yedim beşiktaşta böyle how i met your mother izleyen biri olsa yanımda 'enjoy my grandfathers feet' derdim bu kadar leş bir hamburger olamaz. Et o kadar güzel degil üstüne bi de iki ekmegin arasına atılan hiç bir olay uyumlu olmamış tamamen bir rezalet vardı. Agız tadıyla mükemmel bir hamburger yanında da patates ve sogan halkası falan yiyebilecegim yer arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar