quixef Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Multisini kimse oynamıyor galiba bunun ya, bir kere girdim, quick match te kimseyi bulamadım, team deathmatch te de 7 dk sonunda bir adam girmişti, ben çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 far cry 3, max payne 3, tomb raider bunlar spleri efsane multileri ölü doğan garibanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Kasmasınlar boşuna cidden :), ne güzel bioshock infinite multi'siz çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 pcde ölü de konsolda oynanıyodur multisi muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ulan shoptodan survival edition aldım, ilk defa paketım kayboldu mıllet oyunu bıtırdı fılan ben hala beklıyorum gelsın dıye pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 kaybolmamıştır o hacılanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Revangelis said: pcde ölü de konsolda oynanıyodur multisi muhtemelen Oyunun multisi total toplamda vasat. Pc-konsolla alakası yok durumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Iyi falan mi dedim? Pcde oynayan yok ama konsolda olabilir dedim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 emir sakin abi değmez sakin ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 oyunda autosave var sadece galiba ? camp'larda mı save ediliyor oyun ? ona göre çıkıcam, şimdi fark ettim save olmadığını lol edit: yuh düzgün save game ikonu koyacaklarına slot'lardan sokmuşlar. oyun baya akıyor ya, uncharted gibi yavaştan alıyorum, relic/treasure/document'ları %100 yapmaya çalışıyorum. ama toplanacak çok şey var gibi. çok hoşuma gitti şu survival teması. tressfx ve tesselation kapalı, geri kalan her şeyi ultra yaptım. 660 ve üstü grafik kartına sahiplere taş çıkarıyorum sanırım 560 ti ile ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 7850 var bende komple her şey açık, yakın plan görüntülerde 20ye yakınsıyor bazen niyeyse, onun dışında 45-60 arası. şimdi tomb'u bitirince mi haritada gizli şeylerin yerleri çıkıyor? öyleyse ilk haritadaki tomb'u ben niye bulamadım sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Hell yea :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ulan once shopto survivor edition siparişimi kaeybetti bekledim, dayanamdım bisikletle 40km gidip collector aldım geldim, bilgisayarın ram patlamış gene oynıyamıyorum mavi ekran yemekten ne lanetli çıktın be lara bu defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ben de dün %100 ile bitirdim hard'da. oyunu çok başarılı buldum. her şeyden önce lara'nın çıtı pıtı teen halinden, survivor haline bürünüşünü çok iyi yansıtmışlar. sonda gördüğümüz 'a survivor is born'u iliklerine kadar hissettiriyor oyun. plot'u öyle aman aman yaratıcı bir plot değildi aslında, fakat lokasyon ve karakter derinliği ile oyun son derece zenginleştirilmiş. kısıtlı da olsa free roam olayı iyi olmuş. aksiyon bildiğimiz uncharted zaten, siper based genel olarak. silahlar yeterli ve sayıca mantıklı ölçüdeydi. özellikle bow'a çok önem verilmiş signature weapon olduğu için, baya eğlendim bow kullanırken. upgrade'ler bol bol bulunsa da bana göre oyunun sonlarına doğru dahi ciddi bir avantaj sağlamıyorsunuz düşmanlarınıza göre. o challenging combat'ı hep sağlamışlar. adanın her köşesini karış karış gezmiş oluyoruz oyunun sonunda. mekanları çok iyi tasarlamışlar, çoğu sefer uncharted'da olduğu gibi durup etrafıma bakındım uzun uzun. grafikler nefis olmuş. tress fx'i oyunun başlarında açık tuttum, ama nvidia'da hala sorun yaşanıyor olduğu için ve ciddi fps kaybı yaşattığı için kapattım. onun dışında tüm ayarlar ultra'da oynadım, seyir zevki son derece yüksek bir oyun. animasyonları çok çok beğendim. en çok uğraşılan konulardan biri animasyonlar olmuş sanırım. keza müzikler ve seslendirme de gayet iyiydi. ben lara'nın bu halini daha çok sevdim ve özümsedim. eski erkek fatma lara'nın da yeri ayrıdır tabi. ama bu kafada gitsin bu oyun, seri devam edecekse de 3. 4. oyunda falan da biraz daha mature bir lara yaparlar. detaylar 10 numara, tee oyunun en başında aldığımız yaradan, oyun boyunca aldığımız küçük sıyrıklara kadar hepsini modellemeye katmış amcamlar. endurance'da son sahnede lara'ya baktığınızda, oyun boyunca aldığınız tüm yaraları aynen görüyorsunuz. e helal olsun ne diyim. multi'sine henüz bakamadım, ama uncharted gibi yapmışlardır diye tahmin ediyorum. ha bu arada oyunu uncharted ile karşılaştırdığımda bariz şu daha iyi diyebileceğim bir şey yok. iki oyun da hemen hemen kafa kafaya. uncharted gibi bir serinin ortaya çıkmasında kesinlikle tomb raider'ın payı büyüktür, ama tomb raider'ın bu versiyonunun da bu kadar başarılı olabilmesinde uncharted'ın payı büyüktür. period. sondaki 'i'm not going home'da bir sevinç narası attım, yeni oyunu nerede geçecek merakla bekliyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 batmadı mı square enix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 sanırım cok fazlaz detay atlayarak gidiyorum, bu tomb'lara falan sonradan dönebiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 evet oyun bitince de devam ediyorsun istersen girip. düşmanlar oluyor mu yine bilmiyorum ama hiç girmedim bitince =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 tomb'larda çok fazla düşman yok ya, hatta hiç yok ? tomb'lara gelirken yol üzerindekileri diyosan onlar kesin yok. ben hiç rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Tomblarda düşman yok, daha çok basit puzzle lar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 tomblarda zaten yoktu. tomblara gelirken belki vardır dedim de yoksa iyiymiş. her seferinde yeniden oynar gibi 500 adam öldürmeye gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Uzun zamandır beklediğim bir oyundu yeni fırsat bulabildim, xbox'da aşırı zevkli oynanışı hoşuma gitti. En son bu kadar Assassin's Creed: Revelation'da eğlenmiştim sanırım. Şimdilik daha başlardayım %30 u falan bitti ama sarıyor, puzzle olayları şimdiye kadar biraz tek düze gibiydi umarım değişir. Ama abartıldığı kadarda şaheser bi oyun olmadığını düşünüyorum, martta oyun çıktığında millet delirmişti muhteşem oyun diye, o kadar degil ama hiçte fena degil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 O kadar muhteşem olsa fiyat olarak bu kadar inmezdi diye düşünüyorum =) Geçen gün bayağı ucuza satıyorlardı. Amazon du sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Darksun said: O kadar muhteşem olsa fiyat olarak bu kadar inmezdi diye düşünüyorum =) Geçen gün bayağı ucuza satıyorlardı. Amazon du sanırım. Mart ayında ilk çıktığında ayılıp bayılanlar olmuştu bu oyuna da o günler geldi aklıma, güzel derli toplu oyun ama bi şaheser degil tabiki. Aslında her çıkan oyunu böyle bi kaç ay beklemek gerekiyor fiyatı düşsün diye. (konsol oyunları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 la iyi de rts değil de bin kere aylarca oynayasın. oynadık bitti işte. fiyata bakarsak dünyanın en iyi oyunu her sene cod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 geçen gün bitirdim de baya sevdim oyunu ya, özellikle oyunlarda yay kullanmayı çok sevdiğim için bayıldım combata bi de bilgisayarımda çok rahat çalıştı nasıl olduysa, o da bi artı özelliği oldu benim için zorluğu arttırdım baştan oynuyorum şu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar