Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

zaman geçtikçe daha da takılmaya başladı browserlar. ssd performans düşüklüğü ve 5 katına hatta daha fazlasına çıkmış startup time da cabası

Noluyor abi nasıl kullanıyorsunuz aleti, uyumsuzluk falan mı var ki bir şeylerde acaba? Bios sonrası 6-7 saniye süren boot sürem Win8 ile maksimum 2 saniyeye indi, 3 aydır falan da öyle, zamanla yavaşlamadı yani. Vertex 3 üzerinde Enterprise N kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya denemedigim sey kalmadı. Benim de vermez 3 2sn de skype steam vs atılırken suan 10sn nerdeyse win 8 e geçtiğimden beri. Browser takılma olayı da yeni cikti. İlk win 8 kurduğumda yoktu.

As ssd ile bir Test sonuclarını koyar misin? 120gb vertex 3 benimki de. Bir karşılaştırayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Nvidia 280gtx sli

Bir sekilde test build olarak acip install ediyorum ama kartlar yok oluyor ortadan. Acaba windows 7 nvidia driverlarimi yuklemem gerekiyor. Laptop alienware m17x alet bu arada. Her sey super tek sikintim su lanet grafik kartlarini tanitamamak.

Win7 icinden clean install yaptim sonra resetledim simdide win8 icinden sifirliyorum herseyi tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...