Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tomb Raider (2013)

moriQ

Öne çıkan mesajlar

df said:

abi gidilecek tek yer eğilerek girilecek yerse ve kontrol sende ise odun gibi taşa çarpması, basınca bi anda eğilmesi fln çok kötü görünüyor. bu şekilde çok gerçekçi oluyor bence. aksiyon ortasında yapmasın kendi kafasına göre şeyler yeter.

guzel diyosun da film izler gibi oyun oynamak istemeyebilir herkes

iyi kurgulamislar sahneleri ama yine de daha ozgur olmak isterdim

cunku oyun kendi kendini oynadigi icin suresi kisaliyo, ota boka cutscene ve qte koyunca da bi daha oynayasin gelmiyo bitirdikten sonra

nerde tomb raider 3 nerde bu

dumduz tunnel vision ilerliyosun cogu zaman, eskisi gibi puzzle cozme keyfi yok

yine de kotu degil ama eskisi gibi haz vermiyo bitirince
Sosyal ağlarda paylaş

saçtım paracıkları ve aldım key'imi, şu anda yükleniyor, sabaha yüklenmiş olur. hell yeah.

bazıları biraz puzzle'dan şikayetçi bazılaır qte'lerden. ben ikisini de tam kıvamında bulucağımı düşünüyorum oyunun puanlarını gördükçe... belki puzzle biraz daha isteyebilirim sevdiğim için. bakalım görecez sabaha.
Sosyal ağlarda paylaş

valla yeterince ballandirdim, gaza getirdim..ama ne diyim ki, soyle sonbaharda 3-5 saatlik DLC cikarsinlar, aninda cuzdani firlatirim ekrana, acimam alirim.

edit: Yeni oynayanlar performans nedeniyle shadowu kisiyorsaniz, baya birsey kaciriyorsunuz diyim, hatirlatma olsun. Tesselation yada Tressfx kapayin fps kasiyorsa, ama shadow olayi(tu)

ornek1
ornek2
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

fakir edition oyunumu 1 saat sonra alt f4 le kapayıp sildim, her kuruş deger şu oyuna, CE alıcam

http://www.gamestop.ie/Views/Locale/Content/Images/tombraider_ce.jpg

oyunda en zayif nokta 'story' zaten oda iyi olasaymis,ortaligi yakıp kavururdu hehe

season pass satsinlar hemen basarim parayi,acimam zaten oyunu 60 liraya almistim,utaniyorum suan kendimden (:P)

CE,zayif geldi.o figure daha iyi olabilirmis
Sosyal ağlarda paylaş

Ufak tefek de olsa mantık hataları var yahu? Hayır takıldığımdan değil ama bu devirde bu imkanlarla olmaması lazım :p

Mesela daha ilk sahnede saçlar hiç de baş aşağı duran birinin saçı gibi durmuyor. Yapmışlar ama saçın tamamını değil kuyruğunu çalışmışlar, şakaklarındaki saçlar yerçekimine meydan okuyor.

Az ilerledim ilerde telsizi bulduğu çantayı ters çevirirken dikkat ederseniz çantayı açmadan ters çeviriyor. Aslında bişe dökülmemesi lazım o şekilde yere :) Sonra hoop açı değişiyor çanta yerde açık duruyor.

*Dayak yemeden kaçar*
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

Viktor said:

fakir edition oyunumu 1 saat sonra alt f4 le kapayıp sildim, her kuruş deger şu oyuna, CE alıcam

http://www.gamestop.ie/Views/Locale/Content/Images/tombraider_ce.jpg

oyunda en zayif nokta 'story' zaten oda iyi olasaymis,ortaligi yakıp kavururdu hehe

season pass satsinlar hemen basarim parayi,acimam zaten oyunu 60 liraya almistim,utaniyorum suan kendimden (:P)

CE,zayif geldi.o figure daha iyi olabilirmis

inceledim figuru, square in play arts kai serisinden ve zerre gelişme kaydedememişler 6 senede, advent children ile çıkan tifa yı almıştım ondaki butun hatalar mevcut iskelette, shitto enixuuu

surviva leditionı aldım, figur olmadıgı için 60 euro daha az verdim lulz
Sosyal ağlarda paylaş

ben SP bitirdikten sonra farkettim multi oldugunu..kisisel fikrim keske Portal2 Co-op gibi olsaymis, ama genel olarak deathmatch ve basit objective based, skill unlocklu 3rd person shooter. Ben sanirim 2-3 mac attiktan sonra ciktim..hani bonus content diye baktim acikcasi heh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...