DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Internet ethernet ile mi bağlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Oldu, aktive etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Bu tarayici donma olaylari intel chipsetlerde oluyo sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 zaman geçtikçe daha da takılmaya başladı browserlar. ssd performans düşüklüğü ve 5 katına hatta daha fazlasına çıkmış startup time da cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Shutdown faslını komut yazıp kısayol ile mi yapıyorsun? Hybrid shutdown ile öyle bir sorun yaşanmıyor ama anam babam usulü eski shutdown deyince kapanması da açılmasıda sürüyor epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 in gerge i trust :P aldim, cekiyorum an icin hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 barbu said: zaman geçtikçe daha da takılmaya başladı browserlar. ssd performans düşüklüğü ve 5 katına hatta daha fazlasına çıkmış startup time da cabası Noluyor abi nasıl kullanıyorsunuz aleti, uyumsuzluk falan mı var ki bir şeylerde acaba? Bios sonrası 6-7 saniye süren boot sürem Win8 ile maksimum 2 saniyeye indi, 3 aydır falan da öyle, zamanla yavaşlamadı yani. Vertex 3 üzerinde Enterprise N kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Ya denemedigim sey kalmadı. Benim de vermez 3 2sn de skype steam vs atılırken suan 10sn nerdeyse win 8 e geçtiğimden beri. Browser takılma olayı da yeni cikti. İlk win 8 kurduğumda yoktu. As ssd ile bir Test sonuclarını koyar misin? 120gb vertex 3 benimki de. Bir karşılaştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 İşteyim şu anda, 8 gibi atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 oha bu ne! super an icin. ne kadar hizli. basit tam isteklerimi kapsiyor ahah. derinlemesine girmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Iyi guzel hizli kullanisli da bir turlu grafik kartlarimi tanitamadim delircem.. gormuyor bile ilginc bir sekilde coprocessor gibi seylerde de hata var surucu bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Grafik karti ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Nvidia 280gtx sli Bir sekilde test build olarak acip install ediyorum ama kartlar yok oluyor ortadan. Acaba windows 7 nvidia driverlarimi yuklemem gerekiyor. Laptop alienware m17x alet bu arada. Her sey super tek sikintim su lanet grafik kartlarini tanitamamak. Win7 icinden clean install yaptim sonra resetledim simdide win8 icinden sifirliyorum herseyi tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 win 8'i kurduktan sonra bilgisayarım boşta iken belirli bir süre sonra kendini kapatıyor ama normal kullanımda sorun yok. uyku modunu falan da kapattım, neden böyle bir şey yapar ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Win7 driver yukledim su anda ve gorundu kartlar oh be. Birinci sorun gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 sistem ilk gündeki hızında çalışıyormu sizde ? Bende bir kararsızlık başladı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Gayet sıkıntısız çalışıyor bende hatta ram kullanımı 710-800mb a indi. Neden düşüş gösterdi bende anlamadım aksine metro uiye özel uygulamalar vs yükledim. Edit: Pcnin kapandığını söyleyen arkadaş gelişmiş güç seçeneklerine baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 win 8 e yuklenmesi sart olan eklentiler nelerdir. ornegin directx9 cektim yukledim bazi oyunlar calismadi ama sonrasinda calisti. steam yukledim , c++ bilmemnesini yukledim varmidir boyle bir liste, yani win 7 deki herseyi calistirmak icin gerekli olan eklentiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Kanımca yok öyle bir liste çünkü ben ne yüklemek istesem şayet açmıyor ise windows kendisi şu eklenti eksik diye uyarı veriyor seni yönlendiriyor. Steam zaten gerekli dosyaları kendisi check ediyor otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 efendiler; 10.1 inch netbook'a windows 8 kurdum fakat ekran çözünürlüğü nedeniyle uygulamaları -mesajlaşma, müzik, market- kullanamıyorum. bununla ilgili güncelleme var mıdır? aynı sorunu yaşayan patidaşlar var mıdır? saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Sorun değil bu, düzeltmen de mümkün değil. Çözünürlük limiti var o yeni tarz programların. 1024x768 gerekiyor en az, senin 1024x600 sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 GERGE said: Sorun değil bu, düzeltmen de mümkün değil. Çözünürlük limiti var o yeni tarz programların. 1024x768 gerekiyor en az, senin 1024x600 sanırım? aynen, yani netbook'ta windows 8 uygulamalarını kullanmak mümkün değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skpeer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bu windows 8 bildiğim kadarı ile tabletlere göre üretildi pc lerde falan pek iş görmüyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 erucalavera said: win 8'i kurduktan sonra bilgisayarım boşta iken belirli bir süre sonra kendini kapatıyor ama normal kullanımda sorun yok. uyku modunu falan da kapattım, neden böyle bir şey yapar ki ? beyler bi el atın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Browser takılma sorunu dışında hiç sorun yok. Açılma hızı fln çok iyi. Browser işi de flash içeren sitelerde oluyor. Ayrıca intel chipsetlerde yaşanıyormuş sanırım sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar