utopia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aquila said: offf sahane yagmur yagiyo, disari mi ciksam. yürüyüşe çıkalım şükrüm <3
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Günlük bugün catir cutur sevisesim var. Ama yapicak kimse yok.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi günlük derken bu kadarda dökmüyoruz içimizi biz
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=J40J8hHrhj8
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Günlük kafayı kırıcam izmir içi bi tane temiz acil satan adam olmaz mı ya takip etmekten sıkıldım abv gidemedim kurudum kaldım izmirde. araba bahsetiğim.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bella'nın günlük zırlama postunu bekliyorum, geldiği gibi koyucam gelişine reaction image'ları.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fede said: kesin içine tükürmüşlerdir özellikle baktım kanka o riski biliyorum
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 tek ders sınavının tarihi açıklansada ders çalışmaya başlasam. aksiyonu seviyorum günlük yeah
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yemek zamanıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yemek zamanı
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 mueheh sonunda sabah kalkıp koşabildim olm günnük. şimdi bi duj ve giyinip işe giding...
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 günlük, 40-50$ kargo parası ödemek negzel ^______^
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 geçen bi dvd yollayacam diye ödedim öyle bişey. koyuyo be :D
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Of yemeğe 45 dakika var ölecem açlıktan.
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Kodumunun kurt adamı bile ne kız götürüyor yaaa FUFUFUFUFU! Gereksiz rage e girdim.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aion harikaymış. trial varmış clientı download ediym sonra trialı başlatırım dedim, downloada bastım trialı başlatmış bravo. sonra gece download varken bilgisayar sleep'e girmiş, aion downloadu patlamış, %25'i bitmişti gece yatarken şimdi sıfırdan download ediyor tekrar. lol no
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yavuz cok mu fazla lol no kullanmaya basladi bana mi oyle geliyir ?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi kilo aldım lan biraz. iyi oldu bu. timelapse denemesi yaptım da evde birleştiririm.. 35dk çekim, output olarak yarım dakika falan tutacak en fazla. hatta o kadar da olmayabilir. bakmadım şimdi. bırakıcaktım telefonu öyle de shutter life expectancy diye bi muhabbet olması lazım. telefonun kamerasını elimize almayalım sdf. karnım acıktı, daha adam gibi hiç bişi yapmadım. sadece eksik kalan yerleri düzenledim, bi iki bişi okudum ki bu bile aslında pes ettirdi be. sigortalar attı hani. güzelbi kız geçiyor du ona bakayım.. aaa havada toz gibi bişi uçuyor sanırım. hey bayrak biraz fazla mı dalgalanıyor? aslında bi yarım saat de o tarafı çeksem güzel olabilirmiş.. kız güzelmiş ama ya. neyse işte öle.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 telefonda elektronik shutter vardır ya. bi nokia bi modelinde mekanik shutter yaptı da olay olmuştu geçen aylarda. yani ömrü falan kısalmaz o shutterın.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 -Deno- said: yavuz cok mu fazla lol no kullanmaya basladi bana mi oyle geliyir ? girdiğin iki topic var galiba sadece BAAAM
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 'Çalışma notu evrakı' nedir ya?! Allah belanızı vermesin çocuk gibi çalışma kağıdı dolduruyorum.. Lan zaten biz incelerken kendi notlarımızı alıyoruz almadan nasıl aklımızda tutalım o kadar şeyi? Pfff
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mr_Hand said: telefonda elektronik shutter vardır ya. bi nokia bi modelinde mekanik shutter yaptı da olay olmuştu geçen aylarda. yani ömrü falan kısalmaz o shutterın. ha bu iyi valahi :) BİŞİ OLURSA SENDEN ALIRIM PARASINI!!
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 eh üşengeçlikten bi süredir daha valizi açmadım telefonu pcye baglayıp şarj ediyordum dünde 03:00 gibi low battery dedi bağladım pcye biraz sıkıldım pcyi kapatıp uyudum vee 14:05 -FUUUUUUUUUUUUUUUU alarm çalmamış bide önemli bişiler var gibiydi bugün telefonda açılmadı hala fsdfsd
Öne çıkan mesajlar