vaperon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Have you tried to turn it off and on again? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 vaperon said: Have you tried to turn it off and on again? 3 defa denedik şimdide 98 de kaldı şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 xbox live ile ilgili bişi koymuşlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Ben bu http://www.sysprobs.com/guide-install-windows-8-virtualbox guide'a bakıp oradaki ektra ayarlarla kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 şimdi benim pc'de win7+ubuntu10.04 var. üstüne win8 kurunca grub'ı tekrar ayarlayabilir miyim? yani ayarlarım da kasar mı? ya da win8 destructive birşey yapar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 win7 üstüne kur dersin, upgrade hesabı. ama windoz her zaman MBR kaydının ağzına sçar. o yüzden upgrade yaptığında partitionları bozmasa da ubuntuya giremezsin. yani uğraştırır evet. bu arada bende de evde ubuntu 11.10 ve win8 var. acaip test makinesi oldu alet sdffgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 DeMiRMaSKe said: Ben bu http://www.sysprobs.com/guide-install-windows-8-virtualbox guide'a bakıp oradaki ektra ayarlarla kurdum. bende gördüm bunu denedim ama fayda etmedi. şimdi farklı bir kaynaktan çektim 8'i tekrar deniyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 hafta sonu bende kurayim. normal penceler office stayla olmus anladigin kadari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 20 GB'lik bir klasörüm vardı document'de mount edilmiş, onun 17'sini alıp kurdum. 7.62 GB yer kullandı. Sevmedim ama o tablet ekranını. Başlat menüsünü arıyor ellerim. Oradan açtığım applardan çıkamıyorum. task manager ile ancak. alışılır ama zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 metro arayüzünde açtığımız app'ı nasıl kapatıyoruz. illa task managerdan mi kapatıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 hehe, ona alışman lazım. kapatmadan duruyosun ööle. iOS, Android vs. gibi yapmışlar işte. windows gibi bekleme onları. Tabii salak bi oyunun sesi bi türlü kesilmedi o ayrı. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 said: Maybe someone can write a hack that puts a kill button in the top right corner of every Metro app birinin bunu yapması lazım. alışamayız buna ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 dokunmatiğe odaklı olmasını sevmedim, gorilla arm denen bir olay var. tile da her ne kadar kozmetik olarak hoş görünse de karman çorman geldi ki ipod'dan biliyorum o kaydırmayla app arama bulma olayı ilk 15 dk'den sonra hayattan bezdiriyor. onun yerine vista search bar'ı koydu apple, ona yazıp buluyorsun app. apple'ı bu kadar kopyalamalarına gerek yok hani, en azından iyi işlemeyen yanlarını. gorilla arm aratınca hemen çıkar ne olduğu ama kısacası elleri monitörde 5dk'den fazla tutunca o önkollar çöp olur. wii/move vs ile 15dk'de yorulup bırakırken millet fareyle saatlerce oynanıyorsa bunun altında yatan bir sebep var. parmak izli monitörde oyun oynamak da şahane olacak. said: The side-effect that destroyed touch-screens as a mainstream input technology despite a promising start in the early 1980s. It seems the designers of all those spiffy touch-menu systems failed to notice that humans aren't designed to hold their arms in front of their faces making small motions. After more than a very few selections, the arm begins to feel sore, cramped, and oversized - the operator looks like a gorilla while using the touch screen and feels like one afterwards. This is now considered a classic cautionary tale to human-factors designers; "Remember the gorilla arm!" is shorthand for "How is this going to fly in real use? seyretmesi güzel ama uygulamada 30 yıl önceki gibi infilak eder bu. windows 8 beta tester leaked photo http://shinmaru.files.wordpress.com/2009/08/kanbarumonkeypaw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 http://www.launchy.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kimse dekstopta 7/24 dokunmatik ekran kullanilmasini beklemiyor ki zaten? sadece isletim sistemleri hibrid hale geliyor. mouse/klavye yaninda dokunmatik ekran olabilir, ya da iki ekrandan biri dokunmatik olabilir. isletim sistemi bunu destekler hale geliyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 mavi ekranı da şöyleymiş http://www.techno-labs.com/image/index/673/image_thumb21aetp14.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ahahaha o somurtan surat ifadesi de çok acayip yanlız... :D Windows bir halt etti ama üzgün işte. Büyütme havasında... :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mum_Chamber said: kimse dekstopta 7/24 dokunmatik ekran kullanilmasini beklemiyor ki zaten? sadece isletim sistemleri hibrid hale geliyor. mouse/klavye yaninda dokunmatik ekran olabilir, ya da iki ekrandan biri dokunmatik olabilir. isletim sistemi bunu destekler hale geliyor iste. sorun şu ki dokunmatik grafik arabirimle imleç grafik arabirimi bayağı farklı olmak zorunda ikisi de verimli çalışmak istiyorsa yaptıkları işlerde. şirketler app'lerini arabirimi düzgün ayarlayamazsa (ki bunun olma ihtimali %99 siz de takdir edersiniz ki, gamepad'e yönelik konsol arabirimli pc oyunlarının oranının %100'e vardığını hepimiz biliyoruz) kullanıcıya patlayacak bu. windows'u da ms'i de severim ama bu tablet ve telefondaki os'i aynen masaüstüne de koyalım yaklaşımı iyi işlemez. kullanım şekilleri çok farklı. steve jobs bile itiraf etti dik duran ekranlarda dokunmatik olayının çalışmadığını. hibrid özelliğin gelmesine bile gerek yok saatte 55dk fareyle, 5dk elle çalışılacaksa. doğacak hengameye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Dediğin doğru. Ben de diyorum ki bundan sonra bilgisayarda bir dönem ikinci 7"-10" arası ekstra bir dokunmatik monitör göreceğiz gibi geliyor bana. Çünkü başlat arayüzü fare ile kullanmak için inanılmaz kullanışsız. Herşey farenin hemen önünde eğik duran ufak bir multitouch ile halledilecek diye düşünüyorum. Ayrıca baktığım ekranda parmak izi görmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bir şirket 1-2 yıl önce prototipini yapmıştı, şimdi bulamadım o videoyu ama özetlemek gerekirse touchpad üzerinde parmaklarla ekran üzerinde etkileşim sağlanıyordu. parmak uçlarınızın herbirinin bağımsız bir imleç olabildiğini düşünün. ancak o sistem olur. çünkü çok önemli şu sorunlar yoktu: - parmak izi - görüntünün büyük kısmının eller tarafından kapatılması - gorilla arm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 illa dokunmak zorunda değilsin. adamlar destek de veriyodu baya. böyle bişeyin gelmesi şaşırtıcı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 artik bilgisayarlarin form faktoru kuculuyor. buyuk bir ihtimalle microsoftun vizyonu asus transofmer gibi cihazlarin gelecekte daha yaygin olacagi yonunde. zaten windows belirli bir noktaya gelmis, bundan sonra sadece ufak tefek degisiklikler alacak bir isletim sistemi. o yuzden artik daha mobil cihazlara dogru yonelmis durumdalar. ve transformer gibi cihazlar icin bu arayuz bence cok basarili. http://ces.cnet.com/i/tim/2011/01/03/ASUS_EeePadTransformer_4_610x546.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 yalnız burda win8 konuluyoruz ama windows server 8 hakkında anlatılanlar daha da iyi. sanal sunucu hypervisoru ile bildiğimiz sunucu hibridi bişey olmuş, acaip görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar