Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Bu dediklerinizin hiç biri bende olmuyor, Ağustos'dan beri kullanıyorum. Windows 7'den yüksetme mi yaptınız? Temiz yükleme yapmadıysanız sorun içinde yüzmeniz normal. Her 6 ayda bir bunu yapan ve sistem olarak çok daha uygun olan Linux dağıtımları bile daha doğrudürüst sürüm yükseltmesi yapmayı beceremiyor. En son Ubuntu yükseltmesi sorun çıkarınca temiz yükleme yapmıştım yine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Üçüncü isteğimin üzerinde 20 saat geçti, daha yok. İlk kullandığımı ve ek istediğimi legit key üstünden yapmamıştım, tekrar yapmak istiyorum o nedenle. Korsandan aldığım key şu anki sistemi de aktive etti, geldiğinde değiştireceğim anahtarları.

Konu içinde ilk isteyene ek keyimi yollarım. Öm ile istemeyin ama, gelen ömlerin sayısı belli olmuyor, cevaplamadan silerim. Korsanladığım bir Windows 8'in içinden almıştım, girince hatta korsan Windows 8'i legit yapıyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden kullandığım bilgisayara windows 8 yüklemiştim.Şimdi o bilgisayarı kullanmadığımdan o keyle başka bir bilgisayara yüklemek istiyorum windows 8 i ama kullanılıyor hatası veriyor.Bu keyler tek kullanımlıkmı değilse nasıl diğer bilgisayardakini deaktive edebilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok aynı anda kullanmak istemiyorum ben gerekirse diğerini deaktive edip bu sistemde kullanmak istiyorum ama öyle bir seçenek yok ve keyi yeni sisteme girdimmi kullanılıyor diyor.Aynı mantıkla pcye format attıktan sonra keyi tekrar girdiğimde kullanılıyor diyecek önceden bir kez girdiğim için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...