vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 SeaGle said: vaniLLe said: dasaaa ne alemdesin! İŞ ATIYO İŞ ATIYO! sen karisma gres miptelasi. aramizda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 2 sene sonra nba draftında olucak bi elemanla tanıştım yani 2 sene sonra nba draftında olmazsa dövüceğim bi çocuk aslında 94 yılında doğmuş 2 metre boy ve sırf şut atıyo itin kuyruğu çok ağır tehdit ettim 2 sene sonra amerikada olmazsa ağır burun girişcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Çok açım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 vaniLLe said: dasaaa ne alemdesin! iyiyim çok şükür. bi kahve alıp devam ederim artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yarasin insallah, ben de kahvesiz devam etmeyi düsünüyorum. wastyrx said: Çok açım lan :( salcali eppek ye! http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/firatsalcaliekmek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 sabah 8'de ders var, 7'de uyanmam lazım of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bazen beynim o kadar hızlı gidiyor ki ne yaptığını ben bile anlamıyorum. bazen o kadar yavaş çalışıyor ki önceden neler yapabildiğime ben bile şaşırıyorum. anlayacağın, bi türlü düzgün, düzenli çalışmadı et yığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Salçalı ekmek iyi fikirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 uykum yok uyumam lazim uykum hic yok ama uyumam lazim. uyku, uyumak lazim... erken kalkmak lazim. cuma persembe günü bi de 6da kalkip trene bincen, tren gecikmeli kalkarsa ucagi kacirma korkusu! ÜÜÜ yikarim o tren istasyonunu basiniza ya adam gibi saatinde kalkin lütfen ayilaa-a-a-ar cenem düstü yine, ders calisiyim bari uykum gelene kadar akiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 keşke ortaçağda minstrel olsaydım ya ya da daha iyisi orta dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 eycof 2'de wololooğğ diyen priest var mıydı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 100. sayfanin ilk postunu atmisim. bu bi isaret olabilir! 100 puan hmmmmm güzel gecen bi sinav. ve VICTOOOOOOORY birisi agzima halkekmekle vursun, susamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kes lan sesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ekmek dedin ekmek vurdu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 günlük çok acayip, format attım 4 yıldan sora ilkkez komple temizlik yaptım falan ama findowsu yükleyince internetim vardı, internet modem falan kurmadım hiç lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 şunu birine göstercem buraya koyim bulurum http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24153203 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zL9Yd-OebWU nası huzur veriyo bu parça ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 2 gündür uyumuyıorum -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 cumadan beri resmen 40 gece 40 gün mezuniyet faaliyetleri gibi gidiyor, yoruldum artık. işin kötüsü saat 2-3 gibi yatıp 7-8 gibi manyak gibi uyandığım için birikiyo yorgunluk gittikçe. bu gece son. eve dönüp uyicam yarından sonra deli gibi oh. bi arada çalışmaya başlamam falan lazım çok para harcadım son bi kaç günde. onları geri kazanmam lazım. neyse hayatta önemli bi dönemi kapatıyoruz artık, geçmiş olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 100.sayfada postum olsun istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 100? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 evet 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar