suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Dün kaybettik babannemi , hastanede 1 haftadır sürdüğümüz çaba yeterli olmadı.. Ağlamadım hiç ,akmadı gözümden yaş ; içime içime ağladım çünkü... Senelerdir beklediği, 15 gün sonraki nişanıma gelemicekti çünkü tombiş babannem.. Mekanın cennet olsun nur içinde yat..
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 basin sagolsun, allah rahmet eylesin..
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 basin sagolsun :( sana ailene sabir diliyorum.
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Başın sağolsun. Ne denir ki böyle bir durumda.
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 öncelikle başın sağolsun, allah rahmet eylesin. konuyla pek alakalı değil fakat bu şekilde yakının ölümlerine üzülen insanlara imreniyorum. ben bir türlü beceremedim, elbet üzlüyorum fakat hayatın hengâmesine çok çabuk dönüyorum..
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 allah rahmet eylesin. babaanne bir başka olur. ben de benimkini kaybedince eksikliğini uzun zaman hissetmiştim. :'(
Öne çıkan mesajlar