Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sen de indirince uygulamanın nasıl çalıştıgını söylersen güzel olur dsfsdfs
oyunların simgelerini start ekranına koymak istiyorum. desktop tabından koyuyorum path kısmına da exe yi yazıyorum ama tıklayınca açılmıyor oyun.
Mesaj tarihi:
Ben de bütün arkadaşlara söylediydim, "nelcak yea alırız bi ara" ile "patlar olm o" arasındaki skalada cümleler kuruyorlardı.

Şimdi derin bir sessizlik hakim. İyi ki almışım vaktinde.
Mesaj tarihi:
Açıkcası 8'e ısınamadım bir türlü ama ileride zaten laptopu yenilediğimde üzerinde yüklü gelir o yüzden sorun değil. Evdeki PCde de 8 olmayıversin gül gibin 7 neyime yetmiyor.
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

No comment beter olun derim sadece zamanında almayanlara :P

Edit: Bu arada 28/02/2013 tarihine kadar geçerli halen elimde promosyon kodu var...

O kodlar yalan oldu ya bendede var ama ise yaramio ya ulkenizde downlod imkani yoktur dio yada 500 tl uzerinden bi indrim olur belki :)
Mesaj tarihi:
reampage said:

DareJedi said:

No comment beter olun derim sadece zamanında almayanlara :P

Edit: Bu arada 28/02/2013 tarihine kadar geçerli halen elimde promosyon kodu var...

O kodlar yalan oldu ya bendede var ama ise yaramio ya ulkenizde downlod imkani yoktur dio yada 500 tl uzerinden bi indrim olur belki :)

Ben henüz denemedim Microsoft ay başından beri taciz ediyor kodları gönderip bu tarihe kadar halen alabilirsin diye o maili örnek gösterip ben yine alırım kavga ederim tüketici haklarına giderim :D
  • Yeni Oluştur...