SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bu güncellemeyi nasıl alıcaz mail flnmı gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mortis said: metro gidiyorsa windows 8 e koşabilirim aslında ya hmm metro bir yere gitmiyor, şunu yazayım da ona göre düşünürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Istersen hic gormeyip normal Windows 7 gibi kullanabiliyorsun. Metro applari kullanmadigin bir bonus olarak kaliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 işte boot ederken seçenek gelicek metro arayüzü yükleme diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Font rendering de adam olsa aslinda guzel Windows 8. Daha bir oturmus, entegre duruyor sanki. Kisayollar, touchpad kullanimi filan rahat cok daha once olmadigi kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 evet o gelecek ama bir dosya aramak veya masaüstü/taskbar'da ikonu olmayan bir programı açmak için gene start screen kullanılacak mecburen. dünden beri okuyorum, hep "metroyu eninde sonunda sevdirecez" tarzı konuşmalar var. start düğmesi gelirse sadece kozmetik olacak, şu anda bastığımızla aynı yere basacağız start screen açmak için. ha gerge'nin dediği gibi ilave para verip start menüsü satın almakla metrodan kurtulunabilir belki ama onun haricinde hiç kullanmadan bilgisayar kör-topal. explorer'dan açıp klasörler arasında kaybolmak lazım. 6 ay kullandıktan sonra diyebilirim ki gördüğüm en kötü windows dönemi için. 3.1'den bu yana win2000 ve nt'ler hariç hepsini kullandım. 2013'te dos gibi kullanıyorum sistemi: win tuşu + programın adını yazıyorum. sonra artık setting midir nedir ara bul. neyse ki klavye oyun klavyesi de dosyaları tek tuşla aratıyorum. o da folder bulmuyor. app'ler facia zaten, 1080p ekranda iki app max herp derp 2013 teknolojisi muazzam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 metro arayüzü dünyanın en saçma şeyi desktop için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Bende zaten metro ara yüzü ile açılmıyor son formattan beri start8 içinde birşey mi işaretledim acaba. PC direk desktop olarak açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ssd'de 5gb yer kalmış, 24gb windows klasörü, bütün disk toplam 58gb zaten. "you need 36gb free space on your system drive to refresh win8." http://3.bp.blogspot.com/-_jg8kgj8xwA/TgXjoBoO8tI/AAAAAAAAAHE/tNP3kdLT_K8/s1600/400x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 neyse sonunda reset kullandım refresh yerine, boşuna yırtınmışım iso'yu diske yazmak için. hiç disk filan istemedi, paşa paşa gayet hızlı kurdu. tertemiz oldu. en azından şu format olaylarından kurtarmışlar sonunda, haklarını veriyorum o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 cidden çıldırmak işten değil. son 6 ay içinde kaydettiğim ne kadar resimdi, dosyaydı, klasördü varsa hiçbirine erişemiyorum. change ownership'le bütün hard diski, yetmedi klasörleri yeni hesabımın üstüne aldım, hala altındaki dosya ve klasörler görmüyor. çıldırıcam şimdi, bütün günümü bu abuk sabuk işe harcadım ve hala yeni saçmalıklar çıkıyor. lanet olsun sizin güvenlik önlemlerinize ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 W8 pişmanlıktır diyoruz hala kuruyorsunuz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 neyse hallettim. win8 pişmanlık olmasına pişmanlık da, win7 ölecek er-geç. win8'i epıl gibi yıllık terfilerle yenilemeye devam edeceklerini söylediler. mecbur kullanacağız, rakibi yok herşeyi text command kastırmadan çalıştırabilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 samaella said: metro arayüzü dünyanın en saçma şeyi desktop için abi outlook falanda metroya geçmiş yemin ediyorum hayatımda kullandığım en saçma en aptal şey hele ayarlara girip birşey yapmaya calısmak tam işkence kolay falan değil yani uzaktan 2 kutu var kolay gözukuyor fakat bildiğin işkence özellikle ayarlar microsoft bu gerizekalılık ile nasıl batmıyor anlamıyorum zaten aslında windows ve wp 8 ilk duyrulduğunda sevinmiştim güzel olucak diye de sıçmayı becermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Apple bile iOS ve OSX'i birbirinden ayrı geliştirirken, Win8'de mobile phone kontrollerini dayatıyor olmaları cidden ilginç bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 DareJedi said: Bende zaten metro ara yüzü ile açılmıyor son formattan beri start8 içinde birşey mi işaretledim acaba. PC direk desktop olarak açılıyor.Evet "Automatically go to desktop when I sign in" deyince oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Arada bir random olarak(haftada 3-4 kez) herhangi bir seyle ugrasirken, windows servislerinden biri aniden asiri kaynak tuketmeye basliyor ,10-15 dakika boyunca, hicbir islem yapamiyorum. Task managerdan bakinca 20-30mb/s disk yazma hizi,cpu da % 10 larda gozukuyor, tek bir windows servisi processi icin. Otomatik guncelleme kapali, windowsun virus programi inaktif durumda, yedekleme de kapali.Ne is anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bu adamlar harbiden salak http://www.scroll.com.tr/112431/windows-8-baslangic-butonu-gozuktu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 trollemiş adamalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 tüm mesajları okuma imkanım olmadı, belki bahsi geçmiştir, o yüzden kusura bakmayın. win8'e yükseltme yapmıştım birkaç ay önce internet üzerinden ve 32bit olarak kurulum yapılmıştı. şuan ben windowsumu 64bite taşımak istiyorum zira 4gb olan rami 3gb olarak kullanıyor diye öğrenmiştim ve uzun zamandır işlemi üşengeçlikten erteliyordum. win8in setup'ı usbde var fakat denediğimde orda başlangıçta görmüyor. nasıl yapabilirim bu işlemi ? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Format atip sifirdan yuklemen gerekli 64bit Windows DVD'si ya da USB'yi yaratip. Ayni anahtari kullanirsin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 sıfır kurulum yaptıktan sonra Windows Activationda sorun yaşayanlar şu linkdeki ilk mesajda yazılı olanı yapsın. Bende aktivasyon yaparken ; keyiniz upgrade keyi oldugu için sıfır kurulumdan sonra kullanılamaz bıdı bıdı hatası veriyordu.Updateleri de yaptırmıyordu.Şuan düzeldi: http://www.pchelpforum.com/xf/threads/windows-8-clean-install-with-upgrade-license-0xc004f061.141873/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bu ikonları sürükle bırak yaparken çıkan kocaman saydam kare şeysini yoketmenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ben bu keyi bir kere kullanabildim sadece. şimdilerde kullanmaya çalıştığım zaman zaten keyi bilgisayarın biri kullanıyor diyor öyle birşey olmamasına rağmen. harcadığım en gereksiz 30 liraydı. Taa zamanında burda da konusu geçen 1dolara win7 keyi satan uzak doğulu bir abinin konusu vardı. O adamdan 2 tane key almıştım o zaman bu zamandır milyon kere format atıp tekrardan kurdum hala sorunsuz kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://kotaku.com/20-year-old-designs-a-better-windows-than-microsoft-1482249033 >Microsoft would never use that UI. It simply makes too much sense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar