Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 mono said: Sunu kullaniyorum BAYA iyi geldi start menu birseye benzedi hehe. Pin Anything view in windows store'a tıklayınca bir şey olmuyor. storeda da bulamıyorum? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 store da rahatça bulunuyor ya. sadece türkçe uygulamaları bulmayı kapattıysan eğer storeda direk ismini yazınca çıkıyor uygulamanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 hiçbir şey yapmadım ki store'a. aramaya da inandım ama çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 storedayken win+I yapıp sağdan preferences seçip türkçe dilde bilmemne bulmayı kolaylaştır falan yazıyo onu kapatıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 hah ya o menüyü bulamamıştım. teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 sen de indirince uygulamanın nasıl çalıştıgını söylersen güzel olur dsfsdfs oyunların simgelerini start ekranına koymak istiyorum. desktop tabından koyuyorum path kısmına da exe yi yazıyorum ama tıklayınca açılmıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 abi windows 8 üçyüz lira olmuş :S artık indirmeye felanda izin vermio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Aylardir boyle olacagi belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 aaaaaaa lan unuttum ben bunu, upgrade alicaktim yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Windows 8 Pro yükseltmesi 539 TL Tahmini Satış Fiyatı lol korktum bunu görünce kendi cd-keyimi denedim bida çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 almam ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 29 TL'ye aldık zamanında tıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 10 tane falan alsaymışım keşke zamanında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 500 ne ya. alıcaktım üşendim löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 No comment beter olun derim sadece zamanında almayanlara :P Edit: Bu arada 28/02/2013 tarihine kadar geçerli halen elimde promosyon kodu var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Ben de bütün arkadaşlara söylediydim, "nelcak yea alırız bi ara" ile "patlar olm o" arasındaki skalada cümleler kuruyorlardı. Şimdi derin bir sessizlik hakim. İyi ki almışım vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Açıkcası 8'e ısınamadım bir türlü ama ileride zaten laptopu yenilediğimde üzerinde yüklü gelir o yüzden sorun değil. Evdeki PCde de 8 olmayıversin gül gibin 7 neyime yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 abi zamanında fazladan alan yok mu satsın sfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bende yükseltme kodu var. 30 liraya verim isteyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 DareJedi said: No comment beter olun derim sadece zamanında almayanlara :P Edit: Bu arada 28/02/2013 tarihine kadar geçerli halen elimde promosyon kodu var... O kodlar yalan oldu ya bendede var ama ise yaramio ya ulkenizde downlod imkani yoktur dio yada 500 tl uzerinden bi indrim olur belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ya bi benim sorunumu çözün gidicem donanım yazılımdan hadd. oraya odaklanın bunlara değil ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 denemek için win 8 aldırcaksınız şimdi dsgsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 reampage said: DareJedi said: No comment beter olun derim sadece zamanında almayanlara :P Edit: Bu arada 28/02/2013 tarihine kadar geçerli halen elimde promosyon kodu var... O kodlar yalan oldu ya bendede var ama ise yaramio ya ulkenizde downlod imkani yoktur dio yada 500 tl uzerinden bi indrim olur belki :) Ben henüz denemedim Microsoft ay başından beri taciz ediyor kodları gönderip bu tarihe kadar halen alabilirsin diye o maili örnek gösterip ben yine alırım kavga ederim tüketici haklarına giderim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Meov said: ya bi benim sorunumu çözün gidicem donanım yazılımdan hadd. oraya odaklanın bunlara değil ahah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar