deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Ya işte CHP'ye oy verilmeli tadında yazmaması gerektiğini söylemiştim ben ilk sayfalarda çünkü atın aklına karpuz kabuğu getiriyor en ufak bir ima bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bakın görüyorsunuz chpnin kirli işlerini!!! kimbilir kaç yüzbin dolar verdiler son paragraf için!!!!! birbirbir11111!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Economist'in yorumlari dogrudur, yillar once AKP'yi savunan bir suru article vardi yanilmiyorsam yani CHP ile alakadar olmadiklari belli. Yine de evet AKP'nin sansurcu zihniyeti su siralar epey kontrolden cikmis durumda. Erdogan'in solun maximum alabilecegi oy %30 demesi dogru bir durum ama yine de su secimlerde AKP'nin solundaki partiler biraz daha oy alabilirse ozgurlukler acisindan daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 boş tartışmalar bunlar, alın size türkiyenin gerçeği. "Medya Barut ise geçen seçimde AK Parti’den kendisine buzdolabı yardımı yapıldığını belirterek, “Bu dönem henüz bir yardım alamadık. Oyumu AK Parti’ye vermekte kararsızım” diye konuşuyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 economist ne derse doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Sylian said: Economist'in yorumlari dogrudur, yillar once AKP'yi savunan bir suru article vardi yanilmiyorsam yani CHP ile alakadar olmadiklari belli. ahaha aynen avrupa basını yıllardır akp desteklerdi sorun yoktu. şimdi ters bi yazmışlar bütün şakkirtler "chp'den para mı aldınız" "türkiye eski türkiye degil bizi etkileyemezsiniz" yorumlarına boğmuşlar siteyi zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 dsp 87, 91 ve 95 secimlerine katildi. 87 secimlerinde baraji gecemedi digerlerinde gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mighty_THoR said: boş tartışmalar bunlar, alın size türkiyenin gerçeği. "Medya Barut ise geçen seçimde AK Parti’den kendisine buzdolabı yardımı yapıldığını belirterek, “Bu dönem henüz bir yardım alamadık. Oyumu AK Parti’ye vermekte kararsızım” diye konuşuyor." güzelinden bi led tv vereydiler verirdim oyumu belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 aslında, herkesin bi fiyatı var ya ( ihtiyacına göre ), ben de mesela şu anda ciddi ihtiyacım olan bir paraya oyumu satarım np. Beni köle ediyor çünkü :s bi 500bin tl falan verseler temizinden negzl olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Suark said: ayrıca, KK maşa falan değil. Herif tüm eski chp yi sepetledi en güçlü adamları alt etti. Kurultay konuşmasını dinlediniz mi? Ben en son rauf denktaşı canlı dinlerken ( bi 10 sene önce ) böyle olmuştum. O kurultay konuşmasıydı zaten benim aklımı çelen, bu adama inancımı netleştiren. evde televizyon yok o yüzden takip edemiyorum böyle şeyleri, bir link bulabilecek olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Cuce said: yorumlamalrı güzelde, şuna oy verin demeleri ayıp olmuş. söz konusu AKP olunca gayet normal ve yerinde bence. başka partiler olsa, o zaman ayıp hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Aket-Atum said: Suark said: ayrıca, KK maşa falan değil. Herif tüm eski chp yi sepetledi en güçlü adamları alt etti. Kurultay konuşmasını dinlediniz mi? Ben en son rauf denktaşı canlı dinlerken ( bi 10 sene önce ) böyle olmuştum. O kurultay konuşmasıydı zaten benim aklımı çelen, bu adama inancımı netleştiren. evde televizyon yok o yüzden takip edemiyorum böyle şeyleri, bir link bulabilecek olan var mıdır? hmm ne zamandı, aralık ayı falan olması lazım. 1-1.5 saat sürmüştü yamulmuyorsam. yutupla istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Suark said: aslında, herkesin bi fiyatı var ya ( ihtiyacına göre ), ben de mesela şu anda ciddi ihtiyacım olan bir paraya oyumu satarım np. Beni köle ediyor çünkü :s bi 500bin tl falan verseler temizinden negzl olur :p Şerefli insanların fiyatı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 şerefliler pahalı oluyor ama alınırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ya herkesin fiyatı var, nakit para olmaz da hasta bi yakının için ek organ olur, çoluğunun çocugunun istikbali olur, kendi özgürlüğü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 birisine 50 bin verir anlaşırsın, diğerinin cocunu 10 bin masrafla kaçırır oyle anlaşırsın. stresi bonus olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Raze said: birisine 50 bin verir anlaşırsın, diğerinin cocunu 10 bin masrafla kaçırır oyle anlaşırsın. stresi bonus olur anca böyle olur. ama bu da şantaja girer, oyunu satmıyorsun bir nevi gasp ediyorlar gibi. iki paket makarnaya oyunu verenlere bişey diyemiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Bana bim'in %10unu versinler 12 haziranda akpye oyumu veririm diyen bir arkadaşım vardı önce baya bır kınadım fikirler düşünceler satılmaz satın alınamaz sen kazanıcan bu ulke batıcak falan dedim. Sonra %10u kaç para ettigini gördüm sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ya hayatı ona baglıysa verilir neden olmasın. Göreceli şeyler hocam bunlar Valla aile > ülke her daim benim için. Kendimi umursamam da, başkaları var hayatta önemli olan. o yüzden mastercard çoğu insana geçer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Cuce said: yorumlamalrı güzelde, şuna oy verin demeleri ayıp olmuş. +1 akrabasından muhtarlık seçiminde oy istiyo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 senin benim, suna oy verin dememizden ne farki var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bildiğin haber içerisinde reklam yapmış adamlar. "tarafsız basın istiyozz, ama sabah gazetesii :(((, atvv :(((( amaa hepsi başbakanınn :((" diye ağlayıp buna sevinenleri normal bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Marty said: senin benim, suna oy verin dememizden ne farki var ki? adamın türkiye vatandaşı olmaması farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Yaptıkları hoş değil, hadlerini aşmışlar. Ama güzel bir öneride bulunmuşlar yine de sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Cuce said: Marty said: senin benim, suna oy verin dememizden ne farki var ki? adamın türkiye vatandaşı olmaması farkı var. e tamam da bu adamlarin turkiyedeki hangi parti kazanirsa ne olur diye tahmin yurutmesini ve insanlara da kendilerince hangisinin iyi olacagini tavsiye etmelerini ayip falan yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar