Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaman geçtikçe daha da takılmaya başladı browserlar. ssd performans düşüklüğü ve 5 katına hatta daha fazlasına çıkmış startup time da cabası
Mesaj tarihi:
Shutdown faslını komut yazıp kısayol ile mi yapıyorsun? Hybrid shutdown ile öyle bir sorun yaşanmıyor ama anam babam usulü eski shutdown deyince kapanması da açılmasıda sürüyor epey.
Mesaj tarihi:
barbu said:

zaman geçtikçe daha da takılmaya başladı browserlar. ssd performans düşüklüğü ve 5 katına hatta daha fazlasına çıkmış startup time da cabası

Noluyor abi nasıl kullanıyorsunuz aleti, uyumsuzluk falan mı var ki bir şeylerde acaba? Bios sonrası 6-7 saniye süren boot sürem Win8 ile maksimum 2 saniyeye indi, 3 aydır falan da öyle, zamanla yavaşlamadı yani. Vertex 3 üzerinde Enterprise N kullanıyorum.
Mesaj tarihi:
Ya denemedigim sey kalmadı. Benim de vermez 3 2sn de skype steam vs atılırken suan 10sn nerdeyse win 8 e geçtiğimden beri. Browser takılma olayı da yeni cikti. İlk win 8 kurduğumda yoktu.

As ssd ile bir Test sonuclarını koyar misin? 120gb vertex 3 benimki de. Bir karşılaştırayım.
Mesaj tarihi:
Iyi guzel hizli kullanisli da bir turlu grafik kartlarimi tanitamadim delircem.. gormuyor bile ilginc bir sekilde coprocessor gibi seylerde de hata var surucu bulamiyorum.
Mesaj tarihi:
Nvidia 280gtx sli

Bir sekilde test build olarak acip install ediyorum ama kartlar yok oluyor ortadan. Acaba windows 7 nvidia driverlarimi yuklemem gerekiyor. Laptop alienware m17x alet bu arada. Her sey super tek sikintim su lanet grafik kartlarini tanitamamak.

Win7 icinden clean install yaptim sonra resetledim simdide win8 icinden sifirliyorum herseyi tekrar.
Mesaj tarihi:
Gayet sıkıntısız çalışıyor bende hatta ram kullanımı 710-800mb a indi. Neden düşüş gösterdi bende anlamadım aksine metro uiye özel uygulamalar vs yükledim.

Edit: Pcnin kapandığını söyleyen arkadaş gelişmiş güç seçeneklerine baktın mı?
Mesaj tarihi:
win 8 e yuklenmesi sart olan eklentiler nelerdir. ornegin directx9 cektim yukledim bazi oyunlar calismadi ama sonrasinda calisti. steam yukledim , c++ bilmemnesini yukledim varmidir boyle bir liste, yani win 7 deki herseyi calistirmak icin gerekli olan eklentiler..
Mesaj tarihi:
Kanımca yok öyle bir liste çünkü ben ne yüklemek istesem şayet açmıyor ise windows kendisi şu eklenti eksik diye uyarı veriyor seni yönlendiriyor. Steam zaten gerekli dosyaları kendisi check ediyor otomatik.
Mesaj tarihi:
efendiler;
10.1 inch netbook'a windows 8 kurdum fakat ekran çözünürlüğü nedeniyle uygulamaları -mesajlaşma, müzik, market- kullanamıyorum.

bununla ilgili güncelleme var mıdır? aynı sorunu yaşayan patidaşlar var mıdır?

saygılar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sorun değil bu, düzeltmen de mümkün değil. Çözünürlük limiti var o yeni tarz programların.

1024x768 gerekiyor en az, senin 1024x600 sanırım?
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Sorun değil bu, düzeltmen de mümkün değil. Çözünürlük limiti var o yeni tarz programların.

1024x768 gerekiyor en az, senin 1024x600 sanırım?

aynen, yani netbook'ta windows 8 uygulamalarını kullanmak mümkün değil?
Mesaj tarihi:
erucalavera said:

win 8'i kurduktan sonra bilgisayarım boşta iken belirli bir süre sonra kendini kapatıyor ama normal kullanımda sorun yok. uyku modunu falan da kapattım, neden böyle bir şey yapar ki ?

beyler bi el atın :(
Mesaj tarihi:
Browser takılma sorunu dışında hiç sorun yok. Açılma hızı fln çok iyi.

Browser işi de flash içeren sitelerde oluyor.

Ayrıca intel chipsetlerde yaşanıyormuş sanırım sorun.
  • Yeni Oluştur...