Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Vazgeçrim Air'in 60GB SSD'si nedeniyle. iMac var bir de, ona kuracağım sonra. Hukuk bürosunda workstation olarak çalışıyor ama SP1 gelince filan kurarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Sam said: gadget'lar da çalışmıyor, multimeter kullanıyordum ama o da patladı. bu rezil os'de multimeter işini görecek bir çöp var mı yoksa angry birds'le filan mı yetinicez app şaklabanlığı niyetine? http://www.ghacks.net/2012/08/26/no-windows-8-desktop-gadgets-try-these-two-tools-to-get-them-back/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Benim tek sıkıntım başlangıç sayfasına koyduğum kısayolların sap gibi gözükmesi onların altındaki isimleri yok edip simge boyutunu büyütmenin youlnu bulduğum vakit çok mutlu olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 sağolasın gerge, bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 normal masaüstünü hiç kullanmak istemiyorum. yok bunu iptal etmenin bir yolu? 2 masaüstü olayı canımı sıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 reyou said: fiddler calismiyomus lan galiba win 8 de. kesicem topunuzu o olcak dfsdf fiddler2 kurdum biraz önce, güzel çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://www.maximumpc.com/files/u154280/win8_vs_win7_2-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Messaging'e facebook ve ms dışında bir şey eklenemiyor mu? Gtalk, icq, viber, whatsapp vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Gtalk var sanırım emin değilim ama icq vs yok onu biliyorum. Bu uygulamalar 1-2 ay için bambaşka bir hale bürünecektir şuan çoğunda şu eksikmiş dediğin şeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yok ya msn skype bide facebook var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Hepsi için ayrı ayrı program yüklemek zor, tek bi yerden olabilmesi lazım madem messenger yapıp ms ve facebook koyuosun, diğerlerini de koy. Bi de bu start'ın çözünürlüğü niye böyle hayvani? store'da gezerken koskoca ekrana 4 buton geliyor neredeyse, yok mu daha insancıl görüntüleme yolları? ya da setting menüsünde kocaman yazıyor her bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ya benim uygulamalar arka planda çalışmıyor nasıl düzeltcem bunu tune-in açıyorum browsera yada masaüstüne geçince duruyo dün böyle değildi nerde bunun ayarı bilen varmı? edit:tune-in düzeldi ama chromeda bişey acında youtube fln ve başka biyere geçince kesiliyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Onu bilmiyorum, olmuyor bana. Trillian filan program çıkartır ama ya, bekleyin biraz. Windows Store konusunda dediğimi yaparsanız başka IM programları da göreceksiniz zaten, hepsini destekleyen bir tane çıkmış bile ama çöküyormuş hep, yüklemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 us'ye geçince de türkiyeye özel bazı programlar kayboluyor, haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 masaüstündeki chromu kullanınca düzeldi uygulama kısmında sıkıntı var sanırım. ya gerge diğer konuda yazmıştımda bakan olmadı bunu bu nasıl yüklicez birazdan key gelicekte tam anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Key gelmesi bir kere 20-30 saat sürüyor. Birazdan deme hiç =) Win+W add features to windows 8 I already have a product key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 benim 24 saat olmuştur hala yok key ortada media center için. beklicem biraz daha sonra gene başvurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Secure Boot isn't compatible with your PC secure boot ne oluyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ya gece istemiştim keyi 12 saat fln oldu ondan dedim:) ya bu dediklerini yazıcakmıyım anlamadımki win+w yapıp add features yazınca windows özelliklerini aç kapat çıkıyor ordada büsürü şey var yanında tik olan olmayan.ama benim keyim var gibi bişey yok bu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://blog.tmcnet.com/blog/tom-keating/images/windows-8-add-features-settings.png İki tane var benim, biri aktive olmadan duruyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 haa abi hep unutuyorum yazdıktan sonra hangi menüde aranması gerektiğini sdf bide dili ing yapsam iyi olcak türkçe olarak bulmak sıkıntı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 GERGE said: http://www.maximumpc.com/files/u154280/win8_vs_win7_2-2.jpg abı sole painter 12, ps creative stuio, vs vs raporalrı reviewları varmı? bi format atıyım diyodum, alırım yenı hd win 8le denerim bi hem bahene olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Aktive edince böyle olacak işte: bunu nete koymamak daah iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 SNA1L said: haa abi hep unutuyorum yazdıktan sonra hangi menüde aranması gerektiğini sdf bide dili ing yapsam iyi olcak türkçe olarak bulmak sıkıntı oluyo Win+W settingsde Win+F files'da aratıyor. Win normal applarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 barbu said: benim 24 saat olmuştur hala yok key ortada media center için. beklicem biraz daha sonra gene başvurucam. Nereden basvuruyorsunuz' orayi kacirmisim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar