Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the economist'ten türkiye seçimleri değerlendirmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Economist'in yorumlari dogrudur, yillar once AKP'yi savunan bir suru article vardi yanilmiyorsam yani CHP ile alakadar olmadiklari belli.

Yine de evet AKP'nin sansurcu zihniyeti su siralar epey kontrolden cikmis durumda. Erdogan'in solun maximum alabilecegi oy %30 demesi dogru bir durum ama yine de su secimlerde AKP'nin solundaki partiler biraz daha oy alabilirse ozgurlukler acisindan daha iyi olacak.
Mesaj tarihi:
boş tartışmalar bunlar, alın size türkiyenin gerçeği.

"Medya Barut ise geçen seçimde AK Parti’den kendisine buzdolabı yardımı yapıldığını belirterek, “Bu dönem henüz bir yardım alamadık. Oyumu AK Parti’ye vermekte kararsızım” diye konuşuyor."
Mesaj tarihi:
Sylian said:

Economist'in yorumlari dogrudur, yillar once AKP'yi savunan bir suru article vardi yanilmiyorsam yani CHP ile alakadar olmadiklari belli.

ahaha aynen avrupa basını yıllardır akp desteklerdi sorun yoktu.

şimdi ters bi yazmışlar bütün şakkirtler "chp'den para mı aldınız" "türkiye eski türkiye degil bizi etkileyemezsiniz" yorumlarına boğmuşlar siteyi zaaa
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

boş tartışmalar bunlar, alın size türkiyenin gerçeği.

"Medya Barut ise geçen seçimde AK Parti’den kendisine buzdolabı yardımı yapıldığını belirterek, “Bu dönem henüz bir yardım alamadık. Oyumu AK Parti’ye vermekte kararsızım” diye konuşuyor."

güzelinden bi led tv vereydiler verirdim oyumu belki
Mesaj tarihi:
aslında, herkesin bi fiyatı var ya ( ihtiyacına göre ), ben de mesela şu anda ciddi ihtiyacım olan bir paraya oyumu satarım np. Beni köle ediyor çünkü :s bi 500bin tl falan verseler temizinden negzl olur :p
Mesaj tarihi:
Suark said:

ayrıca,
KK maşa falan değil. Herif tüm eski chp yi sepetledi
en güçlü adamları alt etti.
Kurultay konuşmasını dinlediniz mi? Ben en son rauf denktaşı canlı dinlerken ( bi 10 sene önce ) böyle olmuştum. O kurultay konuşmasıydı zaten benim aklımı çelen, bu adama inancımı netleştiren.

evde televizyon yok o yüzden takip edemiyorum böyle şeyleri, bir link bulabilecek olan var mıdır?
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Suark said:

ayrıca,
KK maşa falan değil. Herif tüm eski chp yi sepetledi
en güçlü adamları alt etti.
Kurultay konuşmasını dinlediniz mi? Ben en son rauf denktaşı canlı dinlerken ( bi 10 sene önce ) böyle olmuştum. O kurultay konuşmasıydı zaten benim aklımı çelen, bu adama inancımı netleştiren.

evde televizyon yok o yüzden takip edemiyorum böyle şeyleri, bir link bulabilecek olan var mıdır?

hmm ne zamandı, aralık ayı falan olması lazım. 1-1.5 saat sürmüştü yamulmuyorsam. yutupla istersen
Mesaj tarihi:
Suark said:

aslında, herkesin bi fiyatı var ya ( ihtiyacına göre ), ben de mesela şu anda ciddi ihtiyacım olan bir paraya oyumu satarım np. Beni köle ediyor çünkü :s bi 500bin tl falan verseler temizinden negzl olur :p

Şerefli insanların fiyatı olmaz.
Mesaj tarihi:
Raze said:

birisine 50 bin verir anlaşırsın, diğerinin cocunu 10 bin masrafla kaçırır oyle anlaşırsın. stresi bonus olur

anca böyle olur. ama bu da şantaja girer, oyunu satmıyorsun bir nevi gasp ediyorlar gibi. iki paket makarnaya oyunu verenlere bişey diyemiyorum zaten.
Mesaj tarihi:
Bana bim'in %10unu versinler 12 haziranda akpye oyumu veririm diyen bir arkadaşım vardı önce baya bır kınadım fikirler düşünceler satılmaz satın alınamaz sen kazanıcan bu ulke batıcak falan dedim.

Sonra %10u kaç para ettigini gördüm sustum.
Mesaj tarihi:
ya hayatı ona baglıysa verilir neden olmasın. Göreceli şeyler hocam bunlar
Valla aile > ülke her daim benim için. Kendimi umursamam da, başkaları var hayatta önemli olan.
o yüzden mastercard çoğu insana geçer =)
Mesaj tarihi:
bildiğin haber içerisinde reklam yapmış adamlar.

"tarafsız basın istiyozz, ama sabah gazetesii :(((, atvv :(((( amaa hepsi başbakanınn :((" diye ağlayıp buna sevinenleri normal bulmuyorum.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

Marty said:

senin benim, suna oy verin dememizden ne farki var ki?

adamın türkiye vatandaşı olmaması farkı var.

e tamam da bu adamlarin turkiyedeki hangi parti kazanirsa ne olur diye tahmin yurutmesini ve insanlara da kendilerince hangisinin iyi olacagini tavsiye etmelerini ayip falan yapmaz.
  • Yeni Oluştur...