Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Sam said:

gadget'lar da çalışmıyor, multimeter kullanıyordum ama o da patladı. bu rezil os'de multimeter işini görecek bir çöp var mı yoksa angry birds'le filan mı yetinicez app şaklabanlığı niyetine?

http://www.ghacks.net/2012/08/26/no-windows-8-desktop-gadgets-try-these-two-tools-to-get-them-back/
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsi için ayrı ayrı program yüklemek zor, tek bi yerden olabilmesi lazım madem messenger yapıp ms ve facebook koyuosun, diğerlerini de koy.

Bi de bu start'ın çözünürlüğü niye böyle hayvani? store'da gezerken koskoca ekrana 4 buton geliyor neredeyse, yok mu daha insancıl görüntüleme yolları? ya da setting menüsünde kocaman yazıyor her bir şey
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim uygulamalar arka planda çalışmıyor nasıl düzeltcem bunu tune-in açıyorum browsera yada masaüstüne geçince duruyo dün böyle değildi nerde bunun ayarı bilen varmı?
edit:tune-in düzeldi ama chromeda bişey acında youtube fln ve başka biyere geçince kesiliyor yine
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Onu bilmiyorum, olmuyor bana.

Trillian filan program çıkartır ama ya, bekleyin biraz. Windows Store konusunda dediğimi yaparsanız başka IM programları da göreceksiniz zaten, hepsini destekleyen bir tane çıkmış bile ama çöküyormuş hep, yüklemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya gece istemiştim keyi 12 saat fln oldu ondan dedim:)
ya bu dediklerini yazıcakmıyım anlamadımki win+w yapıp add features yazınca windows özelliklerini aç kapat çıkıyor ordada büsürü şey var yanında tik olan olmayan.ama benim keyim var gibi bişey yok
bu hatta

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
SNA1L said:

haa abi hep unutuyorum yazdıktan sonra hangi menüde aranması gerektiğini sdf
bide dili ing yapsam iyi olcak türkçe olarak bulmak sıkıntı oluyo

Win+W settingsde
Win+F files'da aratıyor.
Win normal applarda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...