Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

şey yapsınlar,
dört windows sistemi
a) GO: Windows GO (ya da 80 ) sadece bu metro UI'sini destekliycek, tablet ve netbooklarla gelicek, sadece app marketteki applicationlar çalışacak.

b) Default: metro UI'si olmayacak, klasik start düğmesi olacak

c) Windows Plus! : videoda gördüğümüz sistem olacak

d) Windows Pro: metro UI'si olmayacak, onun yerine pro kullanıcılar ve master race için linux console gibi bir console olacak. onu kullanıp istediğimiz gibi program kurup, disk mount edip navigasyon yapabilecez.

öyle yaparlarsa alırım da, microsoftun kullanıcıların fikirlerini önemseyeceğini sanmam.
apple'ın felsefesini takip etçekler büyük ihtimalle,
"ben yaptım oldu!"
Sosyal ağlarda paylaş

bone, çok lame tepkiler veriyorsun, arkası boş.

dediklerinin ve lamer ötesi sys adminlerin çektiği videoların aksine, windows 8 (+ server), powershell 3.0 ile robust bir yapı kazanıyor IT camiasında.

trende yönelik olarak, tanıtımlar hep metro ui üzerine yoğunlaşmış durumda. ama madem "metro ui şöyle böyle, büyük büyük ikonlar, renkler, çiçekler.." diyecek kadar power-user'sın, o zaman gelecek diğer yenilikler hakkında da fikrin olsun da, konuşmanın anlamı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

indirdim kullanıyorum. tamamen internet bazlı bir işletim sistemi olmuş. sürekli hesap şifresi sormasına ayar oldum ama. onu kapatmanın bir yolunu bulmam lazım. google hesabıma hotmail adresi açtı bi de o nasıl oldu onu anlamadım sdgsdg.

daha oyun falan oynamadım performans denemedim ama web entegrasyonu muhteşem olmuş şu halde bile. daha bunun twitter'ı facebooku şusu busu gelirse süper olur.

hele androidle falan synch olursa tadından yenmez.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada wow'a giriyorum ama grafikler kaymış biraz. ati ekra sürücüsünü tam olarak çalıştıramıyor uyum sorunları varmış. muhtemelen ondan. fps sıkıntısı yok gibi ama şehirde bazı binalar yamul falan.

dx 11 yaptım o da düzeldi.

desktop falan herşey aynı win 7'de kullandığım gibi. başlat menüsü değişmiş işte o da fena olmamış gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

bu arada wow'a giriyorum ama grafikler kaymış biraz. ati ekra sürücüsünü tam olarak çalıştıramıyor uyum sorunları varmış. muhtemelen ondan. fps sıkıntısı yok gibi ama şehirde bazı binalar yamul falan.

dx 11 yaptım o da düzeldi.

desktop falan herşey aynı win 7'de kullandığım gibi. başlat menüsü değişmiş işte o da fena olmamış gibi.

ati gecen gun w8 icin grafik surucusu cikardi
Sosyal ağlarda paylaş

yok pc yavaş yavaş değişiyor da, evrim geçiriyorda, güleceği yoktu. Yani PC'yi tablet'lere benzeterek mi değiştiriyorlar. hadi oradan microsoft.

lol. microsoft'tan zaten win7 sonrası elle tutulur bişi çıkarması beklenemezdi, buraya yazıyorum, bu metro ui'yi bırakın kodcusu oyuncusu, normal userlar bile beğenmicek, windows vista dramasını tekrardan göreceğiz. mısırları hazırlım ben
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi, anlaşıldı. son kullanıcı doğru donanımla kullanmadan anlamıycak win8'i. :P

Oyun PC'si kullanan ve freelance çalışan 3D modelleme işi vs. yapan insanlar dışında masaüstü anlamsızlaşıyo iyice. Notebooklar iyice inceliyor, tabletler netbook yerini dolduruyor. TV'ler de artık bilgisayar oldu...

Bunların hepsine bakmak lazım. Bi de windows phone olayı var ki çalışma ortamında tablet - notebook - telefon tamamen aynı işi görecek bu gidişle. Sadece bulunduğun ortama göre yanına aldığın icat değişiyor.

Diğer taraftan Win 8 server da enteresan. MS'in GUI hastalığı bi sunucuyu ilk kez tamamen ele geçirmiş gibi duruyor. CLI ve script kullanmadan çok detaylı yönetimleri yapabiliyorsun. Bu da Visual Studio'yu çocuk oyuncağı gibi drag&drop ile kullanarak program yazdığını sanan tiplemelere paralel profilde sistem adminleri türeyecek demek :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...