mono Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Cover mekaniginin akiciligina katiliyorum, o kadar rahat ki..diyorum ya, birde mplayer match yerine portal2 gibi co-op puzzle odalari ekleselerdi tadindan yenmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 evet oyle mp guzel olabilirdi, ama ondan da once single player optional tomblari daha genis, daha kapsamli puzzle yapmalilarmis, cok kisa ve kolaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 eeheh evet ben bitirdikten sonra arandim gozden kacirdigim puzzle varmi diye..hani ufak odalarda olmasi hosuma gitti aslinda, ama adet olarak 1.5x yada 2x kati puzzle daha olabilirmis..nasilsa senaryo ile bagimsizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 df said: abi gidilecek tek yer eğilerek girilecek yerse ve kontrol sende ise odun gibi taşa çarpması, basınca bi anda eğilmesi fln çok kötü görünüyor. bu şekilde çok gerçekçi oluyor bence. aksiyon ortasında yapmasın kendi kafasına göre şeyler yeter. guzel diyosun da film izler gibi oyun oynamak istemeyebilir herkes iyi kurgulamislar sahneleri ama yine de daha ozgur olmak isterdim cunku oyun kendi kendini oynadigi icin suresi kisaliyo, ota boka cutscene ve qte koyunca da bi daha oynayasin gelmiyo bitirdikten sonra nerde tomb raider 3 nerde bu dumduz tunnel vision ilerliyosun cogu zaman, eskisi gibi puzzle cozme keyfi yok yine de kotu degil ama eskisi gibi haz vermiyo bitirince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 patch nvidia stabilitesi arttırdı diyorlar görelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 oyunun buyuk kismini bow ile oynadim. story ve aptal qte'leri goz ardi edebilirseniz,oyun akip gidiyor.puzzle'larda cok kolay olmus,pek tatmin etmiyor ama hic yoktan varlar evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 fakir edition oyunumu 1 saat sonra alt f4 le kapayıp sildim, her kuruş deger şu oyuna, CE alıcam http://www.gamestop.ie/Views/Locale/Content/Images/tombraider_ce.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Oyun çok güzel ama keşke aksiyonu daha az tutup, bol bulmaca koyup, o genç hatun ühü ühü piskolojini daha iyi yansıtsalarmış. max payne de daha az adam öldürmüşüzdür heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Bence tam kıvamında ya puzzlelar ilk başta banada tatmin etmiyor gibi gelmişti. Zaten bu tip bir oyun için zor olması gereksizdi şuanda çok güzel yapmışlar 1-2 dakika içinde çözüyorsun işte. yüzde 44ünü bitirdim şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 saçtım paracıkları ve aldım key'imi, şu anda yükleniyor, sabaha yüklenmiş olur. hell yeah. bazıları biraz puzzle'dan şikayetçi bazılaır qte'lerden. ben ikisini de tam kıvamında bulucağımı düşünüyorum oyunun puanlarını gördükçe... belki puzzle biraz daha isteyebilirim sevdiğim için. bakalım görecez sabaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 valla yeterince ballandirdim, gaza getirdim..ama ne diyim ki, soyle sonbaharda 3-5 saatlik DLC cikarsinlar, aninda cuzdani firlatirim ekrana, acimam alirim. edit: Yeni oynayanlar performans nedeniyle shadowu kisiyorsaniz, baya birsey kaciriyorsunuz diyim, hatirlatma olsun. Tesselation yada Tressfx kapayin fps kasiyorsa, ama shadow olayi(tu) ornek1 ornek2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Viktor said: fakir edition oyunumu 1 saat sonra alt f4 le kapayıp sildim, her kuruş deger şu oyuna, CE alıcam http://www.gamestop.ie/Views/Locale/Content/Images/tombraider_ce.jpg oyunda en zayif nokta 'story' zaten oda iyi olasaymis,ortaligi yakıp kavururdu hehe season pass satsinlar hemen basarim parayi,acimam zaten oyunu 60 liraya almistim,utaniyorum suan kendimden (:P) CE,zayif geldi.o figure daha iyi olabilirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Ufak tefek de olsa mantık hataları var yahu? Hayır takıldığımdan değil ama bu devirde bu imkanlarla olmaması lazım :p Mesela daha ilk sahnede saçlar hiç de baş aşağı duran birinin saçı gibi durmuyor. Yapmışlar ama saçın tamamını değil kuyruğunu çalışmışlar, şakaklarındaki saçlar yerçekimine meydan okuyor. Az ilerledim ilerde telsizi bulduğu çantayı ters çevirirken dikkat ederseniz çantayı açmadan ters çeviriyor. Aslında bişe dökülmemesi lazım o şekilde yere :) Sonra hoop açı değişiyor çanta yerde açık duruyor. *Dayak yemeden kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 bugdir jon :) patchle duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 knox said: Viktor said: fakir edition oyunumu 1 saat sonra alt f4 le kapayıp sildim, her kuruş deger şu oyuna, CE alıcam http://www.gamestop.ie/Views/Locale/Content/Images/tombraider_ce.jpg oyunda en zayif nokta 'story' zaten oda iyi olasaymis,ortaligi yakıp kavururdu hehe season pass satsinlar hemen basarim parayi,acimam zaten oyunu 60 liraya almistim,utaniyorum suan kendimden (:P) CE,zayif geldi.o figure daha iyi olabilirmis inceledim figuru, square in play arts kai serisinden ve zerre gelişme kaydedememişler 6 senede, advent children ile çıkan tifa yı almıştım ondaki butun hatalar mevcut iskelette, shitto enixuuu surviva leditionı aldım, figur olmadıgı için 60 euro daha az verdim lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 şimdi bitirdim efsane olmuş. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 multiplayer deneyen oldu mu? sp bittikten sonra bi bakarım ama merak ettim nasıl olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ben SP bitirdikten sonra farkettim multi oldugunu..kisisel fikrim keske Portal2 Co-op gibi olsaymis, ama genel olarak deathmatch ve basit objective based, skill unlocklu 3rd person shooter. Ben sanirim 2-3 mac attiktan sonra ciktim..hani bonus content diye baktim acikcasi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 yukledim ben de, bioshock 2 bitsin damlarim. umutlarim buyuk yorumlari da gordukten sonra. son i am disappoint olmayiz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Olmazsın, baya iyi gerçekten. Bitirdim, çok üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 resmen şu oyun sayesinde esnaf birlik oldu akljsdhgad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 bugün bitirdim bende oyun çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 bitirdim bende baya keyifliydi ama uncharted dan iyi deme gafletinde bulunanlar olmuş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 uncharted'dan her turlu gameplay vs. acisindan bariz daha iyi oyun, yan karakterlerin "acting"i disinda tek bir ustunlugu yok uncharted'in ama sully ve elena'nin kimse eline su dokemiyor onun hakkini vermek lazim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar