Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

internet hızım resmen acayip düştü web sitesi görüntüleme açısından. hani browser takılması gibi bir sorun değil. program olarak bir takılma yaşanmıyor ama sayfayı getirene kadar bildiğin kırk saat geçiyor. paticik bile 6-7 saniyede anca açılır oldu. win 7 de 1sn sürmezdi.

var mı benzeri problem yaşayıp da çözmüş biri? hız testi yaptırdım normal gözüküyor onda.
Sosyal ağlarda paylaş

En son kullanmakta olduğum Win 7'de oyunlarda stagger olayı vardı, rastgele zamanlarda frame skip oluyodu, özellikle Skyrim ve CS:GO'da hissettiriyodu kendini.

Şu an öyle bi problem yok hatta genel olarak FPS daha yüksek sanki Skyrim'de.

Ama genel olarak izlenimim şu, henüz tam olarak istedikleri şeyleri yapamamışlar, tabletlere uygun bi UI ve onu destekleyici bi altyapı hazırlamışlar, hazır onu yapmışken yavaştan PC'yi de ona kaydıralım demişler. Bu gidişle Windows 8 de Vista ve Me'nin kaderini paylaşacak gibi sdf

Bi sonraki Windows'un kodu da IX olur, Roma rakamlarına dönerler.
Sosyal ağlarda paylaş

Açılmıyor Pc suan. Shutdown yapmaya çalıştığında reset attı. Simdi de tamir etmeye çalışıyor. Edemiyor. System restore kısmında da microsoft hesabının şifresini soruyor ama sifre dogru olmasına rağmen kabul etmiyor onu da yapamıyorum. Açılmıyor Windows bildigin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok barbu'nun yaşadığını bana RTM yaşatmıştı işte, upgrade yaptıktan sonra düzgün çalışıyor gibi gözüküyordu, 1 gün sonra saçmaladı ve boot etmemeye başladı, windows 8 dvd'sinden falanda repair edemiyordu falan saçma salak bir olaydı. Ama bir şekilde halletmiştim.

Sanırım format atmıştım sıfırdan :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Temiz mi yükledin, yükseltme mi yaptın barbu? Temiz yüklemediysen temiz yükle, çoğu geçer.

Güncelleme sakat iş.

Biraz önce benimki de bozuldu, hiç bir programı açmıyordu, aştıkları da çalışmıyordu. Sonra baktım saatleri ileri almayı yanlış yapmış, 6112 yılında olduğumu iddaa etmeye başlamış. Düzeltince düzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Microsoft hesabında msn, outlook ya da hotmail olması gerektiğini nerden çıkardın ki?
Ben normal kullandığım @mail.com ile gayet kayıt oldum kullanıyorum.
Ne gerek var her şey için ayrı mail adresi açmaya kullanmaya?

2 ayda bi mail değiştirelim o zaman spam gelmesin diye..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/microsoft-account#1TC=t1

Mcrosoft hesabı gerekli yani. Hotmail hesapları asırlık ama, spam benzeri şeyler dolu ve e-posta entegre Windows 8'e. Eğer dakika bir e-posta uyarısı almak istiyorsan spam yüzünden sen bilirsin. Mail.com hesabı ile olmaz ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...