Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ARM mimarisi olan win8 enterprise kullanıma uygun olmayacak anlaşılan. Domain vs. desteği olmayacak diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Daha 1 sene dolmadı 3 tane lisans alalı, hayatta almam 1-2 sene daha geçmeden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 2014 e kadar xp'de kalıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 hehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Windows 3.1 gibisi gelmedi pekte bereketliydi hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mr_Hand said: ARM mimarisi olan win8 enterprise kullanıma uygun olmayacak anlaşılan. Domain vs. desteği olmayacak diyolar. Windows 8 Server çıkıyor zaten ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 win8 server cikti zaten, indirdim hatta ama benim bahsettigim client tarafi. Windowsun arm destegi getirmesi MSin intelle uzun suredir devam eden mutual iliskisini nasil etkiler merak ediyodum. Ince ayari cekmisler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 "Does this have like a professional version without all this bullshit?" http://www.youtube.com/watch?v=B4VtNLl6Ca4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 lol Su anda bu arayuz sacma gelir de tasinabilir bilgisayar artik tablet sekline burunuyo. MSin bu hareketi dogru yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 şey yapsınlar, dört windows sistemi a) GO: Windows GO (ya da 80 ) sadece bu metro UI'sini destekliycek, tablet ve netbooklarla gelicek, sadece app marketteki applicationlar çalışacak. b) Default: metro UI'si olmayacak, klasik start düğmesi olacak c) Windows Plus! : videoda gördüğümüz sistem olacak d) Windows Pro: metro UI'si olmayacak, onun yerine pro kullanıcılar ve master race için linux console gibi bir console olacak. onu kullanıp istediğimiz gibi program kurup, disk mount edip navigasyon yapabilecez. öyle yaparlarsa alırım da, microsoftun kullanıcıların fikirlerini önemseyeceğini sanmam. apple'ın felsefesini takip etçekler büyük ihtimalle, "ben yaptım oldu!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bone, çok lame tepkiler veriyorsun, arkası boş. dediklerinin ve lamer ötesi sys adminlerin çektiği videoların aksine, windows 8 (+ server), powershell 3.0 ile robust bir yapı kazanıyor IT camiasında. trende yönelik olarak, tanıtımlar hep metro ui üzerine yoğunlaşmış durumda. ama madem "metro ui şöyle böyle, büyük büyük ikonlar, renkler, çiçekler.." diyecek kadar power-user'sın, o zaman gelecek diğer yenilikler hakkında da fikrin olsun da, konuşmanın anlamı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 http://www.theverge.com/2012/3/1/2835346/windows-8-vs-ipad-feature-comparison Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 video basariliydi. Basarili hardware ile sunulursa hayli gideri var. Ipad = buyuk iphone dan otesi olmus, multitasking deki ui gelismeleri keyif verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 tablette baya iyi gider, pcde alisana kadar mirin kirin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 PC'de Linux devam ederim ama bundan bir tablet alabilirim multimedia ve internet için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Registry ile oynayarak klasik başlat tuşuna dönülebiliyormuş. Belki son sürümde seçenek haline getirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 indirdim kullanıyorum. tamamen internet bazlı bir işletim sistemi olmuş. sürekli hesap şifresi sormasına ayar oldum ama. onu kapatmanın bir yolunu bulmam lazım. google hesabıma hotmail adresi açtı bi de o nasıl oldu onu anlamadım sdgsdg. daha oyun falan oynamadım performans denemedim ama web entegrasyonu muhteşem olmuş şu halde bile. daha bunun twitter'ı facebooku şusu busu gelirse süper olur. hele androidle falan synch olursa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 win 8'de xbox oyunları çalışcak falan bıdısı vardı bi, var mı o hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bu arada wow'a giriyorum ama grafikler kaymış biraz. ati ekra sürücüsünü tam olarak çalıştıramıyor uyum sorunları varmış. muhtemelen ondan. fps sıkıntısı yok gibi ama şehirde bazı binalar yamul falan. dx 11 yaptım o da düzeldi. desktop falan herşey aynı win 7'de kullandığım gibi. başlat menüsü değişmiş işte o da fena olmamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ahmedinejad said: bu arada wow'a giriyorum ama grafikler kaymış biraz. ati ekra sürücüsünü tam olarak çalıştıramıyor uyum sorunları varmış. muhtemelen ondan. fps sıkıntısı yok gibi ama şehirde bazı binalar yamul falan. dx 11 yaptım o da düzeldi. desktop falan herşey aynı win 7'de kullandığım gibi. başlat menüsü değişmiş işte o da fena olmamış gibi. ati gecen gun w8 icin grafik surucusu cikardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ahmedinejad said: hele androidle falan synch olursa tadından yenmez. Android ile hayal ettigin gibi sync olayi Ms urunlerinde hic bi zaman olmaz. En azindan Ms hazirlamaz, google hazirlayabilir ancak. Ama ubuntu for android diye bi urun gosterdi canonical. Bi bakman lazim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 yok pc yavaş yavaş değişiyor da, evrim geçiriyorda, güleceği yoktu. Yani PC'yi tablet'lere benzeterek mi değiştiriyorlar. hadi oradan microsoft. lol. microsoft'tan zaten win7 sonrası elle tutulur bişi çıkarması beklenemezdi, buraya yazıyorum, bu metro ui'yi bırakın kodcusu oyuncusu, normal userlar bile beğenmicek, windows vista dramasını tekrardan göreceğiz. mısırları hazırlım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Hoş olmuş ama iPad'i tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 yok abi, anlaşıldı. son kullanıcı doğru donanımla kullanmadan anlamıycak win8'i. :P Oyun PC'si kullanan ve freelance çalışan 3D modelleme işi vs. yapan insanlar dışında masaüstü anlamsızlaşıyo iyice. Notebooklar iyice inceliyor, tabletler netbook yerini dolduruyor. TV'ler de artık bilgisayar oldu... Bunların hepsine bakmak lazım. Bi de windows phone olayı var ki çalışma ortamında tablet - notebook - telefon tamamen aynı işi görecek bu gidişle. Sadece bulunduğun ortama göre yanına aldığın icat değişiyor. Diğer taraftan Win 8 server da enteresan. MS'in GUI hastalığı bi sunucuyu ilk kez tamamen ele geçirmiş gibi duruyor. CLI ve script kullanmadan çok detaylı yönetimleri yapabiliyorsun. Bu da Visual Studio'yu çocuk oyuncağı gibi drag&drop ile kullanarak program yazdığını sanan tiplemelere paralel profilde sistem adminleri türeyecek demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Kodlamayı, modellemeyi filan geç, en basitinden okulda ödev hazırlayan iktisat öğrencisi tablet ile LaTeX kullansın da görelim. Masaüstü ölmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar