Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

aion harikaymış.
trial varmış clientı download ediym sonra trialı başlatırım dedim, downloada bastım trialı başlatmış bravo.

sonra gece download varken bilgisayar sleep'e girmiş, aion downloadu patlamış, %25'i bitmişti gece yatarken şimdi sıfırdan download ediyor tekrar.

lol no
Sosyal ağlarda paylaş

abi kilo aldım lan biraz. iyi oldu bu.

timelapse denemesi yaptım da evde birleştiririm.. 35dk çekim, output olarak yarım dakika falan tutacak en fazla. hatta o kadar da olmayabilir. bakmadım şimdi.

bırakıcaktım telefonu öyle de shutter life expectancy diye bi muhabbet olması lazım. telefonun kamerasını elimize almayalım sdf.

karnım acıktı, daha adam gibi hiç bişi yapmadım. sadece eksik kalan yerleri düzenledim, bi iki bişi okudum ki bu bile aslında pes ettirdi be. sigortalar attı hani. güzelbi kız geçiyor du ona bakayım.. aaa havada toz gibi bişi uçuyor sanırım. hey bayrak biraz fazla mı dalgalanıyor? aslında bi yarım saat de o tarafı çeksem güzel olabilirmiş.. kız güzelmiş ama ya. neyse işte öle.
Sosyal ağlarda paylaş

eh üşengeçlikten bi süredir daha valizi açmadım telefonu pcye baglayıp şarj ediyordum
dünde 03:00 gibi low battery dedi bağladım pcye biraz sıkıldım pcyi kapatıp uyudum vee 14:05

-FUUUUUUUUUUUUUUUU
alarm çalmamış bide önemli bişiler var gibiydi bugün telefonda açılmadı hala fsdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...