Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Son 3 haftadır kayışdağ kadıkoy arası otobus ile gidemiyorum. Bundan 1 hafta oncesıne kadar ziverbeyde teyzemde falan kaldım uzun süre sadece yol çekmemek için. İnanılmaz tuvaletım gelıyor yolda günlük.

Daha dogrusu oyle hıssedıyorum otobuse bınıyorum 2-3 durak sonra shell var oraya gidiim bari durum vahim diyorum sanki son saniyede yetişmişim gibi giriyorum hiç tık yok valla sanki zor yetişen ben degilim gibi aynen çıkmam gerekiyor.

Bu ara korsan taksiye başvurmak zorunda kaldım özellikle trafik olmayan saatlerde korsanla gidip gelebilirsem sıkıntı çok yaşamam diye düşünüyorum yarın ilk denemeyi yapıcam saat 1-2 gibi burdan çıkıcaz üsküdara gidicez e5 saat 1-2 gibi açık olur mu olmaz mı bılmıyorum fakat olmasını umacagım.

Ah sözlük amma saçmasapan rahatsızlıklar buluyor beni neyse daha büyük dertler görmiyelim ne diim.
Sosyal ağlarda paylaş

Öeh öyle çık demekle çıkılabilen bir olay mı ev bize ait burda. Benim eskiden boyle sorunum yoktu yemek falan yemez kalkar gıyınır cıkardım 1 ay işe falan gidip geldim 2 saat trafikte oldugum oldu hiç önemsemedim ya iphoneda oyun oynuyodum ya müzik dinliyodum ayakta gitsem otobuste umrumda olmazdı.

Şimdi son 2-3 haftadır işte acı ceker sekildeyim taksiyle açık yolda gitsem stres oluyorum yınede durum o. Geçen evin iki bina yanında ki eczanede iş çok uzun sürdü diye bir ilacı almadan çıktım acele sonra tekrar gittim.

Sorun şu ki bunların cogunda ben aslında hiç tuvalet sıkıntısı yaşamıyorum ama hep varmış gibi hissediyorum nedense oturunca aa yokmuş oluyorum sorun orda. Hani olsa dicem doktora git falan olmadıgından delirdim psikologa falan gitmem gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Annemler benle açık açık konuşuyorlar artık. Ekonomik durumumuz aslında o kadar kötü degil fakat hergün 50 lira taksiyi kaldırabilecek kadarda iyi degil elbette bunun yemesi içmesi falan derken hergun 70-80 lira para harcıyosun şunu en azından <50 falan yapsan dediler.

Ben napiim kayışdağda ev almasaydınız o zaman ziverbeyde otururken 20 liradan bile az harcadıgım gunler oluyordu benım dıyemedım tabii. Napayım kardeşim 2 saat trafikte sinirden tuvaletim geliyor bir yerde gidip girip sonra çıkıp taksiye biniyorum mecburen artık hatta direk taksiyle gıdıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...