Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?6,6554593,6557474 Start8'e sağ tıkla, ayarlarına gir. Kapanıyor mu kapanmıyor mu hatırlamıyorum. Daaa alfa zamanlarından beri yüklü bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Evet start 8 in ayarlarında varmış ufacık yazmışlar görmemişim,köşeleri iptal ediyor defult olarak. Gerge birde şu store konum olarak tr algılıyor galiba ona göre appleri gösteriyor , onu nasıl abd falan yapıyorduk? Oh bu arada 169mb important update gözüküyor.Service pack gibi maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?6,6548617,6556971,page=2#msg-6550428 GERGE said: Güzel çalışıyor ya. Performans Windows 7 kadar iyi oyunlarda, test yapmışlar. Zaman geçtikçe daha da iyi olur sadece. Şunu unutmayın bir de, tekrar tekrar söylemek gerek herkes öğrenene kadar: GERGE said: Bu arada Windows Store'daki programların %99'unun görünmemesi bizden bug değilmiş, featuremuş. Store'u açın, Charms'ı açıp Preferences'e girin. Oradan "Make it easier to find apps in my preferred languages" şeyini kapatın, tüm applar açılıyor. Yoksa sadece Türkçe olanlar çıkıyor. Bu yazıya herkes bakmalı bir de: http://www.hanselman.com/blog/Windows8ProductivityWhoMovedMyCheeseOhThereItIs.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Oh mis gibi oldu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 https://dl.dropbox.com/u/18366514/Ekran%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%20%282%29.png Kitlenme anında en çok kaynak yiyen zıbırtı şu mikrosoft search şeysi. Bi öceki kitlenmede de yine search zıbırtılarından biri en fazla kaynak yiyiyordu. Bide sıcaklıklar şöyle, iyi mi ya. Çok değil mi? https://dl.dropbox.com/u/18366514/Ekran%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%20%283%29.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Chrome ve Opera sürekli değişip duran cache'lerini Search'e dahil etmiş olabilirler gibi geldi, bilmiyorum ama. Baksana bir ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Abi ona nerden bakıyoruz? sfgsdsdgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Çerezlere baktım da, öyle bi ayar seçeneği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Bu arada, bazen disk kullanımı da %99 a falan vuruyor kilitlenme olayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Abi işin komik tarafı, az önce geldim eve pc yi açtım, daha ilk andan donmaya başladı. Sonra 30 sn kadar kapağı kapattım bekleme moduna geçti, sonra tekrar girdim. Şu an donma yok açtığımdan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 O bence offline indexing ile alakalı. Hdd ler için indexing i kapat bakalım düzelecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Satın aldım yükledim , Öyle donma filan sorun gibi bir şey yapmadı, tabi ben temiz yükleme yaptım direk cd ye kaydedip. Isınamadım ama ben bu windows 8 ' e , arayüz resmen beni tabletle kullanman lazım diyor sanki. Mouse ile kullanılması zor geldi. Yükledim tekrardan Windows 7 'i rahat ettim , koydum kenara windows 8 'i ,1 sene sonra bakacağım bir daha. Not: En sinir olduğum şey ise her işe hotmail hesabımı istemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Store gerçekten sıkıntılı ya. Location'ı United States yaptığımda İş Bankası, Akbank application'larını bulamıyorum mesela, preffered languages'i kapattığımda dahi. Bazı app'lerin sadece belirli lokasyonlarda çalışması mı ayarlanıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Bugun de sasirtmadi, annesine kadar sovdurdu sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Ben win 7 kuracam ya geri arayüze sinir oldum birde ssd ile hdd mi merge edemiyorum zaten salak lenovo driverını çıkaramamış hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Lenovo, Asus filan halletmemişken 15 aylık odele her şeyi gününde çıkartan Acer şaşırttı beni. Yapmazdı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Sadece arayüzü beğenmeyenler,metro gui yi komple kapatabilirler. Registry den ayarı vardı,gerge biliyordur.Ondan sonra windows 7 nin nerdeyse aynısı oluyor zaten.Ha tabi birde start 8 lazım. Full screen maps ve e-mail uygulaması gerçekten başarılı bence.Ayrıca yeni task manager da çok kullanışlı ve detaylı olmuş. Sürücülerle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.Hatta windows 7 nin otomatik bulamadığı usb 3.0 sürücüleri direk yükledi. Vantage toplam skoru da %10 kadar yükseldi windows 7 ye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Start8 onu yapıyor zaten. Reg'e girmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Logitech'in hala çoğu ürün için driver çıkarmamış olması çok talihsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 şurda güzel şeyler var biri login ekranını direkt geçme var mı falan yazmıştı o falan da var http://www.techradar.com/news/software/operating-systems/50-windows-8-tips-tricks-and-secrets-1028220?artc_pg=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Sorieno said: Logitech'in hala çoğu ürün için driver çıkarmamış olması çok talihsiz. hadi win8 yeni ürün g930 için mac desteği fln yok. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 metro arayüzü güzel kullanışlı arada bir desktopun yüzüne bile bakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Eski bir Prescott makine vardı babamın bürosunda, ona yükledim bu gün, çalışmadan duruyordu öyle odanın birinde. XP çalıştıran 2005 menşeili makinede Ubuntu'dan daha performanlı çalıyor, işlemci filan çok az harcayarak işini görüyor. Windows 8'i Media Center anahtarını kullanarak korsan yükledim ama (3 key aldım ama 7 yıllık makineye harcamak istemedim) mekanda lisansları tüketilmemiş Office 2010 bulup onu da yükledim, net çalıştırdı. Sistem çok iyiymiş bundan anladığım kadarıyla, Windows 7 kasıyordu o makinede. Metro programları özellikle çok performanslı çalışıyor. Zaten sistem reqs daha düşük 8'de. Böyle 6-7 yıllık makinelere de düşünün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ya ne yaptıysam ssd deki yavaşlık sorununu çözemedim. her bişiyi silip yeni driverları yükledim. hani dirke update bile değil. registry temizliği, defrag..yapmadığım optimizasyon kalmadı hala kötü hala kötü. bu da test sonuçları. bildiğin düşük yani. http://i.imgur.com/jvrMO.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Intel sürücüsünü yükleyince benim SSD'de bir değişiklik olmadı, sürücüyü sildim ben de. Aynısının Agility olanını kullanıyorum. Kullandığım firmware de aynı. Yeni Windows 8 sürücü olayını iyi halletmiş, olabildiğince az sürücü yüklemeye çalışıyorum ben de. Catalyst Control Center olmasa AMD sürücülerini de yüklemeyecektim, Windows Update onları da güncelliyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar