utopia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aquila said: offf sahane yagmur yagiyo, disari mi ciksam. yürüyüşe çıkalım şükrüm <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Günlük bugün catir cutur sevisesim var. Ama yapicak kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi günlük derken bu kadarda dökmüyoruz içimizi biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=J40J8hHrhj8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Günlük kafayı kırıcam izmir içi bi tane temiz acil satan adam olmaz mı ya takip etmekten sıkıldım abv gidemedim kurudum kaldım izmirde. araba bahsetiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bella'nın günlük zırlama postunu bekliyorum, geldiği gibi koyucam gelişine reaction image'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fede said: kesin içine tükürmüşlerdir özellikle baktım kanka o riski biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 tek ders sınavının tarihi açıklansada ders çalışmaya başlasam. aksiyonu seviyorum günlük yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yemek zamanıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yemek zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 mueheh sonunda sabah kalkıp koşabildim olm günnük. şimdi bi duj ve giyinip işe giding... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 günlük, 40-50$ kargo parası ödemek negzel ^______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 geçen bi dvd yollayacam diye ödedim öyle bişey. koyuyo be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Of yemeğe 45 dakika var ölecem açlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Kodumunun kurt adamı bile ne kız götürüyor yaaa FUFUFUFUFU! Gereksiz rage e girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aion harikaymış. trial varmış clientı download ediym sonra trialı başlatırım dedim, downloada bastım trialı başlatmış bravo. sonra gece download varken bilgisayar sleep'e girmiş, aion downloadu patlamış, %25'i bitmişti gece yatarken şimdi sıfırdan download ediyor tekrar. lol no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 procrastination Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yavuz cok mu fazla lol no kullanmaya basladi bana mi oyle geliyir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 lollarinalaralom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi kilo aldım lan biraz. iyi oldu bu. timelapse denemesi yaptım da evde birleştiririm.. 35dk çekim, output olarak yarım dakika falan tutacak en fazla. hatta o kadar da olmayabilir. bakmadım şimdi. bırakıcaktım telefonu öyle de shutter life expectancy diye bi muhabbet olması lazım. telefonun kamerasını elimize almayalım sdf. karnım acıktı, daha adam gibi hiç bişi yapmadım. sadece eksik kalan yerleri düzenledim, bi iki bişi okudum ki bu bile aslında pes ettirdi be. sigortalar attı hani. güzelbi kız geçiyor du ona bakayım.. aaa havada toz gibi bişi uçuyor sanırım. hey bayrak biraz fazla mı dalgalanıyor? aslında bi yarım saat de o tarafı çeksem güzel olabilirmiş.. kız güzelmiş ama ya. neyse işte öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 telefonda elektronik shutter vardır ya. bi nokia bi modelinde mekanik shutter yaptı da olay olmuştu geçen aylarda. yani ömrü falan kısalmaz o shutterın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 -Deno- said: yavuz cok mu fazla lol no kullanmaya basladi bana mi oyle geliyir ? girdiğin iki topic var galiba sadece BAAAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 lol no >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 'Çalışma notu evrakı' nedir ya?! Allah belanızı vermesin çocuk gibi çalışma kağıdı dolduruyorum.. Lan zaten biz incelerken kendi notlarımızı alıyoruz almadan nasıl aklımızda tutalım o kadar şeyi? Pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mr_Hand said: telefonda elektronik shutter vardır ya. bi nokia bi modelinde mekanik shutter yaptı da olay olmuştu geçen aylarda. yani ömrü falan kısalmaz o shutterın. ha bu iyi valahi :) BİŞİ OLURSA SENDEN ALIRIM PARASINI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 eh üşengeçlikten bi süredir daha valizi açmadım telefonu pcye baglayıp şarj ediyordum dünde 03:00 gibi low battery dedi bağladım pcye biraz sıkıldım pcyi kapatıp uyudum vee 14:05 -FUUUUUUUUUUUUUUUU alarm çalmamış bide önemli bişiler var gibiydi bugün telefonda açılmadı hala fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar