Churel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Şu olayı başka bir yolla nasıl yaparım ya. Bende gpedit olmadığı için yapamıyorum. Sık kullanılanlar listesini temizlemek, kaldırmak veya kayıt tutmasın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Absolut said: Peki driver konusunda falan sıkıntı var mı W8de? Ayrıca internete bağlı bir bilgisayar ise win update e girip otu poku güncelle diyorsun ve bak bu eski bu bizde yok git sitesinden güncelle diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 işten eve geldim. annem benim pc'yi düzgün kapamamış. boot ederiken windows'u onarmak ister misiniz diye bir seçenek çıktı. bende mal gibi onar dedim. işte sonra windows 8'in boot ekranı geldi sonra windows refresh'leniyor diye yazı çıktı %100 olunca windows tekrar açıldığında her şeyin sıfırlanmış olduğunu gördüm :(. belgeler duruyor ama program files'ın tümü gitmiş :(. şimdi her bişeyi tekrar kuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 selamlar, daha önce kimse yazdı mı bilmiyorum ama win8 yüklediğimden beri bilgisayar açılışlarım aşırı (çoğu insanın aksine) yavaşladı. 2-3 dakika kadar bekliyorum. Güç seçeneklerinde ayarları kurcaladım bir sonuç alamadım. Ancak en son bir şey farkettim. Bu durum internet bağlantısı yüzüden oluyor sanki. Nasıl derseniz bilgisayar normal çalışıyor halde iken modemi resetlemek için modemi kapattığım anda bilgisayarım kendinden geçiyor. Hiç bir işlem yapamıyorum. Donuyor makina sanki ve bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyorum. Bir kere azmedip bekledim 15 dakika sonunda bilgisayar kendine geldi, yani sanki makine donmamış ama aşırı yavaşlamış gibi. Bu durumu bilgisayar açılışında da denedim, yani interneti kapatıp bilgisayarı açtım ve bilgisayar normal açıldı. Buna ne sebep oluyor fikri olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 modemi usb'den bağlıyor isen ethernet üzerinden dene eğer wifi ise kablo ile bağla, sonra bu reset işlemleri tekrar bak aynı sorun veriyor mu? eğer veriyor ise belki bir virüs girmiş olabilir dışarıya veri gönderir iken sen neti kapadığında kasma bu yüzden olabilir. bunun gibi sorun bende eski win xp'de de olmuştu. sadece administrator'a bulaşan bir virüs vardı neti kapatınca makine kasıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hmm..virüs olabilir belki de, ben virüs programı kurmadım gerek yok win8'de diye. başka bişey yükleyerek taratmam gerekir mi çünkü hiç virüs var diye bir uyarı almadım. bu arada interneti ethernetten bağlayarak kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Windows 7'den guncelleme yaptiysan temiz yukleme yap, buyuk ihtimalle gecer. Tekrar guncelleme programini calistirip nothing demen lazim neyi tutayim diye sordugunda. Dosyalarini yedekliyor kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ztn o şekilde yüklemiştim ama tekrar deniyim olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Dün Raid 0 ile bağlı SSD lerimden birisi ölünce yeniden kurmak zorunda kaldım Win 8 i. 29 TL ye aldığımız pro key aktivasyonda sıkıntı yarattı. Online Destek hattının ses kalitesindeki rezalet nedeniyle internette aynı sorunu yaşayanların postlarını okudum. Sonunda aşağıdaki çözüm işime yaradı. Burada dursun ola ki sıkıntı yaşayan olursa diye, 1. Run the registry editor (regedit) 2. Find the following key: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionSetupOOBE 3. Change the value for 'MediaBootInstall' from 1 to 0 4. Open an elevated command prompt (run as admin) 5. Run the following command: slmgr -rearm 6. Reboot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 W7den W8e upgrade olurken temizW8 kurmak mı daha mantıklı yoksa adamlar yapmış abi W7yi upgrade et diyorsun cillop gibi hallediyor bir fark yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Absolut said: W7den W8e upgrade olurken temizW8 kurmak mı daha mantıklı yoksa adamlar yapmış abi W7yi upgrade et diyorsun cillop gibi hallediyor bir fark yok mu? Temiz kurulum daha iyi. Burda upgrade ile sıkıntı yaşayanlar oldu. Temiz kur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ben halen anlamadım sıfır bilgisayara nası kurulacak win8 bu 75tl ye satılanlar sadece update mı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 http://windows.microsoft.com/en-US/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_DIS_ShopHP_FPP_Light Burdakini alsam mesela evdeki PCye formatı çakıp direk yukleyebiliyormuyum yoksa sadece upgrade mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Sadece update ama duz yuklemenin de yollari var. Unceleri uzun uzun anlatmistim konuda, ezberimde degil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 EEE o zaman ileri bir tarihte formatlayıp temizden kurman gerekse kuraman bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 olur mu abi, kuruluyor. hatta kurulum seçeneklerinde var her şeyi silip kur deyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Temizden kurmanin yollari var dedim ya abi. Aramaya bak biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 29TL lik olanda 39$ olanda upgrade için ama siz dosyayı indirdikten sonra kurulum yaparken size soruyor orada farklı ortama aktar diyerek iso oluşturabiliyorsunuz sonrasında normal süreç DVD sürücü ile format atıp kuruyorsunuz. Yeni ya da değişen birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 baktım da sonradan hata veriyormuş böyle bu key sadece update içindir falan diye onu geçmenin yolu var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Hiç öyle bir hata vermiyor o hataları alanlar nasıl becerekli ben anlamadım. Halen sürekli win 8 kuruyorum 50den fazla PC/Laptop geçti elimden hepsinde de aynı işlem ile cillop gibi kurulum yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 tamam siteden 75e alayım o zaman hatırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ya bunu kurduğumdan beri ssd write miktarı katlanarak arttı resmen, son bir aydaki ssd write miktarı win7 ile dört aydakinden fazla tuttu neredeyse. neden ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 başlat menüsü update ile geldi seçenek olarak diyolar, dorumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 win8 den win7 ye gecis varmi la sevmedim bu naneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Formatladim Win 8i, hersey super, hele start8 alinca daha super oldu ama bazi oyunlarda alt tab yapinca oyunlar gocuyor, sinir etti, formatladim win7 kurdum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar