barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 internet hızım resmen acayip düştü web sitesi görüntüleme açısından. hani browser takılması gibi bir sorun değil. program olarak bir takılma yaşanmıyor ama sayfayı getirene kadar bildiğin kırk saat geçiyor. paticik bile 6-7 saniyede anca açılır oldu. win 7 de 1sn sürmezdi. var mı benzeri problem yaşayıp da çözmüş biri? hız testi yaptırdım normal gözüküyor onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 En son kullanmakta olduğum Win 7'de oyunlarda stagger olayı vardı, rastgele zamanlarda frame skip oluyodu, özellikle Skyrim ve CS:GO'da hissettiriyodu kendini. Şu an öyle bi problem yok hatta genel olarak FPS daha yüksek sanki Skyrim'de. Ama genel olarak izlenimim şu, henüz tam olarak istedikleri şeyleri yapamamışlar, tabletlere uygun bi UI ve onu destekleyici bi altyapı hazırlamışlar, hazır onu yapmışken yavaştan PC'yi de ona kaydıralım demişler. Bu gidişle Windows 8 de Vista ve Me'nin kaderini paylaşacak gibi sdf Bi sonraki Windows'un kodu da IX olur, Roma rakamlarına dönerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ya şu hız olayı çok kötü. resmen patide bi konu açmam 8 saniye filan sürüyor. ama dl de speedtest de normal gözüküyor. browserda program olarak bir takılma da yok. ondan oldu dicem ama öyle de degil. direk internet. baya canımı sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Proxy ayarları falan mı sapıttı acaba Bi de her browserda aynı muhabbet var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 valla hepsiyle denemedim daha. firefox ile denedim sadece. şu an bazen oluyor bu sorun. ilk mesajı yazdığımda sürekli vardı. artık arada geliyor. ama gene de oluyor. yarın uykusuz halimle denicem diğer browserları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 shutdown nerde ya. bulamadım kapatamıyorum pc yi sfds. search e shutdown yazıp buldum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ya kapat diyince de restart atiyor. bir hata oldu diyip. pc yi kapatamıyorum. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 microsoft sana kafam g... "the activation server reported that the product key has exceeded its unlock limit" bu ne lan format atinca kullanamicaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Açılmıyor Pc suan. Shutdown yapmaya çalıştığında reset attı. Simdi de tamir etmeye çalışıyor. Edemiyor. System restore kısmında da microsoft hesabının şifresini soruyor ama sifre dogru olmasına rağmen kabul etmiyor onu da yapamıyorum. Açılmıyor Windows bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 windows sifresini girerken num lock'un kapali oldugundan emin olun bende otomatik aciliyor mesela kucuk klavye kullaniyorum sorun yaratiyor. demin ayrica microsoft'u aradim otomatik telesekreter ile phone ile aktive ettik, bakalim umarim patlamaz bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Yok barbu'nun yaşadığını bana RTM yaşatmıştı işte, upgrade yaptıktan sonra düzgün çalışıyor gibi gözüküyordu, 1 gün sonra saçmaladı ve boot etmemeye başladı, windows 8 dvd'sinden falanda repair edemiyordu falan saçma salak bir olaydı. Ama bir şekilde halletmiştim. Sanırım format atmıştım sıfırdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 actım pc yi simdi. system restore ile. nendense tus takımımı degistirmis. sifreyi girip system restore yapınca acıldı. ama kapatamıyorum pc yi. resetliyip sonra da resetlerken bozuldu diyip tamir etmeye calisiyo. deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 boot camp'e yükleyecekler win 7yi silip sıfırdan usb stick ile yüklesin diğer türlü olmuyor. ayrıca boot camp 4.0 driverlarını yüklemeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Temiz mi yükledin, yükseltme mi yaptın barbu? Temiz yüklemediysen temiz yükle, çoğu geçer. Güncelleme sakat iş. Biraz önce benimki de bozuldu, hiç bir programı açmıyordu, aştıkları da çalışmıyordu. Sonra baktım saatleri ileri almayı yanlış yapmış, 6112 yılında olduğumu iddaa etmeye başlamış. Düzeltince düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 keşke camdan baksaydın. geleceğe gitmişsin adamım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?5,6400142,page=1 Şimdi gerek işte bunlar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi formatı basıp temiz yükleyememek ne kadar saçma iş ya. elbet çıkar yakında adam gibi isolar. niye çile çekiyorsunuz 1 ay önce kullanalım diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 service pack çıkmadan windows kullanılmaz diyenlerdenim ben. bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Yok abi ya. 3 aydır kullanıyorum, daha bir sorun çıkmadı yukarda yazdığım saat şeyi dışında. Sağlam epey. Sürücüler filan düzeldikçe daha da sağlamlaştı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 GERGE said: http://forum.paticik.com/read.php?5,6400142,page=1 Şimdi gerek işte bunlar bu arada. Bunlar neye gerekiyor? Ben ordan hesap almıştım da hiç kullanmadım win8'de, niye kullanılması gerektiğini de anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Kullanıcı hesabını açarken Microsoft hesabı soruyor ya? MSN varsa onu kullanırsın tabii ama spamsız filan temiz bir sayfa daha iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Microsoft hesabında msn, outlook ya da hotmail olması gerektiğini nerden çıkardın ki? Ben normal kullandığım @mail.com ile gayet kayıt oldum kullanıyorum. Ne gerek var her şey için ayrı mail adresi açmaya kullanmaya? 2 ayda bi mail değiştirelim o zaman spam gelmesin diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Microsoft hesabı olunca bir sürü ek özellik açılıyor. En başka o olmadan Windows Store'u kullanamıyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/microsoft-account#1TC=t1 Mcrosoft hesabı gerekli yani. Hotmail hesapları asırlık ama, spam benzeri şeyler dolu ve e-posta entegre Windows 8'e. Eğer dakika bir e-posta uyarısı almak istiyorsan spam yüzünden sen bilirsin. Mail.com hesabı ile olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 GERGE said: Microsoft hesabı olunca bir sürü ek özellik açılıyor. En başka o olmadan Windows Store'u kullanamıyorsun sanırım. Abi bilmeden konuşuyorsun, gayet kullanılıyor windows store. Ne ek özelliği açılıyormuş ms mail adresi kullanınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar