Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Bu dediklerinizin hiç biri bende olmuyor, Ağustos'dan beri kullanıyorum. Windows 7'den yüksetme mi yaptınız? Temiz yükleme yapmadıysanız sorun içinde yüzmeniz normal. Her 6 ayda bir bunu yapan ve sistem olarak çok daha uygun olan Linux dağıtımları bile daha doğrudürüst sürüm yükseltmesi yapmayı beceremiyor. En son Ubuntu yükseltmesi sorun çıkarınca temiz yükleme yapmıştım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Yükseltme yaptım fakat benim dediğim olay çift monitörlerde net farkedilebilir bi şey. Zaten konuyla ilgili arama yapınca hep dual monitör vs çıkıyor ortaya. Browser olayı olabilir tabi temiz yüklememenin bedeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 geldi sonunda buda: Here’s your free Windows 8 Media Center Pack product key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Üçüncü isteğimin üzerinde 20 saat geçti, daha yok. İlk kullandığımı ve ek istediğimi legit key üstünden yapmamıştım, tekrar yapmak istiyorum o nedenle. Korsandan aldığım key şu anki sistemi de aktive etti, geldiğinde değiştireceğim anahtarları. Konu içinde ilk isteyene ek keyimi yollarım. Öm ile istemeyin ama, gelen ömlerin sayısı belli olmuyor, cevaplamadan silerim. Korsanladığım bir Windows 8'in içinden almıştım, girince hatta korsan Windows 8'i legit yapıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 vindos 7 iyi ya, kalsın daha geçmeyeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 cok ortalik mali oldu 8 ya dunya para vermistik 7 ye fakir windowzu kullanilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Di mi? Kalitesiz ki ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Dün istediğim Media Center 24 saatten uzun sürede geldi ama az önce istediğim 30 saniyede geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Alın key: http://view.email.microsoftemail.com/?j=fe9a16717164007b71&m=fed216717264067c&ls=fe301675746500797d1072&l=fec21c767365017e&s=fe221079716c057a701271&jb=ff901d76&ju=fe6510707365067f7c16&r=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Gene araya giriyorum, update ettim (reccomendedların hepsini) browser sorunum da düzeldi, oyunları da window mode yapmaya gerek duymuyor artık. Herşey taş gibi (şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 The Verge'de kendince bir kullanma kılavuzu yazmış: http://www.theverge.com/2012/10/28/3562172/windows-8-gestures-keyboard-shortcuts-tips-tricks-how-to-guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 su g15de windows tusum calismadigi icin kafayi yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Eskiden kullandığım bilgisayara windows 8 yüklemiştim.Şimdi o bilgisayarı kullanmadığımdan o keyle başka bir bilgisayara yüklemek istiyorum windows 8 i ama kullanılıyor hatası veriyor.Bu keyler tek kullanımlıkmı değilse nasıl diğer bilgisayardakini deaktive edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Tek kullanımlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 reampage said: su g15de windows tusum calismadigi icin kafayi yicem Bende deG15 var gayet calisiyor. Klavye secimini Amerika Q olarak sectin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 GERGE said: Tek kullanımlık. nasi tek kullanimlik ben virtual machine'de test etmistim msdn'deki iso dosyasiyla caliscak mi diye, calisti da aktive etti, simdi calistiramicam mi ben bunu bidaha? Oyle sacmalik mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 tek kullanımlıktan kastım tek bilgisayarlık. vm'de aktive ettiğini vm dışında aktive edebilir misin bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 nasıl saçma bir sistemdir bu ya kullanmıcam diğer aleti diğerini iptal edip niye yenisinde kullanamıyorumki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Ayni anda iki pc olmaz ama formatladikca stedigin kadar farkli pcde olur bence sonuc olarak sitemini upgrade ettiginde hersey degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 sey keyleri varmis 1 person 2 computer filan heralde ayni anda ikisini kullanmamaya karsilik, aslinda bu keyler de ondan olabilir sonucta aktive ettikten sonra aktivasyonunu bozar mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Yok aynı anda kullanmak istemiyorum ben gerekirse diğerini deaktive edip bu sistemde kullanmak istiyorum ama öyle bir seçenek yok ve keyi yeni sisteme girdimmi kullanılıyor diyor.Aynı mantıkla pcye format attıktan sonra keyi tekrar girdiğimde kullanılıyor diyecek önceden bir kez girdiğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bu ucuzluk niye acaba. zaten store üzerinden geçireceğiz bari kullanan sayısı artsın kafası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://shiftdelete.net/windows-8-promosyonunda-buyuk-hata-40762.html deneyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yuh. konu dışına baksana bi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Classic Shell is a collection of features that were available in older versions of Windows but were later removed http://classicshell.sourceforge.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar